Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til at understøtte efter- og videreuddannelsen på KP

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-09-2023
Kontakt
Københavns Professionshøjskole
Tagensvej 86 1
2200
København N
Tlf
51380388
Praktisk information
Oprettet
08-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331577730
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Søger du et job med ansvar og stor alsidighed i opgaverne? Har du lyst til at arbejde med læringsplatforme, kommunikation og data? Er du systematisk og har flair for administration og systemer? Så har vi studiejobbet til dig.

Om jobbet
I Videreuddannelsen på Københavns Professionshøjskole, i afdeling Sundhed, Social og Beskæftigelse, er vi travlt optaget af at tilrettelægge og gennemføre vores mange spændende uddannelsesaktiviteter, og det har vi brug for hjælp til. Opgaverne varierer fra administrative og praktiske opgaver til at understøtte udviklingsopgaver i afdelingen. Der vil være mulighed for at præge stillingens indhold afhængig af dine tidligere erhvervserfaringer og kompetencer.

Dine vigtigste arbejdsopgaver er at: 

 • Understøtte vores konsulenter og undervisere, fx i forbindelse med modulopstart og eksamen
 • Udføre opgaver på vores digitale læringsplatform ltslearning, primært oprette lektionsplaner og opdatere litteratur (printe, scanne og lægge på lektionsplan)
 • Understøtte kvalitetssikring af vores uddannelser og bistå med at behandle evalueringsdata
 • Være moderator ved streamet undervisning og supporter på online undervisning, assistere med at udarbejde præsentationer, mødemateriale og oplæg
 • Forberede materiale til informationsmøder, konferencer, herunder PowerPoints
 • Hjælpe med øvrige praktiske ad hoc-opgaver, fx mødebookning og journalisering.

Om dig 
Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse. Derudover ser vi gerne, at du; 

 • har interesse for uddannelse, uddannelsesplanlægning og administration
 • arbejder selvstændigt, struktureret og går op i at levere en god kvalitet
 • har gode samarbejdsevner og er serviceminded
 • formulerer dig klart både skriftligt og mundtligt 
 • har god forståelse for IT og er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer.
   

Vi tilbyder

 • En afdeling med gode og ambitiøse kollegaer, der holder humøret højt - også når det går stærkt 
 • Et studenterjob, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig og få praktisk erfaring
 • Gode muligheder for sparring og samarbejde med andre studentermedarbejdere
 • Fleksibel arbejdstilrettelæggelse i forhold til dit studie.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie. 

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på en videregående uddannelse under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.  

Arbejdspladsen er beliggende på Tagensvej 18, 2200 København N. Vi løser primært opgaver i hovedstadsregionen, og din primære arbejdsplads forventes at være førnævnte. Det kan ske, at du skal udføre opgaver på en af vores andre lokationer i København og undtagelsesvis i Hillerød. 

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole er en af landets største institutioner for videregående uddannelse. I Sundhed, Social og Beskæftigelse i Videreuddannelsen er vi optagede af at skabe forandringer i praksis. Vi udvikler, tilrettelægger og gennemfører praksisnære kompetenceudviklingsforløb af høj kvalitet i tæt samarbejde med bl.a. Region Hovedstadens kommuner, hospitaler, interesseorganisationer og den private sektor. 

Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet. Læs mere om Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrativ konsulent Louise Jagd Rosendal på tlf.: +4541897930??.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen hurtigst muligt og senest den 24-09-2023.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Københavns Professionshøjskole
Virksomhedsinformation
Københavns Professionshøjskole
Tagensvej 86 1
2200
København N
Tlf
51380388
Praktisk information
Oprettet
08-09-2023
Udløber
24-09-2023
Kviknummer
331577730
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed