Kan du jonglere med administrative opgaver og er du en haj til LinkedIn? Er du nysgerrig på Forsvaret og offentlig forvaltning?
Så bliv vores nye studentermedhjælper!
Om os
Hjemmeværnskommandoen er en selvstændig styrelse under Forsvarsministeriet. Du vil blive placeret i Hjemmeværnskommandoens Samtænkningssektion, der består af en faglig leder og fire sagsbehandlere, som både er civile og militære.
Vi beskæftiger os med aktuelle emner inden for sikkerhedspolitik, som hybride trusler og modforanstaltninger, herunder cybersikkerhed samt kritisk infrastruktur. Vi arbejder på tværs af sektorer og samarbejder bredt med både offentlige og private aktører, og værdsætter tværfaglige tilgange til opgaveløsningen.
Samtænkningssektionen er fysisk placereret på Kastellet i København, hvor du vil få fast tjenestested.
Om stillingen
Stillingen tager udgangspunkt i den daglige drift og administration, og du vil skulle hjælpe med at understøtte driften af afdelingen og hjælpe i spidsbelastningsperioder.
Dine konkrete opgaver er at:
• Understøtte vores eksterne kommunikation, særligt på LinkedIn.
• Udarbejde nyhedsbreve.
• Lave økonomiafregning og timeregnskaber for reservepersonel.
• Varetage mødeforberedelse.
• Medvirke til planlægning af konferencer.
• Være tovholder på læringsspillet ROBUST.
Afhængig af dine kompetencer har du mulighed for at varetage selvstændige projektopgaver.
Vi har fokus på at have et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone, og du har mulighed for at sparre med engagerede kollegaer i dagligdagen.
Din gennemsnitlige arbejdstid er 10 – 15 timer om ugen, hvor nogle af timerne kan ligge uden for normal kontortid.
Om dig
Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse. Vi lægger vægt på din sans for detaljerne, og at du trives med, til tider, rutineprægede opgaver. Du er engageret og arbejder godt selvstændigt, er udadvendt og god til at skabe nye relationer.
Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du tidligere har haft berøring med frivilligt arbejde, og/eller erfaring med Forsvaret eller Hjemmeværnet.
Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som student efter OAO-S fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.
Vores studenterstillinger ligger i gennemsnit på 15 timer om ugen. Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, men vi forventer også, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning.
Din ansættelse som studentermedarbejder er betinget af, at du er aktivt studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Sanne Brasch Kristensen på telefon 40 50 08 97.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, kan du rette henvendelse til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Agrin Safari på telefon 72 81 91 33.
Ansøgningsfristen er 2. april 2023. Samtaler forventes afholdt løbende.
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. For at komme i betragtning til stillingen skal du vedhæfte CV, ansøgning, seneste karakterblad og dokumentation for igangværende uddannelse.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Hjemmeværnskommandoen (HJK) er Hjemmeværnets øverste myndighed og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet. HJK er ansvarlige for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben.
HJK er ansvarlige for opstilling og uddannelse af frivilligt personel og enheder og deltager som en del af det militære forsvar i løsningen af de opgaver, der påhviler Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt disses hjælp til civile myndigheder. HJK står for information om Hjemmeværnet, strategisk rekruttering og fastholdelse af frivillige, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvikling. HJK med Hjemmeværnsstab, divisioner og afdelinger har til huse på Vordingborg Kaserne.