Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til databeskyttelse i Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Trafikstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-06-2019
Kontakt
Trafikstyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Tlf
41780296
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
24-06-2019
Kviknummer
330041333
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du en god procesforståelse, er struktureret og systemstærk, og er du nysgerrig efter at få indsigt i arbejdet med databeskyttelse og det indre virke i en offentlig myndighed, så kan du være den student, vi søger.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger en studentermedhjælper til at understøtte koordineringen af og arbejdet med databeskyttelse i styrelsen. Stillingen er placeret i Juridisk Sekretariat og består – ud over dig – af én andenstudentermedhjælper, 8 fuldmægtige og ministerområdets DPO. Du vil blive tilknyttet sekretariatets arbejde med at koordinere styrelsens databeskyttelsesaktiviteter, som har til formål at sikre løbende compliance og beskyttelse af borgernes personoplysninger. Vi har i dag to ansatte, der arbejder fuldtid med databeskyttelse, og du vil indgå i et tæt samarbejde med dem.

Dine opgaver
Ud over arbejdet med databeskyttelse vil du også skulle arbejde med styrelsens proceskortlægningsprojekt, hvor sagsbehandlingsprocesserne i hele styrelsen bl.a. skal kortlægges og dokumenteres. Projektet gennemføres i samarbejde med styrelsens styrings- og analyse afdeling, og det vil bevæge sig ud til alle Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens sagsbehandlingsområder. Du vil få et indgående kendskab til livet i en offentlig myndighed. Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med mulighed for udvikling og variation på en arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på det gode samarbejde og en uformel omgangstone.

Derudover vil dine opgaver være at:

 • koordinere styrelsens databeskyttelsesaktiviteter og være med til at strukturere fagcentrenes arbejde med databeskyttelse
 • deltage i workshops om styrelsens sagsbehandlingsprocesser og dokumentere sagsforløb
 • udføre mindre ad hoc-analyser på en bred vifte af opgaver
Din profil

Faglige kvalifikationer:

 • Du er godt i gang med din bachelor eller nystartet på din kandidat, gerne med en samfundsvidenskabelig eller humanistisk retning
 • Du er analytisk, systematisk og har en struktureret tilgang til arbejdet
 • Du har et godt kendskab til IT, særligt Excel og evt. kendskab til Visio, og du har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer
Personlige kvalifikationer:

 • Du er en teamplayer, der er fleksibel og lægger vægt på at samarbejde og videndele med dine kollegaer
 • Du er resultat- og løsningsorienteret
 • Du er grundig og har styr på detaljerne uden at miste overblikket
 • Du tager initiativ og engagerer dig i dit arbejde
 • Du udviser åbenhed, respekt og imødekommenhed
 • Du er interesseret i arbejdet i en politisk styret organisation
Løn og ansættelsesforhold
Arbejdstiden forventes at være 15-20 timer om ugen. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen.

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen – hvem er vi…
Vi er en dynamisk styrelse under Transport- og Bygnings- og Boligministeriet med ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej, luftfart, havne samt postområdet, hvor kerneområderne er tilsyn og regulering, samt regulering af bygge- og boligområdet.

Vi er en åben og udadvendt organisation, placeret mellem det politiske niveau og branchensvirksomheder og borgere.Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.

Udover et varieret og udfordrende job, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om os på www.tbst.dk

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos juridisk chef Tina Tolstrup Bak Jensen, tlf. 4178 0372, eller hos fuldmægtig Troels Albert Andersen, tlf. 4178 0049.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens ansøgningsportal på www.tbst.dk senest mandag den 24. juni 2019.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Trafikstyrelsen
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Tlf
41780296
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
24-06-2019
Kviknummer
330041333
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed