Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteministeriet søger dygtig formidler til politisk stabsfunktion

Skatteministeriet

København, Storkøbenhavn

Indrykket
24-01-2023
Kontakt
Skatteministeriet
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Tlf
7237 5852
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
331474475
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Kan du formidle komplekse problemstillinger? Kan du hurtigt tilegne dig viden, og er du god til at samarbejde? Skatteministeriet søger en kommunikativt stærk medarbejder til vores politiske stabsfunktion.

Policy-styring og strategisk kommunikation
Stillingen er placeret i kontoret Policy og Publikationer. Vi koordinerer og sikrer overblik over politiske fokusområder i Skatteministeriet, og har en central drivkraft i udviklingen og kommunikationen af politiske udspil og større udmeldinger.

Vi udarbejder materiale om skattepolitiske initiativer til regeringen, Folketinget, medier, interessenter og offentligheden – alt sammen i tæt samspil med de øvrige kontorer i Skatteministeriet.

Samtidig har vi ansvaret for at koordinere og udarbejde en lang række af de publikationer, som offentliggøres af Skatteministeriets koncern. Der er både tale om større analyser og kortere publikationer, som udgives med hyppig frekvens.

Som ansat i Policy og Publikationer vil du blive koblet på udvalgte politiske fokusområder, hvor du i tæt samarbejde med ministeriets øvrige kontorer bl.a. får ansvar for at:

  • Udvikle og formidle skattepolitiske initiativer
  • Udarbejde politiske udspil og forhandlingsmateriale
  • Tilrettelægge og koordinere politiske forløb
  • Skære budskaber til og lave præsentationer (PowerPoint)
  • Skrive talelinjer, beredskaber, faktaark mv.
  • Udarbejde større og mindre publikationer
Policy og Publikationer er en del af afdelingen for Stab og Kommunikation. I afdelingen findes også Minister- og Departementschefsekretariatet, Presseenheden og kontoret for Forretningskommunikation og Digitale Kanaler.

Stærk formidler med gode samarbejdsevner
Du har en lang videregående uddannelse inden for samfundsvidenskab eller kommunikation. Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Det er en fordel, hvis du har erfaring med politisk betjening, kommunikation og formidling af komplekse problemstillinger til Folketinget, medier, interessenter og offentligheden.

Du har en skarp pen. Du har analytisk kapacitet og politisk, strategisk sans. Du evner hurtigt at sætte dig ind i komplekse fagområder. Det motiverer dig at skulle navigere i en stor, politisk organisation, hvor tempoet er højt, og offentlighedens bevågenhed er stor.

I kontoret løser vi sjældent opgaver alene – vores resultater bliver i gennem dialog, koordinering og input fra kollegaer i Skatteministeriet, ligesom vi har et tæt samarbejde med ministeriets styrelser. Det er derfor afgørende, at du som medarbejder i stabsfunktionen er god til at samarbejde og skabe relationer.

Arbejd tæt på det, der tæller
I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, som dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 19. februar 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Anine Bach Møller på telefonnummer 7237 9546.

Der vil indgå tests i ansættelsesprocessen.

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Skatteministeriet
Nicolai Eigtveds Gade 28
1402
København K
Tlf
7237 5852
Praktisk information
Oprettet
24-01-2023
Udløber
19-02-2023
Kviknummer
331474475
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT og web), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed