Gem annonce

Studentermedhjælper søges til advokatfunktionen i fagforeningen Dansk Magisterforening (DM)

DM dansk Magisterforening

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2020
Kontakt
DM dansk Magisterforening
Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330236498
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være med til at hjælpe vores medlemmer? Er du en dygtig stud.jur. med interesse for og kendskab til arbejds- og ansættelsesret?

DM søger en stud.jur. til vores interne advokatfunktion. Advokatfunktionen i DM har som hovedopgave at sørge for et højt vidensniveau i enheden Forhandling og Rådgivning i form af afholdelse af oplæg og workshops m.v. om ansættelsesret- og arbejdsretlige emner. Herudover har advokatfunktionen som opgave at videreføre arbejds- og ansættelsesretlige sager for vores medlemmer ved de civile domstole og faglig voldgift og yde juridisk rådgivning og sparring til enhederne i DM.

Advokatfunktionen er en del af enheden Forhandling og Rådgivning i DM. I den daglige opgaveløsning skal du primært arbejde sammen med advokat Julie Krag-Juel-Vind-Frijs.

Dine centrale opgaver:

  • Selvstændigt udarbejde juridiske notater, undervisningsmateriale m.v.
  • Udarbejde udkast til processkrifter, påkravsskrivelser, indstillinger, m.v.
  • Øvrig klargøring af arbejds- og ansættelsesretlige sager
  • Informationssøgning, herunder finde domme, artikler, lovforarbejder
  • Journalisering og arkivering
  • Øvrige administrative og ad hoc opgaver i advokatfunktionen
Dine kompetencer og styrker
Som student i DM bliver du del af en dynamisk arbejdsplads. Derfor er det vigtigt, at du er udadvendt, effektiv og har mod på at kaste dig ud i arbejdsopgaver, du ikke kender. Du skal have lyst til at løse små som store opgaver, som letter hverdagen for dine kollegaer.

Vi forventer, at du læser på kandidatdelen på cand.jur. eller cand.merc.jur., og at du har minimum 1 år tilbage på studiet.

Du har interesse for og kendskab til arbejds- og ansættelsesret. Det er ikke krav, men en fordel hvis du har haft et eller flere kursusfag i ansættelses- og/eller arbejdsret, og hvis du har erfaring med arbejds- og ansættelsesret og eventuelt persondataret f.eks. fra et advokatkontor.

Vi lægger vægt på, at du er fagligt dygtig, grundig, systematisk og pligtopfyldende, og at du har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation.

Vil tilbyder
Et udfordrende job og et stort netværk på en arbejdsplads i bevægelse og med medlemsvækst. Du får gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og kompetente kolleger med fagligheden i orden.

Stillingen er på 15 timer om ugen. Lønnen er på 175 kr. i timen efter lokal overenskomst

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Julie Krag-Juel-Vind-Frijs på telefon 38 15 66 79 eller mail jkf@dm.dk.

Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte tillidsrepræsentant Lise Ryberg Hoffmann på telefon 38 15 67 20 eller lh@dm.dk.

Ansøgning
Send din ansøgning, dit CV, eksamensudskrifter og evt. relevante papirer til os på linket nedenfor senest 13. april 2020 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler.

Du kan kun ansøge online via dette link.


Om Dansk Magisterforening
DM er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne. 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
DM dansk Magisterforening
Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
13-04-2020
Kviknummer
330236498
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce