Gem annonce

Specialkonsulent til Udbudsteam

Egedal Kommune

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
06-08-2022
Kontakt
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej
3650
Ølstykke
Tlf
+4572596232
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
17-08-2022
Kviknummer
331226026
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Nu har du chancen for at søge en sjældent udbudt stilling og blive en del af et rutineret hold, der er i fuld gang med at implementere kommunens visioner inden for indkøbsområdet, hvor særligt bæredygtighed og fælles opgaveløsning fylder meget.

Det er jo noget man har hørt før, så hvad betyder det egentlig? – Vi ser udbuddet som et projekt, hvor du er projektlederen, der både understøtter og udfordrer fagligheden hos dem, der har bestilt udbuddet. Vores mål er at sikre balance mellem økonomi, kvalitet og innovation, hvilket betyder, at vi ikke nødvendigvis væl-ger den billigste løsning. Vores tilgang til bæredygtighed er handlingsorienteret, hvor vi ikke bruger så man-ge ord, men i stedet forsøger at finde redskaber, der kan anvendes i den praktiske udbudsproces.

Du får selvstændigt ansvar for udbud af varer og tjenesteydelser inden for alle kommunens mange områder. Som specialkonsulent er du vores ressourceperson ved alle udbudsretlige spørgsmål, ligesom du har et solidt greb om aftaleretten, så du kan indgå i løsning af tvister med eksterne samarbejdspartnere. Vi har en vel-fungerende intern governancestruktur med faste og gennemprøvede arbejdsgange lige fra udformningen af årets udbudsplan til måden vi gevinstrealisere på.

Du bliver ansat i afdelingen Jura & Udbud, der er en del af Center for Administrativ Service, som bl.a. omfat-ter økonomi, personale og digitalisering. Udbudsteamet består af 2 udbudskonsulenter, 1 Contractmanager og 1 konsulent med ansvaret for Indkøbsfællesskab Nordsjælland. Teamet har et tæt samarbejde med de mange andre specialister inden for centeret. 

Din profil
Du skal kunne samarbejde med mange forskellige fagligheder, hvor du fokuserer på mulighederne frem for begrænsningerne. Vi forventer, at du har:

 • En relevant uddannelse, f.eks. cand. merc. jur. eller cand. jur.
 • Gennemført EU udbud og tilbudsindhentninger
 • Erfaring med aftaleret og leverandørstyring
 • Erfaring med projektledelse

Vi tilbyder
 • Frihed til selv at styre og afslutte dine opgaver
 • Søde kolleger der altid er klar til at sparre
 • God mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige brancher og kommunale områder
 • Fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejde 
 • Store muligheder for personlig udvikling

Som person skal du være
 • Motiveret og ambitiøs (humor er ikke en hindring)
 • God til at samarbejde med forskellige typer mennesker
 • Villig til at lytte til andres behov
 • Beslutsom og skarp til at træffe selvstændige beslutninger

Egedal Kommune er medlem af Indkøbsfællesskab Nordsjælland. Du bliver en del af dette netværk, og vil også skulle deltage som tovholder i konkrete fælleskommunale udbud.

Vi har et fantastisk sammenhold og holder til i et moderne rådhus, som ligger i et naturskønt område med gode indkøbsmuligheder lige ved døren. Der er kantineordning, mulighed for fitness og hvis du vil cykle på arbejde, er der også bade- og omklædningsfaciliteter. Hvis ikke cyklen er dit Weapon-of-choise, ligger Ege-dal Station lige ved siden af Rådhuset.

Vi opfordrer til, at du besøger vores hjemmeside www.egedalkommune.dk, hvor du kan finde vores nuvæ-rende indkøbs- og udbudspolitik samt udbudsplanen. Her kan du også se lidt om kommunens organisering og mål i øvrigt.

Ansøgningsvilkår
Ansøgning vedlagt CV og eksamensbevis skal være Egedal Kommune i hænde senest den 17. august 2022. Ansættelsessamtaler afholdes den 26. og 29. august.
Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2022.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er klassificeret som specialkonsulent. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Ansættelsesstedet er Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke.

Yderligere information om stillingen fås hos udbudskonsulent Maja Barnekov på tlf. 7259 6260 eller fra uge 32 afdelingsleder Peter Elman Hansen, tlf. 7259 6170. Alle henvendelser behandles fortroligt.
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej
3650
Ølstykke
Tlf
+4572596232
Praktisk information
Oprettet
06-08-2022
Udløber
17-08-2022
Kviknummer
331226026
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce