Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student med flair for tal søges til Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Udlændinge- og Integrationsministeriet, Slotsholmsgade

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-01-2023
Kontakt
Udlændinge- og Integrationsministeriet, Slotsholmsgade
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Tlf
20550998
Praktisk information
Oprettet
19-01-2023
Udløber
02-02-2023
Kviknummer
331469688
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Beregner
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du glad for at arbejde med tal, og har du lyst til at arbejde i et politisk miljø med økonomi- og aktivitetsstyring? Har du et stort kendskab til Excel? Og kan du lide at tage ansvar og arbejde selvstændigt - så er studenterstillingen i Koncernøkonomi noget for dig.

Lidt om alt det vi tilbyder
Vi har en ledig stilling som student i Koncernøkonomi. Her varetager vi en bred vifte af opgaver: ministerbetjening og beslutningsoplæg, finanslovsarbejde, økonomistyring, konsekvensvurderinger af nye politiske initiativer, økonomiske analyser på udlændinge- og integrationsområdet samt implementering af en række fælles EU-retsakter på Schengenområdet.

Kort sagt er det vores opgave at sikre det økonomiske fundament bag den førte politik og understøtte den politiske dagsorden. Vi omsætter tal til velfunderede politiske beslutningsoplæg og processer. Dette sker gennem dialog og koordination med ministeriets styrelser, og ved at vi selvstændigt beregner forudsætningerne for og konsekvenserne af nye politiske initiativer. I kontoret er vi primært generalister, men vi er særligt gode til at behandle tal og formidle dem i den rette kontekst.

Vores fællesskab i Koncernøkonomi er kendetegnet ved, at fagligheden er i højsædet. Vores hverdag er præget af et spændende politisk og fagligt stærkt miljø, hvor opgaverne er mange og alsidige, og hvor der er gode udviklingsmuligheder.

Vi har i vores opgaveløsning fokus på dialog og vidensdeling. Opgaverne løses i et samarbejde i kontoret, hvor vi er 12 medarbejdere. Vi har en stor kontaktflade og samarbejder med en række interne og eksterne interessenter. Selvom vi arbejder inden for stramme deadlines og høje kvalitetskrav, har vi en uformel omgangstone.

Om dine arbejdsopgaver
Som student i Koncernøkonomi kan vi tilbyde et job i et spændende politisk og fagligt stærkt miljø, hvor opgaverne er mange og alsidige, og hvor der er gode faglige udviklingsmuligheder.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte arbejdet med ministeriets finanslov, herunder kontorets finanslovsmodeller i Excel og udvikling af disse. Du vil sammen med de øvrige medarbejdere på området også få ansvar for udviklingen af de eksisterende redskaber til budgettering på ydelsesområdet, det kan fx være hjemrejse- og selvforsørgelsesydelsen og andre refusioner til kommunerne på integrationsområdet. Herudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. være validering og præsentation af tal på ministerområdet samt forskellige ad hoc opgaver. Det kan fx være koordinering af udvalgsspørgsmål og høringer ifm. lovprogram, udarbejdelse af svar på borgerhenvendelser og andre skiftlige produkter.

Arbejdstiden vil være ca. 15 timer om ugen. Vi lægger vægt på fleksibilitet i fx eksamensperioder.

Vores forventninger til dig
Du er studerende med minimum et års erfaring på en økonomi- eller anden samfundsvidenskabelig uddannelse, fx. stud.polit., stud.oecon., stud.scient.pol. mv. Derudover forventer vi, at du:

  • har analytisk sans
  • har et stort kendskab til og praktisk erfaring med Excel – interesse for VBA-programmering er en fordel
  • kan arbejde selvstændigt
  • er grundig og detaljeorienteret
  • interesserer dig for at arbejde med tal og statistik
  • har lyst til at arbejde i et politisk og fagligt udviklende miljø, hvor der ofte arbejdes med korte deadlines
Yderligere information
Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under hele din ansættelse.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Trine Nordsted Baadsgaard på telefonnummer 61 98 33 65 eller på e-mail tnb@uim.dk.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Søg stillingen
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, eksamensbevis og relevant dokumentation senest torsdag den 2. februar 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 6.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Udlændinge- og Integrationsministeriet, Slotsholmsgade
Slotsholmsgade 10
1216
København K
Tlf
20550998
Praktisk information
Oprettet
19-01-2023
Udløber
02-02-2023
Kviknummer
331469688
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Beregner
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed