Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk indkøber / kvalitetsansvarlig - Vestas Industrial Cooling

SENSU A/S

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
08-01-2023
Kontakt
SENSU A/S
Assensvej 5
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
08-01-2023
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
331428031
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vestas Industrial Cooling er en søster virksomhed til Vestas Aircoil og blev grundlagt i 1972 under navnet Vacond Cooling. Vacond Cooling blev opkøbt af Vestas Aircoil i 1985 og har siden leveret mere end 3.000 køletårne til forskellige globale industrier – både inden for energi-sektoren, mad industiren og pharmaceutical.

Vestas Industrial Cooling producer både standard køletårne og de fulde turn-key løsninger med fokus på optimering af energiforbruget, levetid og lav life-cycle omkostning – her tager man højde for både økonomi og miljø.

Medarbejderne har årtier af erfaring med køletårne og forstår alle de små detaljer, som medfører, at virksomhedens industrielle køletårne er blandt de mest effektive i verden.

Produktionen befinder sigt centralt i Danmark i byen Lem. Med mere end 10.000 m2 produktion under et tag, er der potentiale til vækst og til at kunne møde markedets forventninger. Til at komme med på vækstrejsen, søges der nu en Strategisk indkøber/Kvalitetsansvarlig.

Strategisk indkøb – Kvalitetssikring – Ambitiøs vækstvirksomhed

Vil du arbejde med en blanding af strategisk indkøb og kvalitetssikring og samtidig bidrage til udviklingen hos Danmarks førende virksomhed inden for køletårne? Som Strategisk indløber og kvalitetsansvarlig hos Vestas Industrial Cooling får du en varierende hverdag med stort ansvar og indflydelse. Du får ansvaret for alt strategisk indkøb samtidig med, at du skal opbygge og sikre det nuværende og fremtidige kvalitetsniveau.  

Du får en spændende hverdag med ansvaret for at optimere indkøbsaftaler – identificere relevante leverandører og på sigt skabe en ”approved vendor” liste. Det er vigtigt, at du formår at skabe strukturen og sætte agendaen for det strategiske indkøb i virksomheden. Du gennemfører også eksterne og interne audits og er ansvarlig for virksomhedens kvalitetsstyringssystem (ISO 9001). Med dit store overblik og vedholdenhed sikrer du, at kvaliteten altid er på et højt niveau. Du vedligeholder og tilpasser kontinuerligt kvalitetssystemet, ligesom du kommunikerer opdaterede processer og standarder til key stakeholders i organisationen.

For at få succes i jobbet forventes det, at du har en uddannelse inden for indkøb eller som tekniker. Alternativt kan du være uddannet ingeniør og har erfaring fra en lignende stilling. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring fra fra jern- og stålindustrien såvel som glasfiberindustrien. Du har givetvis et par års erfaring med strategisk indkøb og gerne erfaring fra kvalitetssikring. Du har erfaring med kommunikation på tværs af kulturer, og det forventes, at du kan begå dig på engelsk på et professionelt niveau. Der må desuden forventes rejseaktivitet i stillingen, hvorved det er en fordel, at du har arbejdet professionelt på internationalt niveau.

Som person er du grundig, vedholdende, målrettet, og du er kendetegnet af dit engagement samt af din forståelse for kvalitetssikring. Du er struktureret, og dit fokus er at præstere og levere kvalitet og integrere løsningerne i organisationen. Du trives med muligheden for at sætte dit eget fingeraftryk og ser frem til at arbejde med mange relevante stakeholders. For dig er det naturligt at befinde dig i spændingsfeltet mellem kvalitet og strategisk indkøb.

Er du den nye strategiske indkøber/kvalitetsansvarlige til Vestas Industrial Cooling i Lem så upload snarest din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Svend Erik Birkelund på +45 51 29 43 33.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.

 

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Assensvej 5
9220
Aalborg Øst
Praktisk information
Oprettet
08-01-2023
Udløber
31-01-2023
Kviknummer
331428031
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Indkøber
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed