Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Rigspolitiets Kommunikationsafdeling

Koncernstyring, polititorvet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-07-2019
Kontakt
Koncernstyring, polititorvet
Polititorvet 14
1567
København V
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
02-08-2019
Kviknummer
330058632
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

København, Rigspolitiet, Kommunikation

Vil du arbejde i en kommunikationsafdeling, som altid er i midten af begivenhederne og hvor der altid er travlt med pressehåndtering, projekter og sociale medier? Og kan du arbejde selvstændigt – også når det går stærkt? Så er du måske Rigspolitiets nye studentermedhjælper.

I Rigspolitiets Kommunikationsafdeling varetager vi den interne og eksterne kommunikation i tæt samarbejde med kommunikationsrådgiverne i landets 12 politikredse.

Om jobbet
Du vil blive ansat i den eksterne enhed, hvor især pressehåndteringen er forankret. En central opgave for de tre studentermedhjælpere er monitorering af politiets profiler på sociale medier, besvarelse af henvendelser til afdelingen samt løbende medieovervågning. Derudover vil du – afhængigt af afdelingens behov og dine kompetencer - få mulighed for at udarbejde indhold til sociale medier, optage og redigere film og fotografere, bistå ved mindre analyseopgaver og assistere på mindre produktioner, projekter, præsentationer mm.

Vi forventer
At du er i gang med en relevant videregående uddannelse og er god og korrekt skrivende, derudover skal du have stærke kommunikative evner og en indsigt i og interesse for sociale medier. Du tager ansvar for selv at løse dine opgaver og er struktureret og detaljeorienteret. Du går til alle opgaver – store som små – med en positiv indstilling, er fleksibel og har god allround forståelse for danske samfundsforhold. Derudover er det en fordel men ikke et krav, hvis du har erfaring med brug af Premiere Pro til videoproduktion samt diverse billedbehandlingsprogrammer.

Ansættelsesforhold

Den ugentlige arbejdstid er 20 timer om ugen. Arbejdstiden aftaler vi sammen – også når det gælder behov for eks. mindre arbejde i forbindelse med eksamensperioder.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Ansættelsen er som udgangspunkt fra den 1. september 2019 eller hurtigst muligt derefter.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte pressechef Thomas Kristensen på tlf.: 4174 7426 eller e-mail: komm@rigspoliti.dk. Du kan finde mere information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.
Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis samt dit indskrivningsbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

 

Koncernstyring
Koncernstyrings cirka 300 medarbejdere løser centrale opgaver inden for økonomi, strategi, analyse, service og kommunikation for tilsammen at sikre sammenhængende økonomi- og virksomhedsstyring i hele politiet.


Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Ansøg nu
Lignende job

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub
Virksomhedsinformation
Koncernstyring, polititorvet
Polititorvet 14
1567
København V
Praktisk information
Oprettet
11-07-2019
Udløber
02-08-2019
Kviknummer
330058632
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed