Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærkstrømsingeniør med evner for analyse- og modelarbejde

Energinet.dk

Fredericia, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
10-07-2019
Energinet.dk
Tonne Kjærsvej 65
7000
Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
07-08-2019
Kviknummer
330057641
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Stærkstrømsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Stærkstrømsteknik, Projektering, stærkstrømsinstallationer
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vær med til at sikre energi til tiden og til fremtiden. Som stærkstrømsingeniør i afdeling Netanalyse bidrager du til at skabe fundamentet for en sikker grøn omstilling af det danske elsystem. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.


Model- og analyseansvarlig

Omstillingen til et 100 % grønt elsystem introducerer mange tekniske udfordringer. Volatile forbrugs- og produktionsmønstre, reduktion af roterende masse samt integration af store mængder effektelektronik udfordrer den måde, elsystemet i dag planlægges, designes og ikke mindst drives på.

Du får en central rolle i organisationen, hvor du bliver ansvarlig for en række af de helt tunge elektrotekniske analyser, som den sikre grønne omstilling hviler på. Foruden selv at kunne udføre analyser, har du er-faring med at tolke analyseresultater og omsætte dem til konkrete løsninger. Du mestrer Power Factory og har et godt kendskab til dynamiske simuleringer (RMS-tidsdomæne). Det er desuden en fordel, hvis du er bekendt med PSCAD og Python-programmeringssprog.


Du har kendskab til modeldannelse af inverterbaserede anlæg som fx HVDC og vindkraftværker og er i stand til at specificere krav til sådanne modeller, ligesom du er bekendt med metoder til verificering af disse. Du indgår på sigt i dialog med Energinets interessenter gennem tilslutningsgrupper, hvor du bidrager til at sikre pålidelig tilslutning for elsystemets nye anlæg.


Glæd dig til et spændende job med stort ansvar og kompleksitet, hvor du er med til at påvirke og forme et vigtigt teknisk fokusområde. Du indgår i en faglig tung afdeling, hvor du sammen med 12 højt specialiserede kolleger kan se frem til at komme tæt på beslutningerne og være med til at designe fremtidens eltekniske løsninger.


Erfaren stærkstrømsingeniør med erfaring fra elforsyningsbranchen

Du har en uddannelse på kandidatniveau inden for stærkstrøm, evt. suppleret med en ph.d. Derudover har du ideelt 2-4 års erfaring fra lignende job med fokus på analyse og systemvurderinger.


På det personlige plan er du grundig, har blik for detaljen og er god til at sætte dig ind i komplekse sammenhænge. Du har gennemslagskraft og kan kommunikere svært tekniske emner til både kolleger og interessenter med forskellig grad af teknisk indsigt. Du behersker dansk og engelsk både i skrift og tale på forhandlingsniveau.


Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket, så vi har den senest 7. august 2019. Vi forventer at holde samtaler 16. august 2019 (1. samtale) og evt. 21. august (2. samtale ved behov). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Christian Flytkjær på telefon 30 67 46 88.3 Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet Elsystemansvar A/S har ansvar for, at der til enhver tid er balance mellem produktion og forbrug i det danske elsystem. Vi er til stede i verden, særligt i Norden og i Europa, hvor vi deler viden og er med til at udvikle fælles netregler, driftssamarbejder og elmarkeder. Og endelig har vi fingeren på pulsen med rettidige og langsigtede analyser af og planer for et fremtidigt, sammenhængende energisystem. Vi er datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Kun sådan vil vi lykkes med effektiv udvikling af fremtidens grønne energiforsyning. Med afsæt i værdierne tillid og mod, lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. 

Ansøg nu
Energinet.dk
Tonne Kjærsvej 65
7000
Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-07-2019
Udløber
07-08-2019
Kviknummer
330057641
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
Stærkstrømsingeniør
Erfaringer - I højere grad
Stærkstrømsteknik, Projektering, stærkstrømsinstallationer
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed