Gem annonce

Socialfaglig leder til Fremtidens Skole

Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
20-11-2020
Kontakt
Høje-Taastrup Kommune
Charlottegårdsvej 3 B
2640
Hedehusene
Tlf
29609066
Praktisk information
Oprettet
20-11-2020
Udløber
06-12-2020
Kviknummer
330426559
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Vil du stå i spidsen for at styrke, videreudvikle og strukturere forbyggende og opfølgende indsatser på en ambitiøs og innovativ skole, der arbejder med projektbaseret læring? Brænder du for at samarbejde på tværs af afdelinger og bidrage med din store viden og erfaring indenfor specialområdet?

En socialfaglig leder, der styrker den forbyggende indsats
Du træder ind i en nyoprettet stilling, hvor din opgave bliver at styrke Læringshusets forbyggende indsatser og dermed understøtte at alle børn deltager, trives og lærer mest muligt.
Dit arbejde kommer særligt til at centrere sig omkring: 

  • At styrke og iværksætte forbyggende indsatser på tværs af hele skolen, så vi får en højere grad af struktur og systematik i vores arbejde.
  • At understøtte konkrete indsatser omkring klasser, elever mv. herunder at sikre kontinuitet og kvalitet i handleplaner og det opfølgende arbejde.
  • Den løbende håndtering af konkrete elevsager.
Alt efter din erfaring, faglighed og passion konkretiserer du sammen med den øvrige ledelse indholdet af stillingen. Det vigtigste er, at du har tanker og ideer til, hvordan specialundervisningen skal organiseres – og har mod på sammen med os at gå nye veje i vores innovative projektbaseret skoleunivers. 

Sæt nye standarder for skoletænkning
Du brænder for at skabe verdens bedste skole for alle elever gennem projektbaseret læring, inkluderende læringsmiljøer og ud fra tankerne i Fremtidens Skole, som er udgangspunktet for måden, vi arbejder med skoleudvikling i Høje-Taastrup Kommune.

I 2021 understreges forandringen og nytænkningen, når Charlotteskolen og Hedehusene Skole fusionerer og flytter til Læringshuset i Nærheden, der bliver den første skole i Danmark, hvor arkitektur, pædagogik og læring er udviklet i et tæt samspil med fokus på fremtidens kompetencer.

Læringshuset vil være et hus, hvor børn og unge får lov til at lege, bygge, problemløse og idéudvikle i veltilrettelagte læringsforløb.

Du er nysgerrig og eksperimenterende ift. projektbaseret læring
Du behøver ikke at være ekspert i projektbaseret læring, men du skal have lyst til og nysgerrig på at bringe dine socialfaglige kompetencer og erfaringer i spil, når vi sammen udvikler Fremtidens skole gennem projektbaseret læring.

Det kræver, at du tør at eksperimentere med læringsmiljøer og udfordre dig selv. For dig er det netop motiverende at være med til at opbygge, præge og skabe nye former for skoletænkning, der ikke blot dygtiggøre andre – men også dig selv.

Vellykket inklusion er din store passion
Med din høje socialfaglighed bidrager du med konkrete værktøjer, ideer og perspektiver på, hvordan vi højner inklusionen for børn med særlige udfordringer. Du er frontløber på at sikre et trygt og rummeligt læringsmiljø for alle vores elever på tværs af afdelingerne. 

Du har fingeren på pulsen og er knivskarp i at lave forebyggende indsatser. Du er brænder for og tør at arbejde proaktivt med de ting, der er en udfordring i dagligdagen.

Du er en eftertragtet samarbejdspartner, der kommer til at lede en tværgående opgave, hvor du sparrer og er i tæt dialog med afdelingslederne og de lærer, der er omkring barnet og klassen, der har brug for en særlig indsats.

Som personaleleder bidrager du med nye perspektiver
Du kommer til at have personaleledelse i det omfang, at du leder relevante vejledere på tværs af skoleafdelingerne, hvor du evner at uddelegere opgaver, stå til rådighed som sparringspartner og sørge for, at personalet er fagligt ajour på det specialiseret område. Du har en tillidsbaseret ledelsestilgang.

Vi forestiller os desuden, at du:
  • Er uddannet lærer med en stor viden og erfaring indenfor specialområdet.
  • Brænder for inklusion og arbejdet med børn med særlige udfordringer.
  • Holder dig fagligt ajour og er nysgerrig på nye specialpædagogiske tendenser, som du formår at omsætte til praksis.
  • Du er god til at opbygge relationer og skabe tryghed omkring dig.  
  • Aktivt understøtter den forestående fusion og evner at skabe overblik, finde løsninger og identificere de nødvendige forandringsprocesserne, der følger med ind i det arbejde.
Tætte samarbejder, høj faglighed og udvikling
Du bliver en del at et samarbejdsorienteret ledelsesteam med store ambitioner og vilde ideer om Fremtidens Skole. Vi sparrer med hinanden i dagligdagen, har en høj faglighed og glemmer aldrig det gode humør. Du får samtidig et tæt samarbejde med vores skolepsykologer, fremskudte socialrådgivere, SSP mv.  

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig fagligt- og personligt. Vi henter b.la. inspiration og dygtiggør os gennem eksterne samarbejdspartnere såsom High Tech High, PBLWorks, Autens og Imagine Ff og skoler rundt omkring i verden.

Om jobbet
Jobbet er på 37 timer i ugen med tiltrædelse pr. 1. februar 2021.

Frem til Læringshuset står færdigt, vil du være tilknyttet Charlotteskolen.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfristen er søndag d. 6. december 2020
Vi afholder første samtale torsdag d. 10. december og anden samtale tirsdag d. 15. december 2020. Der vil skulle besvares et spørgeskema til en personlighedsprofil af udvalgte kandidater inden anden samtalen.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Er du blevet nysgerrig?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til leder af Læringshuset Casper Madsen på 2491 7257.

Mens du venter, kan du læse mere om Charlotteskolen, Læringshuset eller kigge forbi vores facebook-side.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Høje-Taastrup Kommune
Virksomhedsinformation
Høje-Taastrup Kommune
Charlottegårdsvej 3 B
2640
Hedehusene
Tlf
29609066
Praktisk information
Oprettet
20-11-2020
Udløber
06-12-2020
Kviknummer
330426559
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Afdelingschef, offentlig administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Ledelse)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce