Gem annonce

Student til drift og udvikling af Julemærkefondens website

Julemærkefonden

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
23-06-2022
Kontakt
Julemærkefonden
Baldersvej 3
4000
Roskilde
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
01-08-2022
Kviknummer
331212922
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Webmaster
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du gøre en forskel for udsatte børn ved at udvikle og vedligeholde vores website? Julemærkefonden er i gang med en større digitaliseringsproces, og i den forbindelse er der behov for en struktureret kollega, som sætter en ære i at præsentere vores gode historier pænt på vores website, opdatere produkter i webshoppen mv. Dit arbejdsområde er en essentiel del af at bidrage til, at vi i Julemærkefonden kan give børn en ny start, når de mistrives og oplever f.eks. mobning, ensomhed og lavt selvværd.


Om jobbet
Du vil indgå i teamet for Digitalisering & Analyse og med opgaver indenfor

 • Opsætning og opdatering af sider og produkter på vores website i CMS (vi bruger webshop.io til både website og webshop)
Være med til at udvikle vores website i forhold til vores overordnede strategi og forretningsmål med fokus på vores prioriterede segmenter i markedet
 • Søgemaskineoptimering af sider og produkter på vores website
 • Tracking og rapportering på aktiviteter

Din profil
Du er kommende ekspert i websites med flair for CSS- og html-programmering. Du har blik for digital marketing og kommunikation samt en god forretningsforståelse. Du har desuden et godt øje for det visuelle og det sproglige.

Vi forventer at du har
 • Erfaring med websites og høj grad af teknisk forståelse
 • God erfaring med HTML og CSS
 • Kendskab til SEO – især ’onsite’ (f.eks. alt-tekster, metabeskrivelser, linkbuilding m.m.)
 • Erfaring med Google Analytics (vi er ved at migrere fra Universal til 4)

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med
 • E-commerce
 • Online brugertest og -analyser
 • Googles værktøjer (Tag Manager, Page Speed Insight, Search Console m.fl.)

Personlige kompetencer
 • Dygtig til at tage ansvar for planlægning og udførsel af en opgave
 • Gode samarbejdsevner
 • Hurtig forståelse for vores forretning, og hvordan vi kan bruge data til at løfte forretningen og kommunikationen til vores målgrupper
 • God til at videreformidle resultater på dataanalyser og komme med forslag til forbedringer
 • Skal have gå-på-mod og trives i, at opgaverne kan skifte hurtigt

Vi regner med, at du er i gang med en relevant uddannelse, og at du kan dokumentere erfaring indenfor området. Du bliver en del af et team på seks, hvor vi har det godt socialt, har en åben og ærlig dialog og bruger hinanden til faglig sparring. Du vil referere til teamlederen for Digitalisering & Analyse.

Vi tilbyder
Et spændende, udfordrende og meningsfyldt arbejde. Vi er en organisation, som vægter samarbejde højt, og hvor vi respekterer hinandens forskelligheder. Du får en 10 timers arbejdsuge, der planlægges fleksibelt med Julemærkefondens Onlinemanager.

Forventninger til dig i Julemærkefonden
Du arbejder ansvarsfuldt og professionelt, og det falder dig naturligt at tage et selvstændigt og proaktivt ansvar for udviklingen af dine opgaver. Du er en holdspiller og samarbejder om at nå det fælles mål. I Julemærkefonden arbejder vi med følgende værdier: Fællesskab, Troværdighed, Udvikling og Engagement. Disse værdier forventer vi, afspejles i din tilgang til arbejdsopgaver og samarbejde i afdelingen og på tværs af hele Julemærkefonden.

Mere information og ansøgningsfrist
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Onlinemanager Kasper Kjær Skott på mobil: 21 28 81 83. Ansøgningsfristen er mandag d. 1. august 2022, men vi afholder samtaler løbende. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Om Julemærkehjemmene
Alt for mange børn i Danmark mistrives. De føler sig forkerte, de bliver mobbet, og fællesskaber er noget, de betragter udefra. Det må vi aldrig acceptere. Ingen børn fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Julemærkehjemmene giver børn og deres familier muligheden for at starte forfra. Helt konkret bor børnene på Julemærkehjem i en periode sammen med andre børn, som også arbejder med deres udfordringer. Tydelige rammer, nye fællesskaber og den rigtige blanding af sund mad og motion, hjælper børnene til at finde deres styrker. De opbygger selvværd ved at lære nye måder at se på sig selv og verden. Opholdet slutter, men udviklingen fortsætter. De nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem. Det giver et vigtigt afsæt for hele familien fremover. Og selvom vi hedder Julemærkehjemmene, så hjælper vi faktisk børn hele året. Derfor har vi også brug for støtte og donationer hele året. Julemærkehjemmene – Giver børn en ny start

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Julemærkefonden
Baldersvej 3
4000
Roskilde
Praktisk information
Oprettet
23-06-2022
Udløber
01-08-2022
Kviknummer
331212922
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Webmaster
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce