Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struktureret skemalægger

Social- og sundhedsskolen Fyn

Odense, Fyn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Social- og sundhedsskolen Fyn
Blangstedgårdsvej 4
5220
Odense SØ
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
330530315
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Administrationskoordinator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Social- og Sundhedsskolen Fyn søger en struktureret skemalægger

Vil du bidrage aktivt til at sikre uddannelse af fremtidens varme hænder? Kan du skabe struktur og sikre en god kommunikation til kolleger og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye skemalægger på Social- og Sundhedsskolen Fyn.

Du vil blive en del af en dynamisk organisation med store ambitioner - både for vores uddannelser, vores elever og os selv. Her går vi op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi stræber efter at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi altid - ALTID - kan blive bedre.

Social- og Sundhedsskolen Fyn er i rivende udvikling. Vi går nye veje og afprøver nye metoder i såvel vores undervisning som i administrative funktioner. Vi har lige nu fokus på udvikling og kvalitetssikring af vores ressourceudnyttelse af blandt andet lokaler og underviserkompetencer. Som vores nye skemalægger, vil du blive en central aktør i dette arbejde og skal aktivt tage del i ændring af arbejdsgange rettet mod uddannelserne på tværs af alle tre skoler.

Stillingen er nyoprettet, og du vil indgå i et nyt planlægningsteam, hvor der er tre medarbejdere, der samarbejder tæt om planlægningsopgaver på tværs af hele skolen. Du skal være indstillet på at tage din del af de løbende tværorganisatoriske opgaver, hvor du skal samarbejde med underviserne, studieadministrationen, vejledningen, uddannelseskoordinatorerne og ledelsen om at planlægge, koordinere og effektuere udviklingsprocesser, hvor kvalitet i opgaveløsningen og elevernes læring og trivsel er i fokus.

Aktuelt skal den nye skemaplanlægger varetage opgaver som fx:

 • skemalægning og logistisk koordinering for alle uddannelser på tværs af alle tre skoler
 • planlægning og koordinering af langsigtet og transparent udnyttelse af lokaler
 • samarbejde med studieadministrationen og koordinatorerne om en stor logistisk planlægning af skema for elever og undervisere på alle uddannelserne
 • udvikling og løbende opfølgning samt opdatering af arbejdsprocesser og kvalitetsstandarder
 • administrative opgaver i forbindelse med planlægningstemaets øvrige opgaver.

Vi forventer, at du:
 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for planlægning
 • har solid erfaring fra en lignende stilling eller arbejdsopgaver på en uddannelsesinstitution
 • er stærk til IT og har erfaring med uddannelsesadministrative systemer, som fx Flex, UDDATA+ eller lignende
 • er udviklings- og analytisk orienteret med en struktureret tilgang til opgaverne
 • evner at koordinere arbejdsopgaver i et til tider hektisk arbejdsmiljø på tværs af alle vores lokationer på Fyn
 • trives i en dagligdag præget af højt tempo og kontakt til elever, undervisere samt interne og eksterne samarbejdspartnere
 • er god til at prioritere din arbejdsdag - også når det går stærkt.
 • indgår aktivt i skolens planlægningsteam og bidrager til at løse planlægningsopgaver på tværs af Social- og Sundhedsskolen Fyn med udgangspunkt i skolens værdigrundlag, hvor den bærende værdi er professionalisme.

Ansættelse er pr. 1. maj 2021. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Stillingen er med tjeneste i Odense.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Finansministeriets gældende overenskomst og aftaler, se link herunder:

https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/058-19-oao-s-faellesoverenskomsten/

https://cirkulaere.medst.dk/cirkulaerer/033-19-kontorfunktionaerer-laboranter-og-it-medarbejdere-hk/

Ansøgningsfristen er mandag den 8. marts 2021 kl. 10. Din ansøgning med CV og relevante bilag sendes elektronisk via linket på denne side.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 12. marts og mandag den 15. marts på Social- og Sundhedsskolen Fyn, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense SØ.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationsleder Mia Lund Madsen på telefon 61 12 19 59 eller på mail: mlma@sosufyn.dk.

Information om skolen, dens uddannelser og strategi findes på www.sosufyn.dk. http://www.sosufyn.dk

Generelt om skolen


Social- og Sundhedsskolen Fyn er en statslig selvejende erhvervsskole med aktiviteter i Odense, Middelfart og Svendborg. Vi udbyder de SOSU-faglige uddannelser, den pædagogiske assistentuddannelse, den gymnasiale uddannelse EUX Velfærd og videreuddannelse til social- og sundhedsprofessionelle. Skolen har ca. 170 medarbejdere og forventer i 2021 en aktivitet på omkring 1000 årselever. På Social- og Sundhedsskolen Fyn er arbejdsdagen røgfri, og vi forventer, at alle medarbejdere bidrager aktivt til, at vi er en røgfri skole. Social- og Sundhedsskolen Fyn ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle kvalificerede - uanset personlig baggrund - til at søge stillingen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Social- og sundhedsskolen Fyn
Blangstedgårdsvej 4
5220
Odense SØ
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
08-03-2021
Kviknummer
330530315
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Administrationskoordinator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed