Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til administrative opgaver i Kvalitetstaskforce

Køge Kommune

Køge, Midtsjælland

Indrykket
01-09-2023
Kontakt
Køge Kommune
Torvet 1
4600
Køge
Tlf
21563760
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
28-09-2023
Kviknummer
331576679
Jobtype
Studiejob
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Studentermedhjælper - Kvalitetstaskforce Ældre og Sundhed

Er du ambitiøs og nysgerrig, og vil du gerne have praksiserfaring fra et studiejob i et Sundhedsfagligt miljø med fokus på udvikling af kvaliteten i Ældreplejen?

Så er du måske vores nye studentermedhjælper, som med os i det øvrige team skal bistå med at udvikle, koordinere, planlægge og følge op på kvalitetsarbejdet på Ældre- og Sundhedsområdet i Køge Kommune.

Vi tilbyder

På Ældre-og Sundhedsområdet i Køge kommune er vi inde i en rivende udvikling i forhold til at sikre positiv forandring og forventet kvalitet af den borgerrettede indsats. Udviklingen er blandt andet centreret omkring patientsikkerhed, dokumentation og det tværfaglige samarbejde omkring borgeren/patienten.

Du bliver en del af vores Kvalitetstaskforce i Ældre- og Sundhedsafdelingen. Vi er et team af udviklingssygeplejersker og kvalitetskonsulenter og snart også en studentermedhjælper. Vi samarbejder med alle dele af Ældre- og Sundhedsområdet og har fokus på forandrings-, implementerings- og forankringsprocesser, der relaterer sig til kvalitetsudvikling, sundhedspolitik og sundhedsvæsenets organisering og krav.

Kvalitets- og udviklingsarbejdet består i at sikre retning og resultat. Vi har derfor fokus på at facilitere og understøtte udvikling, implementere og kvalitetssikre nye tiltag i forhold til organisation og drift på ældre- og sundhedsområdet med relation til det nære sundhedsvæsen. Dine opgaver i teamet vil bl.a. være:

  • Facilitering af leverandør-handleplaner og løbende samlet tilbagemelding til Kvalitetstaskforce.
  • Understøtte afvikling af møder, survey m.v.
  • Kvalitetssikring af dokumentation af f.eks. klager
  • Opfølgning på diverse aftaler og tiltag
  • Kvalitetssikre både ved brug af kvalitativ og kvantitativ metode fx ift. at vurdere projekt- og effektmål, indikatorer, audit, intern survey, controlling af indsatser (bestilt/planlagt), dokumentation i EOJ
  • Understøtte kvalitetsarbejdet lokalt rettet mod EOJ-ressourcepersoner i driften
  • Tasteopgaver til validering af data i Nexus (EOJ)
  • Tastning og ajourføring af faglige instrukser, så de er tilgængelige for medarbejderne
  • Andre ad hoc opgaver

Vi sørger for et grundigt introforløb til Ældre- og Sundhedsafdelingens mangeartede opgaver. Du får mulighed for at lære vores organisation og det generelle kommunale arbejde på ældre og sundhedsområdet godt at kende. Dertil vil du hos os opnå gode praksiskundskaber i arbejdet med forandringsprocesser, kvalitetsudvikling, udførsel og opfølgning på opgaver, prøvehandlinger (PDSA) og projekter. Vi vil også sætte pris på dit bidrag til teamet med såvel praktisk og teoretisk viden fra dit studie.

Vi kan tilbyde en engageret arbejdsplads med højt til loftet, rummelighed og rigeligt af visionært arbejde. Hos os er der plads til nye tilgange og her vil du kunne afprøve din lærte teori i praksis. Vi har fleksible arbejdspladser med adgang til kommunens tjenestebiler. Vi møder oftest ind på rådhuset, der ligger lige ved S-togsstationen.

Hvem er du

Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse med relation til sundhedsarbejde. Det kan for eksempel være Folkesundhedsvidenskab hvorfra du har opnået både kvalitative og kvantitative teoretiske kompetencer. Uanset din studieretning er det vigtigste, at du har lyst til at bidrage med dine idéer samt faglige viden og at du er motiveret af og god til at samarbejde med mange forskellige mennesker med meget forskellige faglige baggrunde inden for sundheds- og ældreområdet.

Vi har brug for, at du er god til at planlægge, analysere og kan formulere dig skriftligt såvel som i tale samt gerne udtrykke dig visuelt. Ingen kan det hele, men nu ved du hvad vi lægger vægt på.

Løn og arbejdsvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Studiejobbet er på 15 t. pr. uge (10-20 timer om ugen -tilpasses fleksibelt, så det passer med dit studie).

Ansøgning

Ansættelsessamtaler afholdes løbende og ansættelse hurtigst muligt.

Send os en kort og motiveret ansøgning samt dit CV.

Har du spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at kontakte Leder af Kvalitets Taskforce Miriam Ekström på telefonnummer 30617228 eller Kvalitetskonsulent Ulla Lund Eskildsen på telefonnummer 20512452.

Skriv eventuelt en sms, og du vil blive ringet op.

Ansøgningsfrist er den 28. september 2023.

Læs mere om Køge Kommune på www.koege.dk

Køge Kommune ønsker at fremme ligestillingen mellem mænd og kvinder uanset etnisk baggrund. Vi opfordrer derfor personer med dansk og anden etnisk baggrund at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Køge Kommune
Torvet 1
4600
Køge
Tlf
21563760
Praktisk information
Oprettet
01-09-2023
Udløber
28-09-2023
Kviknummer
331576679
Jobtype
Studiejob
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed