Gem annonce

Studentermedhjælper HR

ITW Construction Products

Middelfart, Fyn

Indrykket
21-07-2021
Kontakt
ITW Construction Products
Gl Banegårdsvej 25
5500
Middelfart
Praktisk information
Oprettet
21-07-2021
Udløber
15-08-2021
Kviknummer
330750592
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Studentermedarbejder
Erfaringer - I højere grad
HR-strategiudvikling, HR-udvikling, HR-udviklingsopgaver
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale

Er du klar til at kickstarte din HR-karriere i et spændende og alsidigt job som studentermedhjælper i en international koncern?


ITW Construction Products i Middelfart søger en studentermedhjælper til at supportere HR-afdelingen med en række forskelligartede opgaver inden for:

 • Employer branding, rekruttering, onboarding og fastholdelse
 • Personalejura, HR-systemer og administration

Du vil blive en del af en afdeling med løbende sparring, hvor du gradvist vokser ind i rollen og med tiden overtager et større ansvar.

Det er en kæmpe mulighed for den ambitiøse profil, der brænder for at udbygge alle aspekter af HR-paletten undervejs i studiet og skabe det bedste springbræt for en videre karriere inden for HR. Du får tæt sparring og grundig introduktion undervejs, så din udvikling er i gode hænder, fortæller HR Manager Kamille Smed Kristensen.

ITW Construction Products vi holder byggeriet sammen

ITW Construction Products er blandt verdens førende inden for befæstning med søm og skruer som vores hovedprodukter. Vi markedsfører vores produkter i det meste af Europa under varemærkerne NKT Fasters, Paslode og SPIT.

Vi er en del af en international koncern med hovedkvarter i USA og aktiviteter i hele verden. Globalt er vi ca. 48.000 ansatte. Danmark er en del af forretningsenheden UK & Nordics med produktion, distribution og salg på tværs af landegrænser. Din hverdag vil være på vores kontorer i Middelfart sammen med ca. 200 dygtige kolleger.

Dine opgaver

Med reference til HR Manageren indgår du i et team på tre kolleger, der har ansvar for rekruttering, ledersparring, organisationsudvikling, employer branding, trivsel, løn m.m. Den ene kollega er pt. på barsel. Derudover har vi tre øvrige HR-kolleger i UK samt vores HR-direktør, der er bosiddende i Frankrig. Afhængig af dit skema vil arbejdstiden være ca. 2 dage om ugen med mulighed for flere timer i ferier.

Eksempler på opgaver og ansvarsområder:

 • Support ved rekruttering, herunder udformning af jobopslag, annoncering og kommunikation med kandidater
 • Onboardingproces og -aktiviteter for at sikre nye medarbejdere den bedste start på deres ansættelse
 • Vedligeholdelse af medarbejderoplysninger i vores HR-system samt udarbejdelse og vedligeholdelse af organisationsdiagrammer og -politikker
 • Udvikling og implementering af vores employer branding strategi i samarbejde med vores kolleger i UK, herunder løbende udvikling og vedligeholdelse af vores employer brand på LinkedIn i samarbejde med marketing
 • Intern kommunikation, herunder vedligeholdelse af intranet
 • Ad hoc projekter og opgaver

Ambitiøs, velformuleret og empatisk

For at få succes i rollen som studentermedhjælper er det vigtigt for os, at du er struktureret og har en skarp og veludviklet evne til at prioritere og sætte dig ind i nye ting. Samtidig er du en dygtig formidler og kan skabe relationer på alle niveauer i organisationen både i og uden for Danmark.

Vi forestiller os, at du:

 • Er i gang med en relevant uddannelse på kandidatniveau, gerne inden for HRM el.lign.
 • Er nysgerrig, initiativrig og hands-on i din tilgang til projekter og opgaver
 • Er empatisk og lyttende og kan skabe tætte relationer til dine interessenter
 • Taler og skriver dansk og engelsk flydende

Derudover ser vi det som en selvfølge, at du fremstår som en stærk rollemodel for vores værdier integritet, respekt, tillid, delt risiko og enkelhed

Er du klar?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye kollega? Så kontakt HR Manager Kamille Smed Kristensen på telefon +45 22 65 01 82.

Send din ansøgning og CV til os på engelsk. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag. Forventet starttidspunkt medio august eller hurtigst muligt derefter.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
ITW Construction Products
Gl Banegårdsvej 25
5500
Middelfart
Praktisk information
Oprettet
21-07-2021
Udløber
15-08-2021
Kviknummer
330750592
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Studentermedarbejder
Erfaringer - I højere grad
HR-strategiudvikling, HR-udvikling, HR-udviklingsopgaver
Sprog
Dansk Læse/ tale
Engelsk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce