Gem annonce

Søfartsstyrelsen søger en jurist til Skibsregistret

Søfartsstyrelsen

Slagelse, Vestsjælland

Indrykket
05-08-2022
Kontakt
Søfartsstyrelsen
Caspar Brands Plads 9
4220
Korsør
Tlf
91337026
Praktisk information
Oprettet
05-08-2022
Udløber
19-08-2022
Kviknummer
331254753
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at gøre en forskel og være med til at sikre, at Danmark fortsat er en af verdens førende søfartsnationer?

Søfartsstyrelsens afdeling Skibsregisteret søger en til to nye kollegaer, som skal være med til at sørge for, at vi fortsat leverer kompetent sagsbehandling med en service, der er i verdensklasse.

Om os

Vi er ofte de første erhvervet og borgerne/kunderne møde, når de skal have et skib på dansk flag. Vi arbejder derfor på at være verdens bedste skibsregister, der er med til at sikre fremtiden for dansk skibsfart.

Vi er kendetegnet ved høj grad af service og kompetent vejledning. Vi har fokus på høj faglig kvalitet og nytænkning, når vi løser drifts- og udviklingsopgaver. Vi medvirker til, at det er attraktivt at vælge dansk flag både for danske og udenlandske skibsejere. Vi er ved at udvikle et digitalt skibsregister, hvilket betyder, at vi er i en omstillingsproces hen i mod at tænke og arbejde mere digitalt.

Vi er ca. 8 engagerede kollegaer, og vi har et tæt sammenhold. Vi sparrer med hinanden i et fagligt stærkt miljø, hvor der er plads til forskelligheder.

Om stillingen

Vi registrerer rettigheder på skibene efter principper, der ligner tinglysning for fast ejendom. Som jurist vil du skulle løse komplekse juridiske spørgsmål særligt inden for formueretten og bidrage med forhåndsudtalelser. Du vil dagligt være i dialog med både danske og udenlandske advokater, finansielle virksomheder, rådgivere og skibsejere. Arbejdet indebærer tværfagligt samarbejde med de øvrige afdelinger i Søfartsstyrelsen og har et udpræget internationalt islet.

Du kan også få andre juridiske opgaver som regeludarbejdelse og –fortolkning og direktionsbetjening på området.

Vi tilbyder

  • En alsidig og varieret hver dag
  • Et positivt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og humor
  • Hjælpsomme og fleksible kolleger, som passer på hinanden
  • Ansvar og medindflydelse på opgavernes løsning
  • Faglige og personlige udfordringer
Om dig

Du er uddannet jurist - gerne med nogle års erfaring med juridisk arbejde, men du kan også søge stillingen, hvis du er nyuddannet. Du er vant til at arbejde selvstændigt og målrettet, men trives også med at arbejde i teams.

Derudover lægger vi vægt på at du er struktureret og grundig, trives med en uforudsigelig hverdag, er serviceminded og hjælpsom, kan arbejde på engelsk både i skrift og tale og tænke nyt og digitalt.

Løn og ansættelse

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med start hurtigst muligt. Du ansættes efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Søfartsstyrelsen er en fleksibel arbejdsplads, hvor der er fokus på trivsel og god balance mellem arbejds- og privatliv. Der er mulighed for hjemmearbejde, og vi lægger vægt på, at du er med til at tilrettelægge arbejdstid og opgavevaretagelse.

Vil du vide mere?

Du kan få flere informationer om stillingen ved at kontakte kontorchef Mette E. Poulsen på tlf. 7219 6238.

Du kan læse mere om os på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.sfs.dk

Har du lyst til at søge?

Så klik på ”Søg stilling” knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside http://jobisoefartsstyrelsen.dk/#job.

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest fredag den 19.august 2022 kl. 12.00.

Der forventes afholdt samtaler i uge 34 og 35. Der vil indgå personlighedstests i rekrutteringsprocessen.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Søfartsstyrelsen
Caspar Brands Plads 9
4220
Korsør
Tlf
91337026
Praktisk information
Oprettet
05-08-2022
Udløber
19-08-2022
Kviknummer
331254753
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce