Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søger du drømmejobbet som jurist?

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern, Vestjylland

Indrykket
25-05-2023
Kontakt
Ringkøbing-Skjern Kommune
Dyrvigsvej 9 1
6920
Videbæk
Tlf
+4520582394
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
19-06-2023
Kviknummer
331570115
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vi søger en ny kollega med tiltrædelse i august 2023. Stillingen er på 37 timer.

Om arbejdet
I Ringkøbing-Skjern Kommune er vi optagede af at sikre god kvalitet i sagsbehandlingen, træffe korrekte afgørelser samt tilgodese borgernes retssikkerhed og det aftalte serviceniveau. Vi er også optagede af at sikre kommunens interesser og kompetence, når der rejses spørgsmål om opholdskommune og mellemkommunal refusion. 

Vi har derfor brug for en jurist, som kan bistå de to fagområder Sundhed og Omsorg samt Handicap og Psykiatri med både konkret juridisk sagsbehandling, rådgivning om afgørelser samt med at udarbejde procedurer og samle op på nuværende sagsporteføljer og praksisser. Lovområdet vil være servicelovens voksenparagraffer, lov om retssikkerhed og administration på det sociale område og relateret lovgivning. Du har til opgave at omsætte loven til praksis med forståelse for de dilemmaer, der opstår. Du vil derfor få et tæt samarbejde med sagsbehandlerne på de to myndighedsområder, mens du organisatorisk placeres i Team Jura i sekretariatet, hvor du vil få stærk faglig juridisk støtte. 

Det er tale om et særdeles spændende juridisk felt, hvor arbejdsopgaverne vil være alsidige og kræver tæt samarbejde med flere fagområder og kolleger med forskellige baggrunde. Opgaverne vil som udgangspunkt være fordelt med tre dages arbejde for Handicap og Psykiatri samt to dage hos Sundhed og Omsorg.

Vi forventer derfor, at du: 

  • Har en juridisk kandidatgrad og gerne nogle års relevant erfaring
  • Det er særdeles vigtigt, at du kan håndtere skiftet mellem forskellige fagområder og samarbejdspartnere. Du vil fysisk skulle bevæge dig rundt mellem de forskellige lokationer hver uge mhp. at understøtte et tæt og gnidningsfrit samarbejde. 
  • Du trives med en alsidig opgaveportefølje 
  • Du kan begå dig på alle niveauer af organisationen. 
  • Du arbejder selvstændigt, motiveres af udfordrende opgaver og er i stand til sige både til og fra. 
  • Du er en dygtig formidler – både i skrift og tale. 

Stillingen aflønnes efter principperne om Ny løn, hvor der forhandles med udgangspunkt i erfaringer og kompetencer.

Om arbejdspladsen
Både Team Jura, Sundhed og Omsorg samt Handicap og Psykiatri er placeret i Ringkøbing. Team Jura består af fem juridiske medarbejdere, en salgskonsulent og en sekretariatskonsulent. Teamet er en del af sekretariatsafdelingen med i alt 16 ansatte. I myndighedsafdelingen for Sundhed og Omsorg er der 21 ansatte og en leder, mens der er myndighedsafdelingen for Handicap og Psykiatri er der 18 rådgivere og en leder.  

Du kan forvente en uformel og humoristisk tone, rig mulighed for sparring og hjælp samt et godt arbejdsmiljø med teamånd, god omgangstone og ordentlighed. Vi har en anerkendende kultur, hvor vi hjælper hinanden og glæder os sammen, når tingene lykkes.

Vi er en fagligt ambitiøs arbejdsplads med nytænkning og visioner. Vi arbejder ud fra dialog og uddelegering af ansvar og indflydelse. Vi har stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og arbejdstiden og har mangeartede opgaver. Vi har en forventning om løbende udvikling af dine personlige og faglige kompetencer. 

Der er aftale om flekstid under hensyn til arbejdets tilrettelæggelse.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder Lisa Gramkow Østergaard, tlf. 2628 6648 eller jurist Jane Lindskov Munk, tlf. 9974 1814.

Ansøgning
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du skal søge elektronisk via www.rksk.dk (Ledige jobs). 

Ansøgningsfrist er den 19. juni 2023. Ansøgere, der indkaldes til samtale, får telefonisk besked senest den 23. juni. 1. samtale holdes den 26. juni 2023 efter 12.00. Eventuel 2. samtale holdes den 30. juni 2023 formiddag. 


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format..

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Ringkøbing-Skjern Kommune
Virksomhedsinformation
Ringkøbing-Skjern Kommune
Dyrvigsvej 9 1
6920
Videbæk
Tlf
+4520582394
Praktisk information
Oprettet
25-05-2023
Udløber
19-06-2023
Kviknummer
331570115
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed