Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Group Finance hos Niras A/S

NIRAS

Allerød, Storkøbenhavn

Indrykket
17-10-2021
Kontakt
NIRAS
Sortemosevej 19-21
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet
17-10-2021
Udløber
24-11-2021
Kviknummer
330827704
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Salg og marketing, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Microsoft Office, bruger
Sprog
Dansk Læse/ tale

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.400 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien.

Er du studerende, og ønsker du at kickstarte din karriere inden for Finance?

I NIRAS søger vi en studentermedhjælper, der bliver forankret i Accounting, men også er tiltænkt at hjælpe i vores Controller samt Project Support teams. Der venter en masse spændende opgaver, som alle skal løses fra vores hovedkontor i Allerød.


Om jobbet

Som studentermedhjælper i Group Finance vil du indgå i Accounting teamet, der håndterer leverandørfakturaer for danske og udenlandske selskaber samt supporterer kollegaer med at behandle rejseafregninger i vores ERP system Maconomy. Du vil derudover også kunne hjælpe Controller teamet og Project Support med diverse faste opgaver i forbindelse med månedslukninger samt løbende ad hoc opgaver.

I jobbet som studentermedhjælper i Group Finance vil den forventede arbejdstid være 15-20 timer om ugen og kan variere fra uge til uge med fleksibilitet i eksamensperioder.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Leverandørfakturabehandling for danske og udenlandske selskaber
  • Gennemgang og godkendelse af rejseafregninger
  • Varetage kørsler i forbindelse med månedsregnskaber
  • Bogføring af diverse
  • Klargøring af lister og data til brug for rapporteringer
  • Ad hoc, både analyser, opfølgende opgaver samt mindre opgaver.


Om dig

For at lykkes i rollen som studentermedhjælper, er det absolut vigtigste, at du er topmotiveret og brænder for at ville udvikle dig inden for økonomi. Du er studerende på din bachelor og læser et økonomisk studie, f.eks. HA Almen. Du er service-minded og fleksibel samt god til at arbejde selvstændigt.

Vi forestiller os, at du:
  • Har kendskab til og interesse for finans og økonomi
  • Er god til at arbejde selvstændigt, har gode samarbejdsevner og er parat til at gribe nye opgaver og udfordringer, når de opstår.
  • Har flair for IT med fokus på MS Excel
  • Er flydende i både dansk og engelsk, også skriftligt.


Vi tilbyder dig

En ansættelse som kan være med til at kickstarte din karriere inden for Økonomi, da du kommer til at varetage opgaver i flere af vores teams i Global Finance.

Oplæring og træning i vores ERP system Maconomy i tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer.

Du bliver en del af et stærkt team med høj faglighed og engagement. Vi lægger vægt på at give mulighed for individuel faglig og personlig udvikling.

Vores værdier - vi lytter, vi lærer, vi leverer - er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for, at vi skaber høj kvalitet på tværes af discipliner. Hos NIRAS sætter vi mennesket og ikke mindst, miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.


Ring og lad os tale om mulighederne...

Lyder det spændende, så ring og få en snak om mulighederne med Pia Sonne Kildahl, Regnskabschef på tlf. +45 6034 0968.

Du er selvfølgelig også velkommen til at søge jobbet direkte ved at vedhæfte din ansøgning og CV. Vi afholder samtaler løbende og forventer at afslutte denne rekruttering ved udgangen af september 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
NIRAS
Sortemosevej 19-21
3450
Allerød
Praktisk information
Oprettet
17-10-2021
Udløber
24-11-2021
Kviknummer
330827704
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Salg og marketing, Organisation, udvikling og rådgivning
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Microsoft Office, bruger
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed