Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til fremdriftsteamet i Udviklings- & Forenklingsstyrelsen

Skatteforvaltningen, Kongens Lyngby, Nybrovej 116

Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
28-03-2023
Kontakt
Skatteforvaltningen, Kongens Lyngby, Nybrovej 116
Nybrovej 116
2800
Kongens Lyngby
Tlf
72388726
Praktisk information
Oprettet
28-03-2023
Udløber
07-04-2023
Kviknummer
331547547
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du sans for data og kendskab til Power BI? Har du lyst til at få en nøglerolle i fremdriftsstyring af et stort it-projekt med politisk fokus? Og brænder du for at få data til at understøtte gode processer og skabe transparens - til gavn for både topledelse og medarbejdere? Så er det måske dig, vi leder efter til fremdriftsteamet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

En opgave med mening
Du bliver en del af kontoret PMO ICE med 12 medarbejdere, der understøtter det store it-program, der har ansvaret for udviklingen af de nye ejendomsvurderinger. Sammen med vores søsterstyrelse, Vurderingsstyrelsen, løfter vi en helt central samfundsopgave, der skal bidrage til at alle boligejere betaler korrekte skatter pba. retvisende vurderinger. Det er en opgave med stor bevågenhed fra offentligheden, det politiske niveau og internt i skatteforvaltningen.

Du skal indgå i fremdriftsteamet med tre medarbejdere, der hver dag har fokus på at sikre datadrevet opfølgning på projektets fremdrift.

Din præcise opgaveportefølje vil blive fastlagt efter dine kompetencer og erfaringer. Nogle af dine opgaver vil bl.a. være:

  • Datamodellering til understøttelse af rapporteringsbehov og videreudvikling af Power BI-rapporter
  • Indspark til anvendelsen af de store mængder af data programmet besidder
  • Løbende levering af driftsrapporter og ledelsesrapportering
  • Dialog og sparring med udviklingsteams og kontorchefer om anvendelse af rapporter til daglig styring
  • Identificering af mulige udsving i det sædvanlige mønster i rapporteringen
  • Support på vores opgaveregistreringssystem (Digital.ai, pendant til Jira)
  • Derudover deltager du aktivt i den løbende optimering af datakvaliteten og tilhørende processer
Om dig
Din faglige baggrund er ikke afgørende, det er vigtigt du har lyst til at lære og mod på at skabe kontakt til vores udviklingsteams og andre interessenter i organisationen. Vi leder efter en dygtig og ambitiøs studerende, der både kan løse opgaver selvstændigt, og som er klar til at indgå i et team med forskellige profiler, hvor vi bruger hinandens forskellige fagligheder som en styrke.

Vi forventer at du god til tal, er en rutineret bruger af Excel og har kendskab til Power BI. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med både at arbejde med og analysere større dataudtræk og interesserer dig for at arbejde med datamodellering og fx SQL.

Du er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaverne, og forstår at udtrykke dig klart i både skrift og i illustrationer. Du er kvalitetsbevidst og arbejder grundigt samtidig med, at du har deadlines for øje.

Du kommer til at have en bred kontaktflade, så det er afgørende, at du er god til at samarbejde. Vi lægger stor vægt på, at du er en god kollega, der bidrager til kontorets samlede trivsel.

Du kan se frem til at arbejde i en dynamisk atmosfære, hvor vi har et godt sammenhold med plads til humor og en uformel omgangstone.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Vi forventer en ugentlig arbejdstid på ca. 15 timer, med fleksibilitet i eksamensperioder. Ansøgning med CV og relevante dokumenter sendes via linket ”Søg stillingen” senest fredag den 7. april 2023. Spørgsmål besvares gerne af chefkonsulent Kathrine Franck Henriksen på telefon 7237 5931.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes organisation – Det Statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i Staten. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil være Nybrovej 116, 2800 Kongens Lyngby.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Kongens Lyngby, Nybrovej 116
Nybrovej 116
2800
Kongens Lyngby
Tlf
72388726
Praktisk information
Oprettet
28-03-2023
Udløber
07-04-2023
Kviknummer
331547547
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed