Gem annonce

Strategisk byudvikler til Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
04-05-2021
Kontakt
Høje-Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630
Taastrup
Tlf
30526859
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
26-05-2021
Kviknummer
330630037
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Byplanlægger
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du være en del af den ambitiøse byudvikling i Høje-Taastrup Kommune? Så er jobbet i Team By- og boligudvikling lige dig.

I Høje-Taastrup Kommune er vi i fuld gang med at udvikle nye bydele, med boliger, arbejdspladser og grønne områder. Antallet af borgere og arbejdspladser vokser og bliver ved med det i en årrække frem.

Samtidig har vi igangsat store omdannelsesplaner i flere af de by- og boligområder, som blev etableret i 70’erne. De skal i højere grad matche de kommende generationers drøm om, hvad der er et attraktivt og godt sted at bo og leve.

Byudviklingen og byomdannelsen er den største transformation i Høje-Taastrup Kommunens historie. Vi tilbyder et attraktivt job med faglige udfordringer og eget ansvar for en del af den samlede byudvikling, hvor du har mulighed for selv at præge opgaveløsningen.
 
Du får en stor bred kontaktflade i og udenfor organisationen, og du samarbejder og koordinerer bredt med aktører, som bidrager til, at byudviklingen bliver en helhedsorienteret indsats.

Du skal have lyst og evne til at indgå i og skabe samarbejder med lokale og eksterne parter, fordi det et helt nødvendigt for at skabe en bæredygtig udvikling. Vi forventer, at du har en god forståelse for udviklings- og planlægningsprocesser og en evne til at styre processer med mange aktører, som har forskellige synspunkter, dagsordener og interesser.

Byudviklingen stiller også krav til samarbejde og koordinering på tværs af kommunens fagcentre. Vi søger en person, der har forståelse for de forskellige faglige perspektiver, og som kan styrke det tværgående arbejde og et bredt forankret ejerskab til byudviklingen.
 
Du bliver en del af Team By og Boligudvikling – et fagligt stærkt team, som arbejder med strategiske indsatser, byudvikling, områdefornyelse, boligsociale indsatser og integrationsindsatser. Vi har fokus på at kombinere de fysiske og sociale indsatser og herigennem lykkes med at skabe attraktive bydele, som er integreret i den omkringliggende by.

Du bliver en del af et team, som arbejder med egne ansvarsområder om vores fælles kerneopgave. Vi har ugentlige teammøder med fokus på sparring, og vi er gode til at engagere os i hinanden, være nysgerrige og støtte hinandens opgaver. Du bliver en del af et uformelt og rart arbejdsmiljø med humor og højt til loftet. 

Du skal have lyst til at arbejde i en politisk styret organisation, tæt på topledelsen. Du kan levere politisk betjening af høj kvalitet, også når deadlines er barske. Du skal være god til at se forskellige udviklingsveje når vi møder komplekse udfordringer og som har evnen til at omsætte disse til beslutningsoplæg.
 
Vi søger en kompetent byudvikler, der sammen med os kan skabe resultater. Vi forventer, at du: 

  • Har erfaring med at arbejde med byudvikling / byfornyelse på et strategisk niveau, gerne i en kommune eller i en anden politisk organisation.
     
  • Har en uddannelse på kandidatniveau, som er relevant i forhold til byudvikling, planlægning, borgerinddragelse mv.
     
  • Er en skarp formidler af visioner, mål og resultater. Du kan kommunikere klart til forskellige målgrupper, både mundtligt, skriftligt og gerne visuelt.
     
  • Det er en fordel, hvis du har en særlig viden, der kan understøtte vores fokus på offentlige funktioner i udviklingsområderne, fx i forhold til kultur, idræt, skole eller natur.

Yderligere oplysninger om jobbet
Jobbet er en fastansættelse på fuld til og med ansættelse 1. august 2021. Løn aftales i henhold til gældende overenskomst og reglerne om lokal løndannelse.

Ansøgningsfrist den 26. maj.
Vi forventer at holde samtaler den 1. eller 3. juni 2021.

Vil du vide mere eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder Rune Bæklund på tlf. 51 24 31 56. 
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Høje-Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630
Taastrup
Tlf
30526859
Praktisk information
Oprettet
04-05-2021
Udløber
26-05-2021
Kviknummer
330630037
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik, Jordbrug og miljø
Stillingsbetegnelse
Byplanlægger
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Håndværk & service)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce