Gem annonce

Social Media Marketing Konsulent

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-05-2022
Kontakt
Praktisk information
Oprettet
13-05-2022
Udløber
23-06-2022
Kviknummer
331159420
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Marketingkonsulent
Medierådgiver
Sprog
Dansk Læse/ tale

The Marketing Guy er et bureau på 10 personer, men er alligevel velkendt i startup- og iværksættermiljøet. Vi går nemlig efter at være de absolut bedste - ikke de største. Vi er specialister i Facebook og Instagram annoncering og har stået bag talrige virksomheders hockeystick-grafer.

Er du vores nye Facebook-nørd?

Vi søger et par skarpe og analytiske personer til at blive en del af vores team af Facebookkonsulenter. Hos The Marketing Guy har vi et naturligt talent for at fortælle historier og en kæmpe passion for analyser, data, splittests og resultater.

Vi tror på at vi kan være et lille, men super effektivt team ved at fokusere markant på læring, udvikling og optimering og dermed holde rygtet som branchens bedste. Derfor søger vi 2 ambitiøse, analytiske, strukturerede og ikke mindst nysgerrige personer til at udvide vores hold af nørder.

Du vil komme til at sidde med udarbejdelse og eksekvering af marketingstrategier på sociale medier for virksomheder med målgrupper i hele verden. Dog er de fleste af vores kunder fra Danmark og det forventes at du kan tale og skrive dansk på højt niveau, da det f.eks. skal bruges i rapportering til kunder, men også til tider i selve annonceindholdet. Vi har grafiker og copywriter internt, så det du skal elske allermest er analyse, optimering, projektstyring og kundekontakt.

Vi er en virksomhed med en flad organisationsstruktur og højt til loftet. Vi kommer selv fra startupmiljøet og tror på, at det ikke er dit slips der afgør hvor dygtig du er, men dit engagement. Derfor profilerer vi os også mindre formelt end andre bureauer, og tiltrækker specielt de kunder der ved at marketing handler om at skille sig ud. Og hvis man kan skille sig ud og samtidig have det urimeligt sjovt, så ser vi det som win-win. Sådan har vi det hvertfald tit på kontoret. Det kan man få en lille forsmag på her: https://www.instagram.com/themarketingguydk/

*Obs. Selvom vi hedder The Marketing Guy er vi selvfølgelig ikke begrænset af køn. Alle kan være en Marketing Guy i vores øjne :)

Erfaring

Selvom det er en styrke er det ikke et krav, at du har arbejdet med betalt annoncering på sociale medier før. Hvis du er kompetent og ambitiøs får vi hurtigt lært dig op til at være blandt landets bedste. Som konsulent er dit største fokus at hjælpe vores kunder med at opnå deres vækstpotentiale igennem kampagner som du udtænker, opsætter, analyserer og optimerer.

Som ansøger har du gerne erfaring med:

  • Online marketing
  • Salg
  • Kommunikation
  • Analyse & optimering
  • Excel & dataarbejde
  • Rapportering
Hvis du også interesserer dig for annoncering og leder efter nye udfordringer i et job som marketingkonsulent, så ansøg via the Hub med dit CV og lidt info om dig selv i form af en VIDEO.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Opstart: August 2022

Forvent ikke svar første dag, da vi lige skal samle lidt ansøgninger ind, før vi begynder at invitere til samtaler.

For more information or questions please contact us at pw@themarketingguy.dk or phone number 26281994

Perks and benefits

This job comes with several perks and benefits
Flexible working hours
Time is precious. Make it count. Morning person or night owl, this job is for you.

Free coffee / tea
Get your caffeine fix to get you started and keep you going.

Near public transit
Easy access and treehugger friendly workplace.

Social gatherings
Social gatherings and games; hang out with your colleagues.

Free office snacks
Peckish after lunch? We got your back with soft drinks, treats and fruit.

Skill development
We want to take you from good to great.

See all 7 benefits

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub

Stillingen er formidlet gennem The Hub
Lignende job

Stillingen er formidlet gennem The Hub
Virksomhedsinformation
Praktisk information
Oprettet
13-05-2022
Udløber
23-06-2022
Kviknummer
331159420
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Salg og marketing
Stillingsbetegnelse
Marketingkonsulent
Medierådgiver
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce