Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til teamet Læring og Udvikling søges!

KAB

København, Storkøbenhavn

Indrykket
17-03-2021
Kontakt
KAB
Vester Voldgade 17
1552
København V
Danmark
Tlf
33 63 10 00
Praktisk information
Oprettet
17-03-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
330564286
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Studentermedarbejder
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være en del af et stærkt hold, udvide din faglige værktøjskasse og have det sjovt mens du gør det? Så er stillingen som studentermedhjælper hos os lige noget for dig!

Uformel tone grin og høje ambitioner
Det er, hvad der beskriver det team som du bliver en del af. Teamet hedder Læring og Udvikling, og består af to udviklingskonsulenter og en teamchef, som du vil referere til. Læring og Udvikling er en del af HR, som består af 21 medarbejdere med hver deres ansvarsområder.   

Administrative opgaver og struktur kommer let til dig
Som vores nye studentermedhjælper vil der være en række administrative opgaver som skal løses, hvilket kræver at du er god til at strukturere din tid og opgaver. Eksempler på administrative opgaver kan være: kursusadministration, AMU-tilmeldinger, opgaver forbundet med tiltrædelser og fratrædelse samt diverse ad hoc opgaver.

Udover administrative opgaver vil du også blive en vigtig spiller i løsningen af vores udviklingsopgaver, som fx: udvikling af vores e-læringsplatform, kompetenceudvikling, onboarding og diverse projekter.

Uddannelse det skal du være i gang med. Erfaring det vil du få!
Det er ikke særlig vigtigt for os, hvilken uddannelse du læser på. Det vigtigste er, at du har gåpåmod, er nysgerrig og interesseret i ovenstående opgaver. Erfaring betyder heller ikke alverden, da vi alle skal starte et sted og du får et stærkt team i ryggen, der løfter i flok, hvilket vi derfor naturligt også forventer at du gør. I forhold til eksaminer og dit studie er vi meget fleksible.

Det praktiske
Stillingen er tidsbegrænset til den 31. december 2021 med mulighed for forlængelse.  Din arbejdstid er mellem 10-15 timer om ugen hvilke dage det skal være aftales indbyrdes, men vi ser gerne at det er med en dags mellemrum. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Michelle Busk Mogensen på telefon 51 70 78 22.

Vi holder samtaler løbende og lukker stillingen når rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Lidt mere om KAB-fællesskabet:
KAB administrerer omkring 69.000 lejemål i Storkøbenhavn, heraf 64.000 boliger. Det gør vi på vegne af 34 boligselskaber og en række specialkunder. Vi er omkring 430 ansatte i den centrale administration i Vester Voldgade og Havneholmen og yderligere 1100 ansatte, der varetager driften i 400 boligafdelinger i hovedstadsområdet.

Vi er en non-profit og beboerejet organisation. Vores formål er at sikre gode og billige boliger til mennesker fra alle samfundslag. Vi er Danmarks største boligadministration, og i samarbejde med de boligselskaber vi administrerer, arbejder vi med stort engagement for en blandet by med plads til alle.

KAB har tradition for at gå forrest i udviklingen på by- og boligområdet og vi sætter en stor ære i at levere serviceydelser på højt niveau til de boligorganisationer, som vi administrerer. Vi er en virksomhed, der arbejder for at skabe bedre boliger for alle og med pejlemærkerne nærvær, kvalitet til tiden og plads til forskellighed arbejder vi hver dag for at skabe de bedste rammer for vores kunder og hinanden.

Vi er topambitiøse på bæredygtighedsområdet, hvilket afspejles i vores strategiske arbejde med både den grønne agenda og medarbejdersundhed. Vi skaber rammer, der gør det muligt at transportere sig bæredygtigt i og udenfor arbejdstid ligesom vi arbejder dedikeret med sundhed på arbejdspladsen. Alt dette kommer blandt andet til udtryk i, at vi er certificeret som en cykelvenlig arbejdsplads og har indført røgfri arbejdstid i vores nye KAB-hus beliggende på Enghavevej 81.

Vi ønsker at vores medarbejdersammensætning afspejler befolkningen og i særdeles vores lejere og opfordrer alle, uanset køn, etnicitet, religion mm., at søge stillingen.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
KAB
Vester Voldgade 17
1552
København V
Danmark
Tlf
33 63 10 00
Praktisk information
Oprettet
17-03-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
330564286
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Studentermedarbejder
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed