Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til sektionen Almen Medico på Gentofte Hospital

It- medico og telefoni

København, Storkøbenhavn

Indrykket
01-10-2023
Kontakt
It- medico og telefoni
Borgervænget 5
2100
København Ø
Tlf
51153494
Praktisk information
Oprettet
01-10-2023
Udløber
31-10-2023
Kviknummer
331578957
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at lære nyt og tage ansvar, samt arbejde i et dynamisk felt mellem teknologi og det kliniske område? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger i sektionen Almen Medico på Gentofte Hospital.

Om os
Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) understøtter hospitalerne i Region Hovedstaden. Medicoenheden er ansvarlig for anskaffelse, vedligeholdelse og drift af medicoteknisk udstyr på samtlige af regionens hospitaler.

Sektionens overordnede formål er at servicere det tekniske udstyr på hospitalerne, herunder; indkøb, installation, vedligehold, kvalitetssikring samt opfølgning på brugen af udstyret i tæt samarbejde med hospitalets brugere. Vi arbejder også med en række projekter, der bl.a. omfatter standardisering, effektivisering og udvikling af udvalgte områder. Vi servicerer et bredt udsnit af medicoteknisk udstyr, ofte i tæt tilknytning til de kliniske afdelinger. Dette kan være alt fra operationsrobotter over hjerte/lungemaskiner til sprøjte- og infusionspumper. Vores opgaver omfatter daglig drift og støtte til den kliniske virksomhed, men også deltagelse i projekter, aktiviteter i relation til Sundhedsplatformen, flere større byggeprojekter samt en række større og mindre flytninger.

Du kommer til at indgå i sektionen Almen Medico, som rummer medarbejdere på alle regionens hospitaler. Stillingens base er på Gentofte Hospital, hvorfra vores supportgruppe hjælper med overordnede og tværgående opgaver, og du vil indgå i et lille team af dygtige akademikere og studentermedhjælpere.

Dine vigtigste arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper hos os vil du få mulighed for at arbejde med et bredt spænd af opgaver, hvor du bl.a. skal medvirke til indkøb og registrering af udstyr, nogle gange også meget hands-on. Supportgruppen er sektionens udvidede ledelsesorgan, og der forekommer også opgaver som fornyelse og genforhandling af serviceaftaler, projektdeltagelse og andre administrative opgaver såsom rekruttering, implementering af strategi, udformning af organisationsdiagrammer mv.

Personlige egenskaber og kompetencer
Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse indenfor IT, teknisk, natur- eller sundhedsvidenskabelig retning, og at du:

  • har mere end 2 år tilbage af din uddannelse
  • kan arbejde 10-15 timer om ugen indenfor normal arbejdstid.
Vi ser desuden gerne, at du:

  • kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst
  • har situationsfornemmelse og kendskab til, hvordan man færdes på et hospital
  • er nysgerrig og går ind i alle opgaver med en engageret tilgang
  • er serviceminded og kan betjene alm. håndværktøj
  • er fleksibel
  • er nysgerrig og gerne vil lære nyt og udvikle dig.
Vi tilbyder
Et afvekslende ansættelsesforløb, hvor læring er i fokus
Fleksible arbejdstider, som kan planlægges ud fra dit studie
Engagerede og teknisk dygtige kollegaer, som kan bidrage til at give et større indblik i medicoteknisk udstyr samt dets brug og begrænsninger
Generel indsigt i det medicotekniske univers, en stor og spændende organisation og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Michael Østermand på telefon 2035 3833 eller e-mail michael.oestermand@regionh.dk.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er 10-15 timer om ugen, og Løn- og ansættelsesvilkår tager udgangspunkt i gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV elektronisk til os ved at benytte vores e-rekrutteringssystem. Vi ser frem til at høre fra dig, og vi vil gerne have din ansøgning snarest muligt - dog senest den 31. oktober 2023.


Ansøg nu
Virksomhedsinformation
It- medico og telefoni
Borgervænget 5
2100
København Ø
Tlf
51153494
Praktisk information
Oprettet
01-10-2023
Udløber
31-10-2023
Kviknummer
331578957
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed