Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studentermedhjælper med engelsk sprogøre til Forretningsudvikling i SIRI

Valby SIRI

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-01-2023
Kontakt
Valby SIRI
Carl Jacobsens Vej 39
2500
Valby
Tlf
72142480
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
07-02-2023
Kviknummer
331474478
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du lære at levere brugervenlige budskaber, der rammer ingeniøren, frisøren eller direktøren? Og vil du hjælpe udlændinge og danske virksomheder? Så skal du søge stillingen som studentermedhjælper hos Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI).

I Enheden for Forretningsudvikling hos SIRI søger vi en engageret studentermedhjælper med et engelsk sprogtalent, som har lyst til at omdanne juridiske regler til et letforståeligt sprog. I retur får du trænet dine kommunikationsevner, en forståelse for procesledelse og en alsidig arbejdsdag med højt til loftet og ikke mindst søde kolleger.

Hvad bliver du en del af?

Vi kan tilbyde dig at blive en del af en styrelse i vækst. Det seneste år har vi ansat og oplært over 100 nye kolleger. Og vi bliver løbende flere.

I SIRI behandler vi ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge og understøtter kommunernes integrationsindsats. Også her er kommunikation et vigtigt fokuspunkt.

Du vil blive en del af Enheden for Forretningsudvikling, hvor du får 15 skønne kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser og perspektiver, men alle med et stort engagement. Vi er optaget af løbende at dele viden og erfaringer med hinanden i et miljø, hvor et professionelt tværgående samarbejde prioriteres højt. Samtidig er vi uformelle i vores omgangstone og vægter et godt kollegialt sammenhold.

Vi arbejder projektorienteret i enheden og driver innovative processer med særligt fokus på digitalisering og driftsoptimering. Vores overordnede formål er at understøtte SIRIs brugerorienterede strategi, så vores brugere fra hele verden oplever en smidig, tryg og enkel sagsbehandling.

Vi sidder i åbne storrumskontorer og er kendetegnet ved, at der ikke er langt fra studenten til direktøren. Vores hverdag er præget af politisk, mediemæssig og erhvervslivets bevågenhed, som bl.a. gør, at vi til tider skal levere med kort deadline og evne at implementere nye tiltag.

Vi satser på dig
Dine primære opgaver bliver at understøtte og udvikle vores kommunikation på engelsk – særligt den brugerorienteret kommunikation på engelsk. Dine arbejdsopgaver kan bl.a. være:

  • styrkelse af kommunikationen til vores engelske brugere
  • styrkelse af kommunikative processer
  • arbejde med vores hjemmeside Nyidanmark.dk
  • udarbejdelse af interne og eksterne nyheder
  • tilrettelægge og udføre kommunikative projekter
Din udvikling er vigtig for os. Derfor vil du sammen med din chef og mentor løbende følge op på dine mål og ambitioner, så vi hele tiden sikrer os, at du trives og udvikler dig.

Vores forventninger til dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for engelsk, kommunikation eller lignende. Skriftlig formidling må også gerne give dig et kick.

Derudover forventer vi, at du arbejder selvstændigt, er initiativrig og en god kollega.

Det vigtigste for os er, at du brænder for at hjælpe udenlandske ansøgere og danske arbejdsgivere med præcis, kort og målrettet kommunikation. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med ekstern kommunikation på engelsk.

Yderligere information

I SIRI er en af vores primære opgaver at administrere lovgivningen, der gælder for udlændinge, som skal arbejde eller studere i Danmark, og vi beskæftiger os derfor også meget med brugerbetjening. Vi har studentermedhjælpere i alle vores kontorer og er en arbejdsplads med en seriøs tilgang til vores studentermedhjælpere, med fokus på målrettet oplæring og udvikling.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under hele din ansættelse.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte os:

  • konstitueret enhedschef Morten Thaning Thulstrup, tlf. 72 14 24 20, mail: mott@siri.dk
  • kommunikationsmentor Mathias Wiingaard, tlf. 72 14 21 96, mail: mawi@siri.dk.


Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamenspapirer mv. senest tirsdag den 7. februar 2023.

Vi forventer at holde samtaler i ugerne umiddelbart efter udløb af ansøgningsfristen.

Vi håber at få dig med på holdet hurtigst muligt efter samtalerne.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Valby SIRI
Carl Jacobsens Vej 39
2500
Valby
Tlf
72142480
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
07-02-2023
Kviknummer
331474478
Jobtype
Studiejob
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed