Gem annonce

Speciallæge i psykiatri i Grønland, Dronning Ingrids Hospital, Nuuk

Dronning Ingrids Hospital

Nuuk

Indrykket
23-09-2022
Kontakt
Dronning Ingrids Hospital
Jens Kreutzmannip Aqqutaa 11
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Oprettet
23-09-2022
Udløber
31-12-2022
Kviknummer
331099158
Jobtype
Vikar/barsel
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Sprog
Dansk Læse/ tale

At være speciallæge på psykiatrisk område i Grønland er et særdeles meningsfyldt arbejde, hvor du bidrager synligt til forbedring af både børn, unge og voksnes sundhed. På psykiatrisk område på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk kan du få værdifuld erfaring og udvikle dig som både person og Speciallæge i Psykiatri.

Vi tilbyder både fastansættelse og korttidsvikariater.

Er det din første gang i Grønland? Så anbefaler vi ansættelse på minimum 3 måneder, herefter kan varighed af ansættelse aftales individuelt, dog som minimum 4-5 uger

Psykiatrisk Område består af sengeafdelingen A1 (12 sengepladser, heraf tre i et skærmet afsnit), ambulatoriefunktion, herunder telepsykiatriske konsultationer og Distriktspsykiatrien i Nuuk med omkring 170 patienter tilknyttet. Psykiatrisk område har et samarbejde med Region Midtjylland med månedlig konference og 16 sengepladser på et retspsykiatrisk afsnit på Aarhus Universitetshospital. Derudover en samarbejdsaftale med børne- og ungdomspsykiatrien i Region Hovedstaden.

Hvad kan du forvente?

Der er tale om et arbejde som overlæge på psykiatrisk område. Om formiddagen varetager du stuegangsopgaver i samarbejde med øvrige overlæger og yngre læger, herunder gennemgang af nyindlagte patienter. Du skal som psykiatrisk overlæge forestå bagvagtsfunktionen i et 2-3 skift rul. Derudover skal du stå til rådighed med råd og vejledning for lægerne på kystsygehusene og yngre læger på afdelingen både i forhold til akutte faglige problemstillinger og tvangssituationer.

Hos os er mulighed for faglig udvikling og forskning indenfor psykoseproblematik, suicidalitet, traumatologi og det transkulturelle felt. Du vil aldrig være alene, da vi har en god kollegial holdånd i psykiatrien og har samarbejdsaftaler med specialister i Danmark. Ved længerevarende ansættelse er der mulighed for at komme på interne specialistrejser til byer udenfor Nuuk.

Stillings- og funktionsbeskrivelse finder du her: Stillings- og funktionsbeskrivelse Overlæge Psykiatri Nuuk

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer at du har dansk speciallægeautorisation i psykiatri og stor faglig erfarenhed. Derudover er det et krav at du besidder et godt overblik og har rigtig gode samarbejdsevner. Robusthed og omstillingsparathed er ligeledes kvaliteter, som er nødvendige på afdelingen.

Hvem er du?

Vi søger en psykiater der kan kombinere lægefaglighed med lyst til at arbejde på psykiatrisk område i Nuuk, hvor der er mange forskellige patienter og mange spændende arbejdsopgaver. Du skal kunne bevare overblikket og være fleksibel, da det lægelige udfordres indenfor et bredt felt af diagnoser og samarbejde med flere faggrupper, samarbejdspartnere, og en hverdag med akutte og logistiske problemstillinger.

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. I vintermånederne er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend- og alpinski.

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Ansøgningsfrist

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

Kontakt

Yderligere Information kan indhentes ved ledende overlæge Parnûna Heilmann på tlf. (+299) 54 75 15 eller på e-mail: PAHO@PEQQIK.GL

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

Ansøgningsfrist: 31. december 2022

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Dronning Ingrids Hospital
Jens Kreutzmannip Aqqutaa 11
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Oprettet
23-09-2022
Udløber
31-12-2022
Kviknummer
331099158
Jobtype
Vikar/barsel
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Speciallæge
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce