Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stærk analytisk Social Medie Specialist med kommercielle evner til EDC Poul Erik Bech i København

EDC

Storkøbenhavn

Indrykket
29-07-2021
Kontakt
EDC
Bremerholmen 29
Praktisk information
Oprettet
29-07-2021
Udløber
08-08-2021
Kviknummer
330759655
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Online & Social Media Manager
Sprog
Dansk Læse/ tale

Dine allerede fortræffelige sociale medie-færdigheder har stor udviklingsværdi for os. Og din hovedfunktion som Social Medie Specialist består i at drifte vores aktiviteter på de sociale medier - og i samarbejde med vores Social Media Lead udvikler du vores organiske tilstedeværelse på Facebook og LinkedIn.

Dit kernefokus bliver at øge rækkevidden af vores organiske indhold blandt ejendomsejere, med det formål at ejendomsejere vælger EDC Poul Erik Bech, når de skal bruge en ejendomsmægler. Indholdet udarbejdes primært af vores PR-afdeling, hvorfor din primære opgave består i at optimere distributionen på sociale medier, så indholdet ræsonnerer.

Du vil være tilknyttet marketingafdelingen for EDC Erhverv beliggende i det centrale København, og primært arbejde i tværsnittet mellem Erhverv og Projekt (nybyggede lejligheder), men du vil også få opgaver for f.eks. vores boligbutikker. Marketingafdelingen på ni personer er en del af en organisation på mere end 500 medarbejdere, hvoraf ca. 140 arbejder med erhverv, som også vil være dit primære område. Vi har en uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur, hvor vi arbejder som et team, men hvor vi hver især driver de områder, vi har ansvaret for.

Det betyder, at selvom du drives af at bruge algoritmer til din fordel på sociale medier, vil der være øvrige marketingopgaver, hvor du også kan være mere kreativ. Konkret drejer det sig om nyhedsbreve til potentielle lejere eller købere af projektboliger, mindre Facebook-annoncer, udarbejdelse af plakater og skilte og lignende ad hoc-opgaver. Vi har en grafiker tilknyttet, som du kan trække på.

EDC Poul Erik Bech består af flere enheder inden for ejendomssalg og -administration. Herunder mere end 60 boligbutikker, 18 erhvervscentre, to projektafdelinger samt virksomhederne LEA og Promana. Forretningen går godt, og der er et øget fokus på at integrere sociale medier som en fast del af lead-genereringen. Vi har godt styr på Facebook- og LinkedIn annonceringen, men vores organiske tilstedeværelse har brug for et løft i en kommerciel og salgsfremmende retning. Det er her, du kommer ind i billedet.

Primære arbejdsopgaver:

 •  Oprette organiske opslag på Facebook og LinkedIn via Falcon. Herunder versionere vores organiske indhold til mobilvisning (videocases, forkortelse af artikler/2 minute reads, tilpasning af magasiner til mobillæsning via ISSUU, osv.).
 • Evaluering af vores organiske indhold: Definere KPIer og succeskriterier og vurdere, hvorfor tallene ser ud som de gør. Opbygge rapporteringsmoduler i Falcon og lave udtræk af data samt selvstændigt opbygge datamodeller i Excel til evaluering over tid.
 • Optimering af organisk indhold: Undersøge de rette vinkler, tidspunkter, tags og emojis for at skabe engagement. Opsnuse ejendomsejer-trends til indholdsudviklingen i bl.a. Facebook- og LinkedIn-grupper, samt via værktøjer som Falcon m.fl.
 • Drift og udvikling af employee advocacy for udbredelse af vores organiske indhold: Aktivere og motivere organisationens ansatte til at dele indholdet med deres netværk.
 • Løbende support af Facebook-siderne for vores 18 erhvervscentre i hele landet. Herunder udarbejdelse af guides med hjælp til selvhjælp, sikre korrekt sideopsætning på Facebook, håndtering af beskeder og kommentarer o. lign.
 • Facebook- og LinkedIn-annoncer i hhv. Business Manager og Campaign Manager inden for projekt- og sagsannoncering i erhvervsregi og af konkrete stillingsopslag for HR.
 • Drift af markedsføring for salgs- og lejeprojekter. Herunder særligt udarbejdelse af nyhedsbreve i MailChimp og løbende ad hoc support til udarbejdelse af plakater, skilte o. lign.

Vi forestiller os at du:

 •  Har stærke analytiske evner og kan tænke kommercielt
 • Har erfaring med håndtering af Facebook og LinkedIn
 • Har erfaring med Falcon.io eller anden CMS
 • Er øvet i Excel
 • Er let øvet i Business Manager (Facebook) og Campaign Manager (LinkedIn)
 • Er let øvet i MailChimp
 • Har måske kendskab til medieplanlægning generelt

Du er engageret og har en naturlig pragmatisk optimisme. Du forstår, hvad du kan opnå med dine nuværende kompetencer, og hvad du har brug for, for at kunne udvikle dig og dit arbejdsområde. Vores team af specialister understøtter dig i denne rejse.

Som person er du allerede i dag en go to person hos dine kolleger: Initiativrig, selvkørende og en udpræget holdspiller.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, at du tidligere har arbejdet med sociale medier i erhvervslivet.

Fondsejet virksomhed
 EDC Poul Erik Bech er for størstedelens vedkommende ejet af en almennyttig fond. Via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden primært foreninger, der gør en forskel for udsatte børn. Vores ønske er at være en aktiv bidragsyder til det lokalsamfund, som vi er en del af. Læs mere om fonden på www.poulerikbechfonden.dk

Flere informationer om jobbet eller vil du ansøge?
 Du kan sende os din ansøgning og dit CV via søg stillingen her på siden. De vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Ved spørgsmål til stillingen eller virksomheden er du velkommen til at kontakte Social Media Lead, Joshua Furman på tlf. 58 58 88 36 eller Marketingchef, Peter Hartmann på tlf. 29 16 12 76.

Vi forventer at afholde samtaler i begyndelsen af august, så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
EDC
Bremerholmen 29
Praktisk information
Oprettet
29-07-2021
Udløber
08-08-2021
Kviknummer
330759655
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Online & Social Media Manager
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed