Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Børne- og Familiesekretariatet

Aalborg Kommune

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
16-11-2023
Kontakt
Aalborg Kommune
Sønderbro 12 1
9000
Aalborg
Tlf
+4599312862
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
24-11-2023
Kviknummer
331581457
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være en del af Børne- og Familiesekretariatet i Aalborg Kommune?

Vi inviterer dig til at blive en del af vores fagligt stærke og sociale team og bidrage til vores mission om at skabe en bedre fremtid for børn og familier i Aalborg Kommune. 

Om os:

Børne- og Familiesekretariatet i Aalborg Kommune arbejder dedikeret med at støtte og fremme trivsel og udvikling for børn og familier i vores samfund. Vi har et vigtigt samfundsansvar og søger en engageret studentermedhjælper til at være med til at opfylde dette mål.

Stillingen:

Som studentermedhjælper i Børne- og Familiesekretariatet vil du blive en vigtig del af vores team og have mulighed for at arbejde inden for et bredt spektrum af opgaver. 

Den aktuelle hovedopgave, vi har brug for din hjælp til, er implementering af ny lov i interne instruktioner (rettelser af tekst og paragrafer, oprettelser af links og relationer mv.). Vi forventer, at denne opgave vil udfylde de fleste af dine arbejdstimer frem til marts eller april 2024, hvorefter vi kan sammen med dig se på, hvilke andre opgaver du kan være involveret i. 

Forventninger:

Vi søger en ansvarsbevidst, selvstændig og detaljeorienteret studentermedhjælper med følgende kvalifikationer:

  • Du er i gang med en videregående uddannelse
  • Du har det nemt med nye IT-systemer
  • Du er god til at strukturere dine opgaver
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til jura eller socialt arbejde – eller har lyst og evner til at sætte dig ind i området

Vi tilbyder:

En meningsfuld stilling i et fagligt stimulerende miljø med uhøjtidelig omgangstone. 

Vi er fleksible omkring dine arbejdstider og tager gerne hensyn til dine behov for eksempel i forbindelse med eksamener. Og du vil have mulighed for at arbejde hjemmefra og selv planlægge din tid.

Arbejdsstedets adresse:
Børne- og Familiesekretariatet, Sønderbro 12, 9000 Aalborg

Vigtige datoer:

Ansøgningsfrist er den 24. november 2023

Samtalerne holdes den 28. november 2023

Ansættelse snarest muligt.

Kontakt:
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Thomas Lohman på telefon 9912862 eller sekretær Julija Steffensen på telefon 99312656.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold efter HK's IT og administrations overenskomst med mindst 8 timer om ugen. 

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse  
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.    

Vores kommune – i rivende udvikling  
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.  

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aalborg Kommune
Sønderbro 12 1
9000
Aalborg
Tlf
+4599312862
Praktisk information
Oprettet
16-11-2023
Udløber
24-11-2023
Kviknummer
331581457
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed