Gem annonce

Søger du drømmejobbet som jurist?

Ringkøbing-Skjern Kommune - Politisk Administrativt Sekretariat

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
25-05-2023
Kontakt
Ringkøbing-Skjern Kommune - Politisk Administrativt Sekretariat
Ved Fjorden 6
6950
Ringkøbing
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
19-06-2023
Kviknummer
331570116
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en ny kollega med tiltrædelse i august 2023. Stillingen er på 37 timer.

Om arbejdet
I Ringkøbing-Skjern Kommune er vi optagede af at sikre god kvalitet i sagsbehandlingen, træffe korrekte afgørelser samt tilgodese borgernes retssikkerhed og det aftalte serviceniveau. Vi er også optagede af at sikre kommunens interesser og kompetence, når der rejses spørgsmål om opholdskommune og mellemkommunal refusion. 

Vi har derfor brug for en jurist, som kan bistå de to fagområder Handicap og Psykiatri samt Sundhed og Omsorg med både konkret juridisk sagsbehandling, rådgivning om afgørelser, med at udarbejde procedurer og praksisser samt arbejde med de nuværende sagsporteføljer. Lovområdet vil være servicelovens voksenparagraffer, lov om retssikkerhed og administration på det sociale område og relateret lovgivning. Du har til opgave at omsætte loven til praksis med forståelse for de dilemmaer, der opstår. Du vil derfor få et tæt samarbejde med mange forskellige, men særligt med sagsbehandlerne og andre ansatte på de to myndighedsområder, mens du organisatorisk er forankret i Team Jura i Politisk Administrativt Sekretariat - i staben Viden & Strategi, hvor du vil få stærk faglig juridisk støtte. 

Det er tale om et særdeles spændende juridisk felt, hvor arbejdsopgaverne vil være alsidige og kræver tæt samarbejde med flere fagområder og kolleger med forskellige baggrunde. Opgaverne vil som udgangspunkt være fordelt med tre dages arbejde for Handicap og Psykiatri samt to dage hos Sundhed og Omsorg. Arbejdstiden fordeles, så du fysisk er placeret to dage ugentligt hos Handicap og Psykiatri, to dage hos Sundhed og Omsorg og en dag hos Team Jura i Viden & Strategi. 

Vi forventer derfor, at: 

  • Du har en juridisk kandidatgrad og gerne nogle års relevant erfaring
  • Du kan håndtere skiftet mellem forskellige fagområder og samarbejdspartnere, hvilket er særdeles vigtigt. Du vil hver uge bevæge dig rundt mellem de forskellige lokationer mhp. at understøtte et tæt og gnidningsfrit samarbejde med kollegaerne på fagområderne 
  • Du trives med en alsidig opgaveportefølje 
  • Du kan begå dig på alle niveauer af organisationen
  • Du arbejder selvstændigt, motiveres af udfordrende opgaver og er i stand til sige både til og fra
  • Du er en dygtig formidler – både i skrift og tale.

Stillingen aflønnes efter principperne om Ny løn, hvor der forhandles med udgangspunkt i erfaringer og kompetencer.

Om arbejdspladsen
Både Team Jura, Handicap og Psykiatri samt Sundhed og Omsorg er placeret i Ringkøbing. Team Jura består af syv medarbejdere heraf fem jurister. Teamet er en del af afdelingen Politisk Administrativt Sekretariat i Viden & Strategi med i alt 16 ansatte inkl. en leder. I myndighedsafdelingen for Handicap og Psykiatri er der 19 ansatte inkl. en leder, mens der i Kvalitet og Udvikling er syv ansatte. I myndighedsafdelingen for Sundhed og Omsorg er der 22 ansatte inkl. leder.  

Du kan forvente en uformel og humoristisk tone, rig mulighed for sparring og hjælp samt et godt arbejdsmiljø med teamånd, god omgangstone og ordentlighed. Vi har en anerkendende kultur, hvor vi hjælper hinanden og glæder os sammen, når tingene lykkes.

Vi er en fagligt ambitiøs arbejdsplads med nytænkning og visioner. Vi arbejder ud fra dialog og uddelegering af ansvar og indflydelse. Vi har stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og arbejdstiden og har mangeartede opgaver. Vi har en forventning om løbende udvikling af dine personlige og faglige kompetencer. 

Der er aftale om flekstid under hensyn til arbejdets tilrettelæggelse.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder Lisa Gramkow Østergaard, tlf. 2628 6648 eller jurist Jane Lindskov Munk, tlf. 9974 1814.

Ansøgning
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du skal søge elektronisk via www.rksk.dk (Ledige jobs). 

Ansøgningsfrist er den 19. juni 2023. Ansøgere, der indkaldes til samtale, får telefonisk besked senest den 23. juni. 1. samtale holdes den 26. juni 2023 efter 12.00. Eventuel 2. samtale holdes den 30. juni 2023 formiddag. 


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=baa36968)

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job

Ringkøbing-Skjern Kommune
Virksomhedsinformation
Ringkøbing-Skjern Kommune - Politisk Administrativt Sekretariat
Ved Fjorden 6
6950
Ringkøbing
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
19-06-2023
Kviknummer
331570116
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce