Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

STILLINGEN ER BESAT - Erfaren Payroll konsulent med mod på HR-opgaver søges til virksomhed i København

Accountor

Herlev, Storkøbenhavn

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Accountor
Herlev Hovedgade 195
2730
Herlev
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
22-03-2021
Kviknummer
330496721
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du godt styr på løn og ansættelsesforhold? Kan du sørge for korrekt og rettidig lønudbetaling, og har du en god portion økonomiforståelse? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Accountor Denmark søger en servicemindede og kompetent Payroll konsulent, som forstår det ansvar, der ligger i at administrere lønnen for alle ansatte i virksomheden samt nogle af lejerne i huset. Du får stort ansvar fra dag et, som du skal kunne løfte selvstændigt i dit daglige arbejde.

Dine ansvarsområder og primære arbejdsopgaver

Du skal ud over at sikre den faste månedlige lønudbetaling kunne vejlede medarbejderne og ledelsen om relevante forhold inden for ansættelsesretten. Da de også varetager lønadministrationen for flere af deres lejere, så er det særlig vigtigt, at du holder dig opdateret og proaktivt opsøger nye løsninger. Du vil i det daglige sidde sammen med økonomiteamet, da du også kommer til at løse andre lønrelevante økonomiopgaver såsom udlæg, kreditkort, bilordning og medarbejderens abonnementer. Du vil sparre med økonomidirektøren, men herudover kommer du også til at samarbejde direkte med lejerne samt vores ledelsessekretariat, der bistår med flere HR-opgaver.

Det er vigtigt, at du har godt styr på ansættelsesret, herunder relevant lønmodtagerlovgivning såsom funktionærloven, ferieloven, barselsloven mv. Du vil skulle omsætte dette i ansættelseskontrakter og tillæg hertil. Da du selv varetager hele lønadministrationen er det derfor særlig vigtigt, at du har gode kompetencer og gerne et netværk at trække på, når det gælder følgende opgaver såsom:
 

 • Administrere og håndtere overarbejdsbetaling, kørselsgodtgørelse, ferie- og fraværsregistrering mv.
 • Håndtering af refusioner såsom barsels- og dagpengerefusion, samt søge andre tilskudsordninger.
 • Indberetning til Danmarks Statistik, Skattestyrelsen, pensionsselskaber m.fl.
 • Vedligeholdelse og udvikling af personalesystemer og -politikker.

Din profil
 • Du kan tilrettelægge eget arbejde og kan se udviklingspotentiale.
 • Du holder dig løbende orienteret og ajour på ny og relevant lovgivning samt praksis.
 • Du har kendskab til lønsystemer (i dag benyttes Lessor), men ikke bange for at skifte til nyt.
 • Du har flair for IT og digitale løsninger samt en rimelig portion systemforståelse (fx kendskab til Microsoft Office, HR-systemer, men også elektroniske registrerings- og bilagssystemer).
 • Du er selvstændig og bidrager til samarbejdet for at opnå de bedste fælles resultater.
 • Du er struktureret, grundig og har sans for detaljerne.
 • Du er udadvendt, imødekommende og serviceminded
 • Du er en glad person med en god portion humor, også selvom tempoet nogle gange bliver højt.
 • Du er velformuleret i tale og på skrift – også på engelsk, da flere af lejerne er engelsktalende.

Attraktiv arbejdsplads

Du bliver en del af en moderne og åben erhvervsorganisation, hvor der er plads til stor personlig udfoldelse og et fladt hierarki. De byder nye ideer velkomne og lægger vægt på at være en arbejdsplads, hvor de arbejder mod fælles mål ad nye veje, og hvor de gennem det gode samarbejde skaber de bedste resultater. Samtidig kan du se frem til udfordrende opgaver i et spændende og krævende miljø med dygtige kollegaer.

Søg nu
Du opfordres til at søge hurtigst muligt, da vi afholder løbende samtaler. Send venligst din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior HR- og rekrutteringskonsulent Corinne Frey hos Accountor A/S på tlf. 30 700 666.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Accountor
Herlev Hovedgade 195
2730
Herlev
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
22-03-2021
Kviknummer
330496721
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og økonomi
Stillingsbetegnelse
Bogholder
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Ledelse), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed