Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Kultur og Fritid

Rødovre Kommune

Rødovre, Storkøbenhavn

Indrykket
17-03-2021
Kontakt
Rødovre Kommune
Rødovre Parkvej 150
2610
Rødovre
Tlf
36377261
Praktisk information
Oprettet
17-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
330564287
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Studentermedarbejder
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du studerende, og har du interesse for kultur- og fritidsområdet samt kompetencer inden for hjemmesider, PR, annoncering og afvikling af events, så er du måske den rette til at hjælpe os på et travlt Kultur- og Fritidsområde.

Som studentermedhjælper vil hovedparten af dine arbejdsopgaver være af administrativ karakter, heriblandt opdatering af vores hjemmeside, mindre PR-opgaver, annoncering mv. Har du erfaring med Excel og InDesign vil det være en fordel. Kultur og Fritid er desuden en arbejdsplads, hvor vi hvert år holder mange events for borgerne i Rødovre fx Rødovredagen og Sjov Lørdag. Vi har derfor også brug for en, der kan hjælpe os med at forberede og afvikle større arrangementer. Du vil desuden få mindre regnskabsmæssige opgaver.

Foruden disse opgaver skal du forvente løbende ad hoc opgaver i tilknytning til din afdeling, Kultur og Fritid. Her kommer du til at arbejde sammen med konsulenter med specialiseret viden om kultur- og fritidsområdet. Du vil referere til områdets fagchef.

Din profil

Vi tænker at du

  • er i gang med relevant uddannelse eller har relevant erfaring fra andet studiejob/frivilligt arbejde
  • er fleksibel i din tilgang til arbejdet, og har let ved at sætte dig ind i nye opgaver
  • er struktureret og pligtopfyldende
  • er servicemindet og har en positiv tilgang til alle slags mennesker
  • har lyst til at være en del af en spændende og travl arbejdsplads.

Derfor skal du vælge os

Både det etablerede og det frivillige kultur- og fritidsliv er en afgørende del af Rødovres DNA. Den politiske interesse for både idrætsliv og det folkeoplysende område er derfor stor. Samtidig er vi en kommune i vækst, og de nuværende godt 40.000 indbyggere i alle aldre forventes inden for de næste 10 år at stige til omkring 44.000 indbyggere.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er på 15 timer om ugen med start 1. maj eller 1. juni 2021.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte kultur- og fritidskonsulent Rikke Magnusson på telefon 36 37 76 32.

Arbejdssted: Kultur- og Fritid Rådhuset, Rødovre Parkvej 150.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 15. april 2021. Klik på knappen Ansøg online/Søg jobbet for at sende din ansøgning.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 22. april 2021.

Om os

Rødovre Kommune har fra 1. januar 2021 indført røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vores medarbejdere tilbydes en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Rødovre Kommune
Rødovre Parkvej 150
2610
Rødovre
Tlf
36377261
Praktisk information
Oprettet
17-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
330564287
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Studentermedarbejder
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed