Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struktureret og udadvendt studentermedhjælper til Frederiksborg Boligselskab

KAB

København, Storkøbenhavn

Indrykket
03-08-2020
Kontakt
KAB
Vester Voldgade 17
1552
København V
Danmark
Tlf
33 63 10 00
Praktisk information
Oprettet
03-08-2020
Udløber
02-09-2020
Kviknummer
330318856
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Boligadministration
Sprog
Dansk Læse/ tale

Leder du efter et spændende og alsidigt studiejob? Er du organiseret, serviceminded og har du flair for it? Så er det måske dig, der skal fuldende vores engagerede team på ejendomskontoret i Hillerød.

Dine kommende kollegaer er fagligt engagerede og omgangstonen er uformel og positiv. Vi sætter pris på at have det sjovt, når vi er på arbejde, og samtidig levere god og professionel service til vores beboere. Er det et team, du kunne tænke dig, at blive en del af?  

Vi tilbyder
et alsidigt studiejob i vores almene boligselskab, hvor vi fra ejendomskontoret servicerer og betjener selskabets 464 lejemål beliggende i Hillerød Kommune. Vi er et team på 10 personer, bestående af 1 driftschef, 1 serviceleder, 1 driftslederassistent, 1 kontorassistent og 6 service-medarbejdere, der har et godt teamwork og et uformelt arbejdsklima.

Frederiksborg Boligselskab er en del af KAB-fællesskabet, som administrerer mere end 68.000 lejemål i hovedstadsområdet.

Du vil have fast base på vores ejendomskontor i Grønnegade i Hillerød, hvorfra du vil komme til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for administration f.eks. rekvirering af ejendomsdokumenter, journalisering, gennemgang af reglementer, kopiering og indscanning af arkivmateriale samt andre ad hoc opgaver.

Jobbet vil give indblik i den almene sektor, og samtidig give dig erfaring med administration, arkivering og servicering af kunder. Du vil udover de administrative opgaver, ligeledes skulle hjælpe dine kollegaer med en lang række opgaver, så det er en fordel, at du er løsningsorien-teret og pligtopfyldende.

Dine mulige arbejdsområder og kompetencer
Dit primære fokus vil være indenfor det administrative felt, men du vil også opleve, at skulle betjene vores beboere, der møder op på ejendomskontoret.

Vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver, og udvikler disse i tæt sparring med de øvrige medarbejdere på ejendomskontoret, og at du har et godt gå-på-mod. Du vil selvfølgelig blive støttet og oplært på de respektive områder.

Herudover forventer vi følgende:

  • At du er i gang med eller skal starte på et bachelorstudie, kandidatstudie som finansøkonom, administrationsøkonom, finansbachelor eller lignende.
  • At du udviser stort engagement og arbejder systematisk og effektivt samt er åben overfor mange forskellige typer af opgaver, og til tider også opgaver, der kan være ensformig.
  • At du er fortrolig med it, god til Microsoft Office pakken og kan formulere dig på skrift. Vi bruger Unik bolig 4 som administrationssystem. Derudover er det vigtigt at du formår hurtigt at sætte dig ind i opgaver og danne dig et overblik.

Tiltrædelse og løn
Stillingen er en midlertidig ansættelse på op til 12 måneder og med tiltrædelse senest 1. oktober 2020. Arbejdstiden er mellem 10-15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  

Interesseret?
Søg stillingen via nedenstående link. Vi vurderer de indkommende ansøgninger løbende og forbeholder os retten til, at lukke stillingsopslaget når den rette kandidat er fundet så skynd dig at søg.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte kontorassistent Babette Fønss på 51 44 19 44 eller via mail bfo@kab-bolig.dk


Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
KAB
Vester Voldgade 17
1552
København V
Danmark
Tlf
33 63 10 00
Praktisk information
Oprettet
03-08-2020
Udløber
02-09-2020
Kviknummer
330318856
Jobtype
Studiejob
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedarbejder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Boligadministration
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed