Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sognepræst i Nykøbing Mors-Tødsø Pastorat, Morsø Provsti, Aalborg Stift

Aalborg Stift

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
12-09-2023
Kontakt
Aalborg Stift
Thulebakken 1
9000
Aalborg
Tlf
98188088
Praktisk information
Oprettet
12-09-2023
Udløber
02-10-2023
Kviknummer
331577961
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Præst
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Stillingen som tjenestemandsansat sognepræst i Nykøbing Mors-Tødsø Pastorat, Morsø Provsti er ledig til besættelse den 1. december 2023 eller snarest derefter.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Som ny sognepræst får du et introduktionsforløb, hvor du får en mentor, der guider dig igennem i den første tid i embedet og sætter dig nærmere ind i de forskellige arbejdsopgaver, der er for en præst.

I Præsteforeningens medlemsblad kan du læse embedsbeskrivelsen fra menighedsrådet. Her kan du læse om Pastoratet og om, hvilke tanker, menighedsrådet gør sig om det ledige embede.

Har du lyst til at læse mere om Nykøbing Mors-Tødsø Pastorat og hvordan kirkelivet m.v. er i Pastoratet, kan vi anbefale, at du orienterer dig på Pastoratets hjemmeside: Nykøbing Mors Kirke   

Stillingen er omfattet af Bekendtgørelse af lov om ansættelse i stillinger i folkekirken m.v. (LBK nr. 864 af 25/6/2013)

Stillingen aflønnes efter løngruppe 1 i aftale om aflønning af tjenestemandsansatte præster i Folkekirken.

Ud over selve lønnen ydes et rådighedstillæg med et afrundet grundbeløb pr. 31. marts 2012 for en fuldtidsstilling på kr. 43.000,00 årligt. Ved deltidsansættelse vil der ske beregning af tillægget i forhold til ansættelseskvoten.

Stillingen er omfattet af reglerne om Ny Løn, hvorfor det er muligt at ønske en lønforhandling.

Der er knyttet tjenestebolig til stillingen. Tjenesteboligen er under opførelse og ligger på adressen Vinkelvej 10, 7900 Nykøbing Mors. Indtil boligen er færdigbygget stiller menighedsrådet en midlertidig bolig til rådighed, såfremt det ønskes. Denne bolig er beliggende på adressen Tingvej 21, 7900 Nykøbing Mors.

Boligbidraget for tjenesteboligen (beliggende på Tingvej 21) excl. udgifter til el, vand og varme udgør på nuværende tidspunkt kr. 4.426. Tjenesteboligen vil blive vurderet inden indflytning, og boligbidraget vil blive fastsat ud fra denne vurdering.

Det forudsættes, at ansøgere har kørekort til almindelig bil (B) og er villig til at bruge egen bil i jobbet.

Er du endnu ikke ordineret, bedes du sende kopi af eksamenspapirer og attest fra Pastoralseminariet sammen med din ansøgning.

Hvis du indstilles til stillingen, vil der blive indhentet børneattest.

Både mænd og kvinder opfordres til at søge stillingen.

Er du interesseret i stillingen og ønsker at sende en ansøgning, bedes du kontakte både menighedsråd og provst for at aftale et tidspunkt for et besøg og en samtale, inden ansøgningsfristen udløber.

Er det første gang du søger embede, bedes du kontakte biskoppens sekretær for at aftale et tidspunkt for en samtale med biskop Thomas Reinholdt Rasmussen, ligeledes inden ansøgningsfristens udløb.

Ansøgningen skal stiles til Kirkeministeriet, men skal sendes til biskoppen over Aalborg Stift pr. mail til: KMAAL-ANSOEGNING@KM.DK, og ansøgningen skal være biskoppen i hænde senest opslagets udløbsdato kl. 15.00.

Kontaktoplysninger MR-formand Karsten Konradsen, Nykøbing Mors-Tødsø Sognes Menighedsråd. Telefon 23479340 · E-mail: kkonradsen@tdcadsl.dk

Kontaktoplysninger provst Mette Moesgaard Jørgensen, Morsø Provsti:
Telefon 23411484 · E-mail: memj@km.dk

Kontaktoplysninger Aalborg Stift
Telefon 98188088· E-mail: kmaal@km.dk                   

Kontaktoplysninger biskop Thomas Reinholdt Rasmussen,
v/bispesekretær Sisse Harrington:
Telefon 96341952 · E-mail: sih@km.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Aalborg Stift
Thulebakken 1
9000
Aalborg
Tlf
98188088
Praktisk information
Oprettet
12-09-2023
Udløber
02-10-2023
Kviknummer
331577961
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kultur og kirke
Stillingsbetegnelse
Præst
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Kunst, kultur og sport), Ikke angivet (Land-, skov- og havebrug), Ikke angivet (Energi), Ikke angivet (Konsulent og rådgivning)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed