Gem annonce

Specialist, ingeniør ved Sundhed og Omsorg

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
15-09-2021
Aarhus Kommune
Grøndalsvej 2
8260
Viby J
Tlf
51576079
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
12-10-2021
Kviknummer
330828484
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Du bliver en del af afdelingen for Velfærdsteknologi og Hjælpemidler i Strategi og Udvikling i Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg og vil referere til kontorchef Ivan Kjær Lauridsen. Du vil få ansvar for egne fagområder og   indgå i et team, hvor der er projektledere, specialister og projektmedarbejdere til en omfattende projektportefølje.  

 Velfærdsteknologi og Hjælpemidler (VTH) har til opgave at understøtte de tre forvaltninger i Sundhed og Omsorg Ældre og Omsorg, Pleje og Rehabilitering samt Sundhedsfremme og Forebyggelse - med relevante velfærdsteknologier og hjælpemidler, og vi søger en sundhedsingeniør, som kan varetage specialistrollen i forskellige velfærdsteknologiske projekter og indsatser.
Som specialist i VHT skal du bidrage til projekterne med faglig viden om sundhedsinformatik, informations- og kommunikationsteknologier, databehandling mv.
Dine opgaver vil bl.a. omfatte teknologivurdering, tilvejebringelse af databehandleraftaler, formidling mv.

 En væsentlig del af specialistrollen er desuden at møde driften i øjenhøjde og stille sin ekspertise til rådighed, Det forventes yderligere, at der afsættes tid til sparring med kolleger både i VHT og andre afdelinger i Sundhed og Omsorg, og at der generelt er fokus på at understøtte de behov, som kalder på din deltagelse - naturligvis under hensyntagen til dine særlige kompetencer og den tid, du har til rådighed.

 Du vil få arbejdsplads på Grøndalsvej 2 i Viby.

Kandidatens profil:

Din uddannelsesmæssige og ingeniørfaglige baggrund er basis for dit arbejde. Dine erfaringer med projektarbejde og samarbejde samt viden om velfærdsteknologi og hjælpemidler vil derudover være en fordel både for dig og for os. 

 Vi lægger vægt på, at du: 

  • Skaber og vedligeholder gode og produktive relationer både internt og eksternt
  • Understøtter, motiverer og bringer dine kollegers kompetencer i spil  
  • Løbende holder dig ajour på teknologifronten
  • Over- og gennemskuer komplekse problemstillinger og konverterer dem til effektive løsninger 
  • Bidrager engageret i VTH 

 

Om afdelingen:

Velfærdsteknologi og Hjælpemidler arbejder med test, udvikling, afprøvning og implementering af velfærdsteknologiske løsninger. Se yderligere på www.velfaerdsteknologi-aarhus.dk.

 

 Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen ønskes tiltrådt 1.december 2021.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Ivan Kjær Lauridsen på 51576079.

 

 Ansøgning:

Klik på søg jobbet nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

 Ansøgningsfristen er den 12. oktober.

 Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 25. oktober og evt. anden runde 27. oktober. . 
 

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

 

   
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med!

Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen om bord på Aarhus Kommunes kursusportal, Eloomi. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time.
Du skal bruge Microsoft Edge eller Google Chrome browser. Internet Explorer kan ikke køre Eloomi 
For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du, hvis du ikke er ansat i Aarhus Kommune, oprette dig som bruger af Eloomi med dit cpr-nr. 
Du finder Eloomi på: Aarhus Kommune | Login (eloomi.com)
1. Indtaste dit navn, efternavn og din e-mailadresse
2. Under TEAM vælge Borger
3. Trykke Opret bruger
Du får nu tilsendt en aktiveringsmail, hvor du kan oprette en kode. Koden skal bestå af minimum otte karakterer og indeholde både store og små bogstaver, tal og specialtegn. 
Tryk nu Aktiver bruger. 
Herefter har du adgang til Eloomi og de borgerrettede kurser, vi udbyder herunder Velkommen om bord.
 
 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Aarhus Kommune
Grøndalsvej 2
8260
Viby J
Tlf
51576079
Praktisk information
Oprettet
15-09-2021
Udløber
12-10-2021
Kviknummer
330828484
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ingeniør og teknik
Stillingsbetegnelse
IT-ingeniør
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Forskning og udvikling), Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce