Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til Børn, Unge og Familier

Socialstyrelsen

Odense, Fyn

Indrykket
23-01-2023
Kontakt
Socialstyrelsen
Holmens Kanal 22
1060
København K
Tlf
41955547
Praktisk information
Oprettet
23-01-2023
Udløber
06-02-2023
Kviknummer
331472974
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger studentermedhjælper til Børn, Unge og Familier. Du vil som studentermedhjælper få indblik i det udsatte børne- og ungeområde, få opbygget dine metodiske og kommunikative kompetencer og opnå erfaring fra en politisk styret organisation.

Vi tilbyder
Din arbejdsplads bliver Social- og Boligstyrelsens kontor for Børn, Unge og Familier. I kontoret er der fem teams. Du vil enten blive tilknyttet Overgange og Sammenhæng i Ungelivet eller Forebyggende foranstaltninger og Anbringelse, men vil også skulle løse opgaver i andre dele af centeret.

Teamene består hver især af ca. 12-15 medarbejdere, som indsamler og formidler viden, arbejder med projekter og yder rådgivning og støtte til kommuner.

Team Overgange og sammenhæng i Ungelivet arbejder bl.a. med initiativer, som har til formål at forebygge og afhjælpe psykisk sårbarhed, kriminalitet og hjemløshed blandt unge, og med at understøtte overgangen til et selvstændigt voksenliv for socialt udsatte unge, som blandt andet får efterværn.

Team Forebyggende foranstaltninger og Anbringelse arbejder med initiativer med fokus på foranstaltninger for de mest udsatte familier samt særligt for anbringelsesområdet. Teamet varetager en række centrale opgaver i forbindelse med implementeringen af den politiske aftale Børnene Først, herunder den kommende nye lovgivning (Barnets Lov).

Du kan læse mere om Børn, Unge og Familier på: https://socialstyrelsen.dk/om-os/organisation/boern-unge-og-familier

Stillingsbeskrivelse
Som studentermedhjælper vil dine opgaver eksempelvis være at:

 • Bidrage til videns- og dataindsamling samt mindre analyser, eksempelvis i form af surveys, litteratursøgninger, transskribering og udarbejdelse af statistikker.
 • Bidrage ved planlægning og afholdelse af møder og arrangementer (temadage for fagpersoner, netværksmøder for interessenter mv.), herunder tilmeldinger, navneskilte, referatskrivning.
 • Opdatere dele af Social- og Boligstyrelsens hjemmeside og udarbejde udkast til tekster og nyhedsmails.
 • Løse forefaldende kontoropgaver, fx udsendelse af trykte materialer mm.
Vi tilbyder et positivt og udviklende arbejdsmiljø med spændende og varierende opgaver, en uformel omgangstone, gode kolleger og høj grad af selvstændighed. Der er fleksibilitet i forhold til arbejdstider, herunder i eksamensperioder, ligesom der kan være perioder med behov for ekstra hjælp.

Din profil
Vi forventer, at du er studerende og er i gang med en videregående uddannelse, fx inden for det samfundsvidenskabelige område. Du er enten i slutningen af din bachelor eller første del af kandidaten.

Vi forventer, at du:

 • har flair for planlægning og arbejder organiseret og systematisk
 • formulerer dig klart og tydeligt på skrift med blik for målgruppen
 • kan indhente, strukturere og formidle viden på selvstændig vis
 • har interesse for det sociale børne- og ungeområde
 • har flair for at arbejde med IT-systemer og/eller interesse for at lære nye IT-systemer, herunder webbaseret arbejde, SurveyXact, Excel med flere.
Desuden lægger vi vægt på, at du:

 • kan arbejde selvstændigt, effektivt og målrettet
 • kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger
 • kan udvikle og optimere effektive arbejdsgange
 • kan vidensdele samt samarbejde godt internt og eksternt
 • udviser engagement og motivation både fagligt og socialt
 • er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel
 • bidrager til egen læring og udvikling
 • formidler mundtligt og skriftligt klart og præcist med overbevisning og troværdighed
 • kan agere inden for rammerne af god embedsmandsskik.
Om Børn, Unge og Familier
Børn, Unge og Familier arbejder med udsatte børn og unge fra 0 til ca. 25 år og deres familier. Centeret har til opgave at understøtte implementeringen af lovgivningen og kvalificere politiske beslutningsprocesser med afsæt i vores omfattende viden på feltet.

Vi tilbyder kommunerne konkrete rådgivningsindsatser og gennemfører en lang række projekter med en ambition om at udvikle, understøtte og kvalificere kommunernes arbejde med udgangspunkt i praksis og forskningsbaseret viden samt at understøtte deres brug af veldokumenterede metoder og redskaber.

Børn, Unge og Familier består af fem teams:

 • Overgange og Sammenhæng i Ungelivet
 • Forebyggende foranstaltninger og Anbringelse
 • Opsporing og Tidlig indsats
 • Sagsbehandling og myndighed
 • Tværgående praksisudvikling og inddragelse.
Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Social- og Boligstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om én fast stilling med tiltrædelse 1. april 2023.
Ansættelsen sker som studentermedhjælper efter overenskomsten mellem HK-stat og Skatteministeriet.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen og tilrettelægges fleksibelt efter aftale med din leder og med hensyntagen til eksaminer og lignende.

Stillingens ansættelsesområde er Social-, Bolig – og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Social- og Boligstyrelsen i Odense, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.socialstyrelsen.dk. Der er ansøgningsfrist den 6. februar 2023 kl. 12.00.

Samtaler afholdes løbende.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Social- og Boligstyrelsen ved at kontakte:Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Socialstyrelsen
Holmens Kanal 22
1060
København K
Tlf
41955547
Praktisk information
Oprettet
23-01-2023
Udløber
06-02-2023
Kviknummer
331472974
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed