Gem annonce

Studentermedhjælper til Børn og Unge, Økonomiteam dagtilbud

Aalborg Kommune

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
23-06-2022
Kontakt
Aalborg Kommune
Godthåbsgade 8
9400
Nørresundby
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
15-08-2022
Kviknummer
331213144
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Økonomiteam dagtilbud søger en studentermedhjælper med ansættelse pr. 1. september 2022.

Vi tilbyder et attraktivt studiejob i økonomiteam dagtilbud, hvor du vil få mulighed for at understøtte dagtilbuddene i det administrative arbejde. Økonomiteamet betjener 13 dagtilbud og 155 daginstitutioner i Aalborg Kommune.

Dine opgaver
Dine primære arbejdsområder vil være personale- og økonomirelaterede opgaver såsom bogføring, fakturering, ansættelser, korrektioner og andre forefaldne opgaver.

Hvad forventer vi af dig?
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse og går på 5./6. semester eller kandidatoverbygningen på et relevant studie. Du er nysgerrig af natur og har lyst til at afprøve dine færdigheder i en konkret kommunal opgavevaretagelse.

Som person er du udadvendt og imødekommende, når du taler med de mange forskellige mennesker, du skal samarbejde med og supportere. Du arbejder struktureret og har en udpræget praktisk og eksekverende tilgang til opgaver. Samtidig er du god til at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i nye it-systemer/værktøjer.
Derudover forestiller vi os, at du som vores nye studentermedhjælper.

  • har viden om offentlig forvaltning
  • kan arbejde selvstændigt men også er holdspiller
  • har blik for detaljer og leverer resultater af høj kvalitet
  • ikke holder dig tilbage med at spørge om råd og vejledning hos dine kollegaer i økonomiteam Dagtilbud. 
Flere informationer
Du kan læse mere om Børn og Unge via dette link Børn og Unge i Aalborg Kommune. Ønsker du flere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Charlotte Thorsen (olle-fb@aalborg.dk, tlf.nr. 9931 1431) eller
Karina Gersbøll Mortensen (kgm-fb@aalborg.dk, tlf.nr. 9931 3377).

Hvem er vi?
I Børn og Unge er vi ca. 7.000 medarbejdere, der arbejder for, at de omkring 30.000 børn og unge i vores skoler, tilbud og institutioner trives, udvikles og dannes hver dag. Det er børnene og de unge, det hele handler om.

Økonomiteam dagtilbud er en del af den centrale stab ”Økonomi og Administration”, som betjener hele forvaltningen i forhold til økonomi, personale og IT. Du vil blive en del af økonomiteam dagtilbud, som består af 8 økonomi- og personalemedarbejdere. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Børn og Unge, Godthåbsgade 8, 9400 Nørresundby, med et timetal på 8-10 timer pr. uge. Løn efter gældende overenskomst. Ansættelsen hurtigst muligt og tidsbegrænset til foreløbig 6 måneder men med mulighed for forlængelse, såfremt der er relevante opgaver. Din arbejdstid tilrettelægges sammen med dig, og med hensyntagen til eksamensperioder mv.

Arbejdsstedets adresse
Børn og Unge, Godthåbsgade 8, 9400 Nørresundby

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på ”send ansøgning” og udfylder den formular, der kommer frem. Ansøgninger, der modtages på anden vis, vil ikke komme i betragtning. Det er muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Ansøgningsfrist er den 15. august 2022, og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 23. og 24. august 2022.

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aalborg Kommune
Godthåbsgade 8
9400
Nørresundby
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
15-08-2022
Kviknummer
331213144
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce