Gem annonce

Skatteankestyrelsen søger juridiske sagsbehandlere til behandling af sager om moms

Skatteankestyrelsen København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2020
Kontakt
Skatteankestyrelsen København
Ved Vesterport 6 6
1612
København V
Tlf
33760237
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
11-05-2020
Kviknummer
330236519
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Advokatfuldmægtig
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Mere end 300 jurister samarbejder i Skatteankestyrelsen om juridisk klagebehandling for at sikre retssikkerheden og styrke tilliden til skattesystemet. Vi behandler sager af stor samfundsmæssig betydning, som alle har konsekvenser for den enkelte virksomhed og borger. Lige nu søger vi juridiske sagsbehandlere til vores sager om moms i kontoret for moms, energi- og miljøafgifter.

Vi søger to nye kolleger, der har fokus på faglighed og fællesskab, og trives i en hverdag som sagsbehandler. Vi forventer, at du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. Du kan være nyuddannet og/eller have sagsbehandlererfaring, herunder erfaring med forvaltningsretten. Vi forventer desuden, at du har interesse for - og gerne også erfaring med – momsretten.

Du skal være skriftligt velformuleret, kunne dele din viden og kommunikere klart. Du kommer til at indgå i et målfokuseret fagfællesskab, der samarbejder med fokus på både produktion og kvalitet. Du skal derfor evne at praktisere din juridiske faglighed og samarbejde.

Kontoret for moms, energi- og miljøafgifter behandler alle typer af sager inden for moms- og energiafgiftsretten, og sagskompleksiteten kan være meget høj. Vi er 25 medarbejdere, som arbejder i teams for at opnå stærke, faglige miljøer. Vi har fokus på produktion, trivsel og metodisk udvikling. Vi sparrer løbende med hinanden, og kollegialt har vi et stærkt fællesskab, hvor vi interesserer os for hinanden.

Fokus på det juridiske håndværk
Som sagsbehandler hos Skatteankestyrelsen får du selvstændige opgaver og mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen. Det betyder, at du får ansvar for at sikre oplysning af sager, udarbejde udkast til afgørelser og afholde møde med klager. Afhængig af din erfaring og viden får du også mulighed for at indgå i sparringssamarbejde og kvalitetssikring af sagerne. Alt dette danner basis for den rette afgørelse i Landsskatteretten.

Du får mulighed for at blive specialist inden for et særligt juridisk fagområde samtidig med, at du videreudvikler dine generelle kompetencer indenfor den juridiske metode. Dit arbejde, der foregår i tæt samspil med kolleger og personaleleder, har desuden en afgørende betydning, da det er med til at sikre retssikkerhed og styrke tilliden til skattesystemet.

Skatteankestyrelsen er en af Danmarks største juridiske arbejdspladser
I Skatteankestyrelsen lægger vi vægt på, at vi er fagligt dygtige og udviser kvalitet i opgaveløsningen. Det er dog ikke nok for os at have juridisk faglighed. Vi skal også bruge vores faglighed i forhold til styrelsens drift og udvikling. Vi ser nemlig, at høj kvalitet i opgaveløsningen hænger tæt sammen med fx effektiv arbejdstilrettelæggelse, gode relationer og forståelse for klagerens situation.

Skatteankestyrelsens unikke opgave i Danmark indebærer, at vi sætter den juridiske metode i centrum i vores oplæring af nyansatte, men også ved løbende udvikling af vores kompetencer. Vi tilbyder dig derfor et grundigt oplæringsforløb i de første uger af din ansættelse og kan garantere, at uanset hvilken faglig ballast du kommer med, så bliver du endnu dygtigere til juridisk metode og sagsbehandling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår følger statens overenskomster.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Skatteankestyrelsen, Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Ansøgningsproces og tiltrædelse
Du kan søge stillingerne via nedenstående link, hvor du uploader ansøgning, CV, uddannelsesbeviser, karakterblade og eventuelt øvrige relevante dokumenter.

Der er ansøgningsfrist mandag den 1. juni 2020 kl. 9.00. Vi planlægger at afholde ansættelsessamtaler i uge 25 med henblik på tiltrædelse mandag den 3. august 2020.Vær opmærksom på, at der i forbindelse med rekrutteringsforløbet kan blive anvendt test.

Oplever du tekniske udfordringer med at ansøge, kan du eventuelt hente hjælp i Statense-rekruttering.

Alle interesserede uanset alder, køn eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingerne.

Yderligere oplysninger
Læs mere om Skatteankestyrelsen og om vores rekrutteringsproces på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte personaleleder Henriette Glerup på 33 76 09 96.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte HR-partner Vibeke Bak Christensen på 33 76 02 37.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Skatteankestyrelsen København
Virksomhedsinformation
Skatteankestyrelsen København
Ved Vesterport 6 6
1612
København V
Tlf
33760237
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
11-05-2020
Kviknummer
330236519
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Advokatfuldmægtig
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen), Ikke angivet (Forsvar, politi, sikkerhed)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce