Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Specialkonsulent eller chefkonsulent til regulering af monopoler

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-01-2023
Kontakt
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500
Valby
Tlf
91399430
Praktisk information
Oprettet
12-01-2023
Udløber
05-02-2023
Kviknummer
331460872
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Konkurrence- & Forbrugerstyrelsens Center for Vand arbejder vi for, at vand- og spildevandsselskaberne hele tiden er økonomisk rustede til at levere rent drikkevand, håndtere klima- og miljøudfordringer mv. uden at priserne er unødvendigt høje. Det er til gavn for samfundet, husholdningers økonomi og virksomheders konkurrenceevne.

Vi søger en engageret jurist, der har erfaring med komplekse juridiske problemstillinger til jurateamet pr. 1. april 2023 eller snarest derefter.

Hvad forventer vi af dig?

Du er en fagligt stærk jurist med mindst 3 års erfaring efter endt uddannelse. Du er ansvarsfuld, og du har som en del af vores jurateam lyst til at håndtere en varieret række af juridiske opgaver, herunder vedrørende:

  • Forvaltningsretlige afgørelser
  • Klagesager ved Konkurrenceankenævnet
  • Regeludvikling
  • Juridisk rådgivning og vejledning
Du skal være løsningsorienteret og have lyst til tværfagligt samarbejde med vores økonomer. Vi vil også lægge vægt på, at du har interesse for og erfaring med politiske processer, forvaltningsret og/eller klagesagsbehandling. Hvis du herudover har kendskab til forsyningsområdet og juridiske problemstillinger knyttet til økonomisk regulering, er det en fordel, men ikke et krav

Kan du sætte kryds ved følgende tre punkter, er du et godt match til stillingen:

1. Du tager ansvar og er drevet af ønsket om høj faglighed

Du skal stille store krav til din egen og andres faglighed, både når der er tale om udviklingsopgaver, og når der er tale om mere driftsprægede opgaver. Vi står bl.a. over for at skulle implementere ny lovgivning på vores område. Det indebærer nye og komplekse opgave for centeret. Det er derfor afgørende, at du er nysgerrig, idérig, helhedsorienteret og grundig.

2. Du har gode samarbejdsevner

Du skal have lige så meget lyst til at rådgive dine kolleger i juridiske spørgsmål, som du har lyst til at fordybe dig i egne sager. Du vil i løbet af en typisk arbejdsdag både samarbejde med resten af centeret og eksterne samarbejdspartnere, herunder andre ministerier og styrelser samt vandselskaber og brancheorganisationer.

3. Du har gode kommunikationsevner

Dine kommunikative evner er vigtige for os, og vi forventer, at du formulerer dig på skrift og i tale, så andre ikke er i tvivl om, hvad du mener. Desuden skal det ligge naturligt til dig at bidrage til en kultur, hvor vi udviser interesse og respekt for hinanden.

Bliv en del af Center for Vand

Du bliver en del af et center, der i dag består af 28 kollegaer. Vi træffer afgørelser om vandselskabers økonomiske rammer og udarbejder økonomiske analyser og artikler. Vores opgaver har både politisk og erhvervsmæssig fokus, og arbejdet foregår derfor i tæt dialog med både sektoren, andre myndigheder og erhvervslivet.

Vi har en hverdag præget af fokus på resultater på et højt fagligt niveau, et stort engagement, godt humør, en stærk holdånd og gode muligheder for balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi sparrer med hinanden i et ligefremt sprog. Hos os kan du desuden være sikker på ledelsens kontinuerlige fokus på din faglige og personlige udvikling.

Styrelsens cirka 350 medarbejdere skal være de dygtigste i Danmark til at beherske de områder, styrelsen er ansvarlig for. Derfor har vi indført et karrieremæssigt specialist- og ekspertspor, som indebærer, at special- og chefkonsulenter, der er særligt dygtige på deres faglige områder, har mulighed for at blive udnævnt til specialister inden for et specifikt område. Chefkonsulenter, der behersker den faglige disciplin i særklasse og som med stor ekspertise kan bidrage aktivt til udviklingen af den faglige disciplin i og uden for styrelsen, kan blive udnævnt til eksperter.

Hvordan bliver dine ansættelsesvilkår?

Du vil alt efter kvalifikationer blive ansat som specialkonsulent eller chefkonsulent efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Derudover vil du indgå i centerets resultatlønsordning.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på kfst.dk senest søndag d. 5. februar 2023. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der indsendes på anden vis. Vi forventer at afholde samtaler i uge 6 og 8.

Du må gerne kunne starte d. 1. april 2023 eller snarest derefter.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Maria Folker-Schiller på tlf. 41 71 51 98. Maria vil blive din personaleleder. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Nada AlKerdi tlf. 91 33 70 94.

Du kan læse mere om styrelsen på www.kfst.dk, og du kan se en kort film om at være ansat i Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Konkurrence- & Forbrugerstyrelsen.Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500
Valby
Tlf
91399430
Praktisk information
Oprettet
12-01-2023
Udløber
05-02-2023
Kviknummer
331460872
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed