Gem annonce

Studentermedhjælper til kursusadministration i HR

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
Københavns Professionshøjskole
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf
41897377
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
09-10-2023
Kviknummer
331578315
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du nysgerrig på administrative HR-processer, og brænder du for at få studierelevant erfaring fra en udviklingsorienteret HR-afdeling og en spændende uddannelsesorganisation? Så søg jobbet som studentermedhjælper i HR.  

På Københavns Professionshøjskole leverer vi praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet.  

I HR har vi en vigtig opgave i at understøtte vores organisation med HR-opgaverne. Det gælder bl.a. ift. rekruttering, ansættelsesvilkår, lønforhandlinger, arbejdsmiljø og kompetenceudvikling. Vi er netop nu i gang med at implementere nye kurser og workshops samt udvikle vores kursusadministration, og til den proces har vi brug for dig. 

Om jobbet  
Som studentermedhjælper i HR vil du indgå som en integreret del af HR og være en del af både det faglige og sociale miljø. Du vil få indblik i og erfaring med forskellige typer af HR-administrative opgaver primært i forhold til det kursusadministrative område. Du vil få egne opgaveområder samt skulle hjælpe med løbende og periodevise opgaver. 

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:  

  • Lokalebooking og bestilling af forplejning 
  • Udarbejdelse og udtræk af diverse lister   
  • Administrative processer ifm. KP's ordning om psykologbistand
  • Administration ifm. KP-Dag, f.eks. oprettelse af workshops i systemet Conference Manager 
  • Oprette kursusaktiviteter i medarbejderkalender 
  • Scanne materiale til Academic Books 
  • Indholdsstyring og opsætning af kataloger.  

Om dig  
Som person er det vigtigt, at du har systemforståelse, gode tekniske kompetencer og trives med at arbejde i forskellige systemer samt supportere vores samarbejdspartnere. Du er serviceminded, omhyggelig, struktureret, detaljeorienteret og kan overholde deadlines. Derudover er det vigtigt, at du behersker dansk på et højt niveau og har en stærk kommunikationsfaglighed. Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse, f.eks. administrationsbachelor eller anden relevant akademisk uddannelse.  

Om os  
HR består af ca. 30 medarbejdere, der udover løn- og personaleadministration løser opgaver relateret til rekruttering, lønforhandlinger, arbejdsmiljø, kompetenceudvikling mv. Du bliver en del af HR Udvikling, som består af 12 dygtige og engagerede kollegaer. Vi vægter arbejdsfællesskabet højt, og vi samarbejder på kryds og tværs.  

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start den 15. november 2023 eller hurtigst muligt herefter. Arbejdstiden er ca. 10-15 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie. 

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.  

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V. 

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Helle Bryde Bachmann på tlf.: +45 51380457?? 

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 09-10-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Københavns Professionshøjskole
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf
41897377
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
09-10-2023
Kviknummer
331578315
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce