Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til det specialiserede voksenområde i Den Sociale Indgang

Holbæk Kommune

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
17-11-2022
Kontakt
Holbæk Kommune
Jernbanevej, 6
4300
Holbæk
Tlf
72367189
Praktisk information
Oprettet
17-11-2022
Udløber
13-12-2022
Kviknummer
331399775
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du interesse for forebyggelse på det sociale område og vil du være med til at støtte udsatte voksne borgere i at blive pilot i eget liv, så se her! 

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for den sociale lovgivning til vores voksenteam i afdeling Den Sociale Indgang.   

Den Sociale Indgang er en del af kerneområdet Social Indsats og Udvikling, som arbejder med drift og udvikling på hele det specialiserede socialområde. Vores kerneopgave i Den Sociale Indgang er at arbejde forebyggende, afklarende og koordinerende med det formål at sikre borgerne en hurtig og effektiv indsats. I voksenteamet arbejder vi med afsæt i servicelovens §§ 12 og 82.  

Den Sociale Indgang består af 3 teams, som understøtter og samarbejder med kerneområdets øvrige afdelinger, som alle varetager socialfaglige opgaver for borgere i Holbæk Kommune med særligt behov for støtte. Vores mål er at skabe positive forandringer, fællesskaber og gode borgeroplevelser.  

Vi søger en studentermedhjælper til vores voksenteam, som består af 3 sagsbehandlere, der arbejder med at understøtte udsatte voksne over 18 år via råd og vejledning samt forebyggende, korte indsatser. Vi igangsætter og følger op på indsatser og understøtter borger i at blive pilot i eget liv.  

Dine arbejdsopgaver bliver først og fremmest at understøtte teamets sagsbehandlere i socialfaglige opgaver som både kan være af skriftlig og praktisk karakter. Vi tildeler dig ansvar efter kvalifikationer og sikrer dig relevant oplæring i systemer og arbejdsgange.  Arbejdsopgaverne er varierende og tilrettelægges efter dine kvalifikationer. 

Arbejdsopgaverne vil typisk bestå i:  

 • Understøttelse af kolleger i sagsbehandling og opfølgning 
 • Mødeafholdelse og skrive referater 
 • Administrativ sagsbehandling, herunder journaliseringsopgaver, mødeindkalder og indhentelse af sagsoplysninger 
 • Praktiske opgaver sammen med borger 
 • Ad-hoc opgaver. 
   

 Vi tilbyder: 

 • En unik mulighed for at få et fagligt indblik i en spændende lovgivning og arbejdsdag 
 • Gode kolleger, som alle er motiverede for at skabe de bedste rammer for de borgere, som har behov for en støttende hånd for at komme godt videre på egen hånd 
 • Afvekslende og spændende arbejdsopgaver som vil give dig en bred viden på hele socialområdet 
 • En varieret arbejdsdag med mulighed for relevant faglig indsigt – vi er en afdeling, som løbende har praktikanter og faste studentermedhjælpere, og vi har dermed fokus på at sikre grundig oplæring og en god trivsel 
 • En arbejdsplads præget af tværfagligt samarbejde med fokus på løsninger og muligheder. 

 
Vi forventer, at du: 

 • Er i gang med en relevant socialfaglig uddannelse, hvor du har minimum 1 år tilbage  
 • Er systematisk, struktureret og grundig 
 • Er nysgerrig, opsøgende og indstillet på at være fleksibel ift. Den samlede opgaveløsning 
 • Er positiv og selvstændigt tænkende 
 • Har mod på at møde og hjælpe borgere på egen hånd i en praktisk udførelse af en given opgave 
 • Ikke er bange for at lære og arbejde med forskellige IT-systemer – kendskab til fagsystemet NEXUS vil være en fordel   


Social Indsats og Udvikling har som kerneområde fokus på at samle og kvalitetsudvikle de specialiserede indsatser for børn, unge og voksne. Ambitionen med organiseringen er at højne kvaliteten i sociale indsatser med særligt fokus på tidlige, forebyggende indsatser, som skal hjælpe udsatte børn, unge og voksne med at få mest muligt ansvar for og medbestemmelse over eget liv, således at de får de bedste forudsætninger for at leve et meningsfuldt liv med udvikling, fællesskaber og udfoldelsesmuligheder.  

Medarbejdergruppen har stor faglig ballast og en ambitiøs og kreativ tilgang til vores kerneopgave. Den samlede kapital er stor, og vores fælles kendetegn er et godt sammenhold og et stort engagement ind i forebyggelsens mange vinkler og de borgere vi samarbejder med, som vi målrettet arbejder på at yde en hurtig og mærkbar forskel for.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sagsbehandler Dorthe Stein på telefon 72 36 58 39 eller faglig leder Diana Nielsen på telefon 72 36 37 69.  
 

Løn- og ansættelsesforhold  
Der er tale om en studentermedhjælperstilling på 12-15 timer pr. uge alt efter ønske. Du tilrettelægger og tilpasser selv dine timer sammen med teamet, så det passer til dit studie. 

Løn ydes efter HK´s overenskomst.   

Stillingen er til besættelse snarest muligt og senest pr. 1. februar 2023.  
 

Ansøgningsfrist  

Ansøgningsfristen er den 13. december 2022  og samtaler forventes afholdt den 19. december 2022.  
 

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere. 
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid. 
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Holbæk Kommune
Jernbanevej, 6
4300
Holbæk
Tlf
72367189
Praktisk information
Oprettet
17-11-2022
Udløber
13-12-2022
Kviknummer
331399775
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed