Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Spændende stilling som forsøgsdyrsdyrlæge til Danmarks største forsøgsdyrsprogram

KU - SUND - PANUM KBH N

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-09-2023
Kontakt
KU - SUND - PANUM KBH N
Blegdamsvej 3
2200
København N
Tlf
35332231
Praktisk information
Oprettet
06-09-2023
Udløber
26-09-2023
Kviknummer
331577539
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Dyrlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Afdeling for Eksperimentel Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, søger en dyrlæge til forsøgsdyrsfaglige opgaver. Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer/uge inkl. frokost) og skal besættes pr. 1. december eller efter aftale.

Om os

Afdeling for Eksperimentel Medicin er en serviceafdeling med ca. 120 medarbejdere, der varetager universitetets og universitetshospitalernes forsøgsdyrsprogram og som yder forsøgsdyrfaglig assistance og rådgivning vedr. dyreeksperimentelt arbejde. Afdelingen har faciliteter på Nørrebro (primært) og Frederiksberg og huser overvejende gnavere, men også grise, kaniner, zebrafisk, frøer og fjerkræ.

Opgaver og udfordringer
Du vil blive en del af afdelingens dyrlægeteam, som består af 6 dyrlæger. Sammen varetager dyrlægerne en bred vifte af opgaver, herunder forskerrådgivning og godkendelse af projektplaner, overvågning af forsøgsaktiviteter, tilsyn med syge dyr, obduktioner, stuegange på afdelingens forskellige dyreafsnit samt eksterne dyrestalde, sundhedsmonitorering, medicinhåndtering og receptskrivning, dyrevelfærdskomitéarbejde, præ- og postgraduat undervisning samt import/eksport af dyr.

Du vil få mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af opgaver og indledningsvist vil stillingen primært bestå af driftsmæssige opgaver såsom tilsyn med syge dyr, overvågning af forsøgsaktiviteter, medicinhåndtering, stuegange på afdelingens afsnit, undervisning samt forskerrådgivning. Disse opgaver giver en rigtig god introduktion til afdelingen og til de mangeartede opgaver dyrlægerne varetager. På sigt er det en forventning at en vigtig del af jobbet vil have en administrativ karakter med godkendelse og administration af forskerne projektplaner, men der vil også være mulighed for at varetage andre spændende opgaver efter interesse.

Stillingen indbefatter derudover deltagelse i 5-skiftet weekendvagt (telefonvagt hjemmefra fra kl. 8-15 med muligt tilkald).

Kvalifikationer

 • Du er dyrlæge med dansk autorisation.
 • Du har gerne biomedicindifferentiering.
 • Du har flair for og lyst til administrative opgaver.
 • Erfaring med forsøgsdyr og dyreforsøg er ikke et krav men vil være et stort plus.
 • Du er energisk og fleksibel og fungerer godt i en hverdag, der er præget af mange opgaveskift og hvor opgaverne ikke altid er defineret på forhånd.
 • Du har gode samarbejdsevner og er indstillet på at medvirke ved løsning af de mangeartede opgaver vores hverdag byder på.
 • Du er udadvendt og formår at være opsøgende på tværs af en stor organisation.
 • Du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk - både mundtligt og skriftligt.
Vi tilbyder

 • Et afvekslende og spændende job i en afdeling hvor udvikling og forandring er en stor del af vores hverdag.
 • Fokus på og støtte af din faglige udvikling – gennem udfordrende opgaver, interne kurser, deltagelse i eksterne arrangementer og formel efteruddannelse.
 • Gode kolleger, der sætter pris på gensidig hjælpsomhed og en direkte og humørfyldt omgangstone.
 • Fleksibel arbejdstid og mulighed for hjemmearbejde når opgaverne tillader det.
 • En rar arbejdsplads med hyppige sociale arrangementer, gratis parkering, fysioterapi- og massageordning og fitnessklub.
Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC/Den Danske Dyrlægeforening. Ved forhandling er der herudover mulighed for at aftale et individuelt kvalifikationstillæg.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chefdyrlæge Mette Perch Groth, tlf. 93 56 54 15 og mail mpg@sund.ku.dk.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med cv, referencer og relevante eksamensbeviser via linket nedenfor. Ansøgningen skal være os i hænde senest den 26. september 2023 kl. 23:59.


Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Afdeling for Eksperimentel Medicin er en fælles serviceafdeling, der varetager universitetets og universitets-hospitalernes forsøgsdyrsprogram og yder forsøgsdyrfaglig assistance og rådgivning vedr. dyreeksperimentelt arbejde under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Region Hovedstaden. Desuden forsker vi i dyrevelfærd og etik og har en omfattende kursusaktivitet, hvor vi uddanner forskere, studerende og teknisk personale inden for forsøgsdyrskundskab. Forsøgsdyrfaciliteterne ved Københavns Universitet er under fortsat udvikling – med enheder i Panumbygningen, i Biocenterbygningen, på Frederiksberg, i August Krogh bygningen samt på Rigshospitalet. Afdelingen omfatter i alt ca. 120 medarbejdere. Yderligere oplysninger om afdelingen kan findes på www.emed.ku.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
KU - SUND - PANUM KBH N
Blegdamsvej 3
2200
København N
Tlf
35332231
Praktisk information
Oprettet
06-09-2023
Udløber
26-09-2023
Kviknummer
331577539
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Sundhed og medicinal
Stillingsbetegnelse
Dyrlæge
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed