Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til administrative og praktiske opgaver vedrørende generel IT hos Geodatastyrelsen

Geodatastyrelsen

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
23-11-2022
Kontakt
Geodatastyrelsen
Lindholm Brygge 31
9400
Nørresundby
Danmark
Tlf
72 54 50 00
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
14-12-2022
Kviknummer
331416475
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi skal bruge en studentermedhjælper i Team IT, som er en del af kontoret ”Ressource og IT”. Vores opgaver spænder meget bredt. Vi understøtter alle medarbejderes behov for hardware, bistår med drift og vedligehold af styrelsens centrale administrative systemer og koordinerer initiativer vedr. informationssikkerhed. Desuden bistår vi fagkontorerne med rådgivning i forhold til drift og vedligehold af diverse fagsystemer i samarbejde med Statens IT, som er styrelsens driftsleverandør.

Du skal primært hjælpe os med at understøtte vores praksis i forhold til styrelsens behov for hardware og mobile devices, både i forhold til den praktiske håndtering og den administrative del. IT-sikkerhed er et vigtigt pejlemærke for vores arbejde, så derfor vil mange af dine opgaver få et sikkerhedsmæssigt formål. Der kan også blive tale om at indgå i andre af teamets opgaver, afhængig af dine interesser og baggrund.

Vi vægter generelt, at du er

  • Udadvendt, serviceminded og opsøgende.
  • Mundtlig og skriftlig stærk på dansk og engelsk.
  • Kan arbejde selvstændigt og selv følge op på dine opgaver.
  • God til at samarbejde, da meget af arbejdet hos os foregår i teams.
  • Bidrager til opgaveløsningen med et godt humør.

Grundforudsætningen er, at du har interesse for IT og opgaver i relation til det at understøtte en virksomheds behov for IT i forhold til drift og styring af vores it-systemer. Det kan også være en fordel, hvis du er interesseret i informationssikkerhed. Det er ikke en forudsætning, at du er bachelor eller langt henne i dit studieforløb.

Opgaverne vil bl.a. omfatte
  • Klargøring af diverse hardware forud for udlevering til styrelsens medarbejdere, bl.a. i forhold til PCere, mobiltelefoner.
  • Bistå med diverse kvalitetstjek i forhold til sikring og fremme af informationssikkerhed.
  • Bistå med vedligehold af dokumentation af vores hardware og mobile og mobiltelefoner m.m.
  • Øvrige forefaldende opgaver i vores team.

Vi forestiller os, at du eksempelvis er under uddannelse indenfor IT. Det kan være i forhold til informationssikkerhed, IT-teknolog, IT-supporter, IT-ledelse, ingeniør (indenfor IT), eller anden IT-uddannelse. Din arbejdstid hos os vil vi kunne tilpasse i forhold til dit studie.

Flere oplysninger kan fås hos funktionsleder Birgit Larsen Nørgaard på telefon 72 54 51 86

Geodatastyrelsen har adresse på Lindholm Brygge 31 i Nørresundby.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Ansættelsesområdet er Geodatastyrelsen. Arbejdstiden er ca. 10 - 15 timer pr. uge i gennemsnit.

Arbejdstiden planlægges under hensyntagen til dit studie, afleveringer, eksamener etc.

Vi skal have din ansøgning, CV, indskrivningsbekræftelse og øvrige relevante oplysninger senest den 14. dec. 2022. Vi forventer at afholde samtaler den 19. december 2022.

Geodatastyrelsen er den del af Klima,- Energi-, og Forsyningsministeriet og er myndighed for ejendomsregistrering i Danmark og søkortlægning i Danmark og Grønland.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Geodatastyrelsen
Lindholm Brygge 31
9400
Nørresundby
Danmark
Tlf
72 54 50 00
Praktisk information
Oprettet
23-11-2022
Udløber
14-12-2022
Kviknummer
331416475
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed