Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Speciallæge i psykiatri til psykiatriske akutmodtagelse Psykiatrisk Center Nordsjælland

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
12-01-2019
Kontakt
Psykiatrisk Center Nordsjælland
Dyrehavevej 48
3400
Hillerød
Tlf
38643005
Praktisk information
Oprettet
12-01-2019
Udløber
14-01-2019
Kviknummer
329925271
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Psykiatrisk Center Nordsjælland vil lade din faglighed som psykiater udfolde sig og vokse, hvis du vil dele din viden, samarbejde om opgaven og besidder et skarpt overblik.

Vi søger en speciallæge i psykiatri til vores psykiatriske akutmodtagelse. Her skal dine kompetencer i spil til gavn for patienter og medarbejdere. Vi søger en afsnitsledende overlæge men søg stillingen selvom afsnitsledelse ikke er dig – som overlæge eller afdelingslæge.

Afsnittet er et åbent akut modtageafsnit med ni senge. Afsnittets målgruppe er voksne med akutte almene psykiatriske tilstande som har brug for en hurtig undersøgelses- og behandlingsindsats. Ved behov for længerevarende indlæggelse visiteres patienten til et alment døgnafsnit på centret. Vi har flowmasterfunktion som fritager lægerne fra at bruge tid på logistik omkring overflytning til stationære afsnit. Der er et tæt samarbejder med den lukkede/intensive akutmodtagelse samt vores akutteam.

Flere i akutmodtagelsens personalegruppe har specialiseret videreuddannelse i akutpsykiatri. Der er til afsnittet tilknyttet fast læge samt læger og specialpsykologer under uddannelse.

Vi har fokus på høj faglighed, en effektiv og helhedsorienteret behandlingstilgang og arbejder med et varieret og individuelt tilpasset behandlingstilbud til vores patienter.

På Psykiatrisk Center Nordsjælland har vi fastlagte ugentlige journal clubs, diagnostiske konferencer, undervisning og struktureret bed side supervision af uddannelsessøgende læger, hvor alle speciallæger bidrager. Som noget unikt sikrer vi kvalitet og perspektiv i den faglige sparring på konferencerne ved tilstedeværelse af læger fra såvel sengeafsnit som ambulante afsnit.

Du vil indgå i en dynamisk og engageret speciallægegruppe, hvor vi solidarisk løfter vagtarbejdet og herigennem også fastholder fokus på uddannelse og supervision. Den samlede lægegruppe afspejler en kultur med åben sparring, høj faglighed og uhøjtidelig professionalisme. Vi sikrer speciallægernes medindflydelse og faglige stemme ved en kliniknær ledelse, hvor vi i fællesskab sætter retningen for den faglige kvalitet i behandlingen.

Vi vil gøre vores bedste for, at du har mulighed for et job med udvikling og plads til dine faglige interesser. Under din ansættelse vil der være mulighed for at forske, tage lederuddannelse eller anden uddannelse.

Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Klinikchef Jonas Astrup på tlf. 38643017, 22402713, e-mail jonas.astrup@regionh.dk

Stillingen er til besættelse 1. februar eller snarest herefter.

Ansøgningsfrist: mandag 14. januar kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler afholdes i slutningen af uge 3 eller uge 4

Ansøg nu
Lignende job

DANSK SUNDHEDSTJENESTE FOR SYDSLESVIG Waldstr. 45, 24939 Flensborg

SH Group A/S - Lindø

HORNE KIRKEKASSE
Virksomhedsinformation
Psykiatrisk Center Nordsjælland
Dyrehavevej 48
3400
Hillerød
Tlf
38643005
Praktisk information
Oprettet
12-01-2019
Udløber
14-01-2019
Kviknummer
329925271
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Overlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Sundhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed