Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper til administration, evaluering og kommunikation på honorsprogram for naturfagsstuderende

Københavns Professionshøjskole

København, Storkøbenhavn

Indrykket
16-01-2023
Kontakt
Københavns Professionshøjskole
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf
41897671
Praktisk information
Oprettet
16-01-2023
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
331463925
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at arbejde med administration, evaluering og kommunikation på landets største læreruddannelse? Så er denne studentermedhjælperstilling måske noget for dig.

I sekretariatet ved Institut for Læreruddannelse på Københavns Professionshøjskole har vi brug for en ny studentermedhjælper til vores honorsprogram for naturfagsstuderende, Copenhagen Honours College (CHC).

I stillingen vil du skulle understøtte honorsprogrammet i forhold til forskellige administrative processer og samarbejde med projektlederen om programmets aktiviteter. Vi søger derfor en serviceminded person, der er grundig og selvstændig, velskrivende og god til at kommunikere med undervisere, studerende og kolleger.

Du bliver ansat i et sekretariat med 18 ansatte, heraf fire studentermedhjælpere. Sekretariatet varetager administration i forhold til uddannelsernes og instituttets drift samt strategi- og udviklingsopgaver. Du vil skulle bidrage til begge dele.

Om jobbet
Dine opgaver i CHC bliver bl.a. at:

  • bistå med planlægning og afvikling af programmets faglige aktiviteter (koordinering, bestillinger, kommunikation mv.)
  • varetage mindre formidlingsopgaver og udvikle diverse oversigter til programledelsen, fx semesterkataloger og registreringer af de studerendes faglige deltagelse
  • bidrage til dataindsamling om programmet, herunder udarbejdelse af evalueringer, bearbejdning af resultater og opfølgning på programmets succeskriterier
  • understøtte programmets deltagere med praktisk koordinering.

Om dig
Vi forestiller os, at du er:

  • grundig i din opgaveløsning, serviceminded og har gode samarbejdsevner
  • god til at formulere dig - især på skrift
  • erfaren med at arbejde med survey (fx Enalyzer og SurveyXact) og Excel
  • interesseret i uddannelsesområdet
  • i gang med en relevant videregående uddannelse.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start hurtigst muligt. Arbejdstiden er ca. 12 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie. 

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.  

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V. 

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Rikke Warming på tlf.: +45 41897735 eller leder af sekretariatet Sanne Gunnersen på tlf.: +45 41898537??.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 31-01-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 5.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Københavns Professionshøjskole
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf
41897671
Praktisk information
Oprettet
16-01-2023
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
331463925
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed