Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med interesse for informationssikkerhed og it til understøttelse af risikostyring i Skatteministeriets koncern

Skatteforvaltningen, Frederiksberg

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
18-11-2022
Kontakt
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72388726
Praktisk information
Oprettet
18-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
331401651
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at arbejde med informationssikkerhed i Skatteministeriets koncern og være en hjælpende hånd for vores informationssikkerhedskonsulenter i deres arbejde med risikovurdering af it-systemer? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Som studentermedhjælper i kontoret Informationssikkerhed får du mulighed for at være med på sidelinjen i en organisation, der dels er i rivende udvikling og som samtidig varetager nogle af Danmarks mest interessante opgaver inden for it-udvikling.

Gennem studiejobbet får du praktisk erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og kommer til at understøtte implementeringen af informationssikkerhedstandarden ISO27001. Som del af kontoret indgår du i løsningen af samfundsvigtige opgaver i samarbejde med kompetente og imødekommende kolleger. Kontoret har en bred kontaktflade med de forskellige styrelser i Skatteministeriet, hvorfor du får rig mulighed for at udvide dit netværk og komme i berøring med risikostyringsopgaver.

Opgaverne
Som studentermedhjælper spiller du en væsentlig rolle i at skabe de rette forudsætninger for, at kontorets Risikostyrings- og rådgivningsteam kan udarbejde risikovurderinger af informationssikkerheden i it-systemer af høj kvalitet.

Dine arbejdsopgaver vil være centreret omkring understøttelse af teamets arbejde med risikovurderinger og vil overordnet omhandle:

 • sparring omkring løbende udvikling og kvalitetssikring af det risikovurderingsmateriale, der anvendes i udarbejdelse af kontorets risikovurderinger
 • afdækning af deltagerkredse, koordinering og mødebooking
 • administrative opgaver, herunder journalisering og registrering
Om dig
Du er ved at tage en universitetsuddannelse evt. inden for it, informationsvidenskab eller kommunikation, men dit uddannelsesvalg er ikke afgørende. Du har en spirende interesse for at arbejde med informationssikkerhed og en lyst til at udvikle en begyndende faglighed herfor. Uanset din uddannelsesmæssige baggrund ønsker vi, at du:

 • er velorganiseret og god til at skabe overblik
 • kan arbejde struktureret, omhyggeligt og med sans for planlægning, koordinering og opfølgning
 • kort og præcist kan formulere letforståelige budskaber og trives med skriftlige såvel som administrative leverancer
 • har et veludviklet servicegen, da mange af vores kollegaer er afhængige af, at vi yder god og hurtig service
 • har gode samarbejdsevner og tager ansvar ved at følge opgaver til dørs
Om Informationssikkerhed
Vi er 22 kollegaer i kontoret for Informationssikkerhed, og det hænger sammen med, at vi skal støtte alle vores mange kolleger i Skatteministeriets koncern med at understøtte et højt niveau af informationssikkerhed i de daglige opgaver og processer, driften af vores it-systemer og ikke mindst udvikling af nye it- og datadrevne løsninger.

Vi er er en aktiv medspiller i en professionel IT-organisation, og vores volume gør, at vi har opbygget et højt fagligt miljø omkring informationssikkerhed, og det faglige miljø, har du mulighed for at blive en del af.

Opgaverne i kontoret kan sammenfattes til:

 • At fastlægge og implementere strategier, politikker og retningslinjer for informationssikkerhed i hele Skatteministeriets koncern
 • At gennemføre risikovurderinger på informationssikkerhedsområdet i koncernen, dvs. udarbejdelse af årlige risikovurderinger, mitigeringsplaner og risikovurderinger i forbindelse med it-anskaffelser og it-udvikling, herunder sikre at risikovurderinger fører til de rette sikkerhedskrav til udviklingsprojekter og udbud.
 • At rådgive og understøtte hele Skatteministeriets koncern i at implementere retningslinjer og krav for informationssikkerhed.
 • At følge op på at regler og retningslinjer overholdes såvel internt, som hos vores mange leverandører.
Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning sammen med CV og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest den 4. december 2022.

Samtaler afholdes løbende, og der vil evt. blive gennemført test.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Elisabeth Rothmar telefon 72379371 eller teamleder Alexia Wolfhagen på telefon 72372578.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen. Der vil være mulighed for fleksible arbejdstider i eksamensperioderne.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes organisation – De statslige Område og Cirkulære om organisationsaftalen for Kontorfunktionærer, laboranter, IT-medarbejdere (HK) i staten.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Osvald Helmuths Vej 4
2000
Frederiksberg
Tlf
72388726
Praktisk information
Oprettet
18-11-2022
Udløber
04-12-2022
Kviknummer
331401651
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed