Gem annonce

Souschef og afdelingsleder til Børnehuset Tømmergrunden

Tårnby Kommune

Tårnby, Storkøbenhavn

Indrykket
10-06-2021
Kontakt
Tårnby Kommune
Oliefabriksvej 247-249
2770
Kastrup
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
05-08-2021
Kviknummer
330694404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Forstander
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at være en del af et fagligt ledelsesteam, med fokus på et godt arbejdsmiljø og implementering af Den Styrkede Pædagogiske Læreplan?

Børnehuset Tømmergrunden søger pr. 01.09.21 en souschef til en 37 timers stilling og en afdelingsleder pr. 01.08.21 eller snarest derefter til en 37 timers stilling.

Vi er et skønt børnehus i Tårnby, fuld af herlige børn, deres søde familier og en omsorgsfuld medarbejdergruppe. Børnehuset er normeret til 33 vuggestuebørn, 42 børnehavebørn og vi er 18 medarbejdere i alt. Huset er beliggende i nærheden af Kalvebod Fælled, Naturcenter Amager og Vestamager Metro Station, så der er masser af muligheder for spændende udflugter i nærmiljøet. Vi har to dejlige legepladser, med rum til leg og læring med børnene, en sansehave under etablering og en lille forhave, med mulighed for et ekstra skærmet uderum, som børnene også elsker.

Fysisk er huset inddelt i 2 separate bygninger, hvor man dog kan gå tørskoet imellem de to afdelinger.

I bliver en del af et helt nystartet lederteam, med en medarbejdergruppe som rummer både erfarne og nye kræfter. Vi er pt. i gang med en spændende forandringsproces med bl.a. implementering af læreplanerne og du får mulighed for være medskabende i etablering af en ny fælles huskultur, hvor vi alle byder ind med ideer, erfaringer og ønsker.

Da der både skal ansætte en souschef og afdelingsleder, skal vi i fællesskab finde ud af, hvordan vores kompetencer anvendes bedst muligt i ledelsesteamet. Ens for begge stillinger er, at de vil være tilknyttet en stue og at der er afsat tid til ledelse og administrative arbejdsopgaver, som vi definerer i fællesskab. Da vi er et Børnehus, har vi en forventning om, at du brænder for at arbejde med børn fra 0-6 år.

Vi tilbyder dig:
 • En spændende rolle som souschef eller afdelingsleder, med mulighed for at definere egne arbejdsopgaver og få medindflydelse på organiseringen af huset
 • Medansvar og mulighed for at være en del af forandrings- og udviklingsprocessen i hele Børnehuset Tømmergrunden
 • At være del af et ledelsesteam, hvor du er med til at definere og implementere kerneopgaven og husets værdier
 • Et tæt samarbejde med en omsorgsfuld medarbejdergruppe, der er nærværende i deres kerneopgave og har øje for børnenes trivsel
 • Godt kollegialt samarbejde med dit ledelsesteam og medarbejderne, hvor vi har fokus på kontinuerligt at skabe og bibeholde det gode arbejdsmiljø
 • Mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i ledelsesøjemed
 • En leder, som ønsker at støtte dig i din personlige udvikling og skabe det bedst mulige arbejdsmiljø med plads til dine behov og ønsker.

Vi har brug for:
 • At du er indstillet på og motiveret til at arbejde målrettet med Den Styrkede Pædagogiske Læreplan og støtte op om den pædagogiske retning i huset
 • At du har flair for faglig sparring med medarbejderne og kan indgå i en tydelig anerkende og motiverende kommunikation
 • At du brænder for at indgå i et konstruktivt fagligt samarbejde i ledelsesteamet
 • At du som rollemodel kan gå foran og støtte medarbejdergruppen i deres pædagogik og at du initierer, igangsætter, systematiserer og understøtter den pædagogiske praksis
 • At du kan arbejde struktureret og at du fører opgaver til dørs
 • At du besidder skriftlige kompetencer og har flair for skemaplanlægning og andre administrative opgaver
 • At du viser medansvar for det gode arbejdsmiljø
 • At du arbejder med et pædagogisk afsæt, der tager udgangspunkt i en anerkendende tilgang, hvor du er i øjenhøjde med børnene og er opmærksom på børnenes individuelle udvikling og behov
 • En nærværende kollega, som vægter udeliv og bevægelse højt
 • At du i den pædagogiske praksis hopper i et par gummistøvler og hopper i vandpytter sammen med børnene.

Kan genkende dig selv i stillingsannoncen og har lyst til at være en del af vores hus, så ser vi frem til din ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder Sanne Skov-Lorentzen på telefon 23991889.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende. Stillingsopslaget vil blive fjernet fra Tårnby kommunes hjemmeside når rette kandidater er fundet.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Tårnby Kommune
Oliefabriksvej 247-249
2770
Kastrup
Praktisk information
Oprettet
10-06-2021
Udløber
05-08-2021
Kviknummer
330694404
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Forstander
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Undervisning og pædagogik), Ikke angivet (Sundhed), Ikke angivet (Socialvæsen), Ikke angivet (Pleje og omsorg)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce