Gem annonce

Skatteankestyrelsen i København søger sagsbehandlere til ejendomsvurderingsområdet

Skatteankestyrelsen København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-09-2022
Kontakt
Skatteankestyrelsen København
Ved Vesterport 6 6
1612
København V
Tlf
33760996
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
05-10-2022
Kviknummer
331326448
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Har du lyst til at bruge dine juridiske kompetencer i en uafhængig klageinstans, og motiveres du af at arbejde i et stærkt fagligt miljø med selvstændigt ansvar, fokus på resultater og godt kollegaskab? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores fagligt stærke team i Skatteankestyrelsen.

Vær med til at sikre retssikkerhed i meget betydningsfulde sager
Ved Skatteankestyrelsen i København behandler vi blandt andet sager inden for vurdering af fast ejendom. Du kan være med til at løfte denne opgave, da vi søger nye kolleger til 2. og 10. kontor på vores lokation på Strandboulevarden. Kontorerne er vurderingskontorer, og vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på ejendomsvurderingsområdet. Det er sager, der har meget stor betydning for de berørte borgere.

Vi leder efter dig, der kan lide at få ansvaret for at sikre et smidigt og effektivt sagsforløb i god dialog med klageren og dennes repræsentant,” siger kontorchef Jacob Vee Tornbjerg, ”for vi tilbyder et selvstændigt arbejde, hvor du får ansvar for din egen sagsportefølje. Det selvstændige arbejde gør også, at vi har fokus på sparring og samarbejde, så alle føler sig trygge i opgaveløsningen – vi er hjælpende og inkluderende og interesseret i dig som kollega og som menneske. Dette både internt i kontoret, men også på tværs.”

Du får mulighed for at fordybe dig i sagsbehandlingen. En typisk sag vil bestå i, at du sikrer oplysning af sagen, udarbejder udkast til afgørelse, og at du i forbindelse hermed er i dialog med klageren og rådgiveren på vegne af Skatteankestyrelsen. Hos os får du en unik mulighed for at arbejde med ejendomsvurderingsområdet og forvaltningsretten.

Vores sager indeholder ofte komplicerede, juridiske vurderinger og vi står klar med engagerede kolleger, der deler ud af deres viden og giver dig sparring og oplæring, som understøtter dig i din kompetenceudvikling.

Vi tilbyder

  • faglige udfordringer og et godt kollegaskab
  • høj faglighed og løbende samarbejde med forskellige fagkontorer og myndigheder
  • stort ansvar for egne sager, indtil der træffes afgørelse ved Landsskatteretten og Vurderingsankenævn
  • mulighed for faglig udvikling inden for andre klagesagsområder i Skatteankestyrelsen.
Engageret og driftsorienteret sagsbehandler
Du kan være uddannet cand.jur., cand.merc.jur., bachelor i skat eller også har du en diplom- eller masteruddannelse inden for skatte- eller momsretten. Vi ser gerne, at du har erfaring med sagsbehandling og trives med den opgave.

Personligt er du struktureret og engageret, og du kan arbejde selvstændigt med dine sager.

Det er desuden vores forventning, at du:

  • kan omsætte din juridiske faglighed til praksis
  • arbejder målstyret og driftsorienteret
  • sikrer den rette kvalitet til rette tid
  • deltager aktivt i faglig sparring og i teamsamarbejdet
  • kan kommunikere klart både i skrift og tale.
Vi er en arbejdsplads, som tager godt imod nye medarbejdere, og vi lægger vægt på god onboarding, oplæring og sparring fra første dag.

Om Skatteankestyrelsen
Vi er en uafhængig klagemyndighed, hvor vi behandler klager over skatteforvaltningens afgørelser på skatte- og vurderingsområdet. Vi vægter en effektiv og ensartet klagebehandling af høj kvalitet, hvor faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn er nøgleord for vores opgaveløsning. Vi er ca. 500 ansatte i styrelsen, og sammen sikrer vi retssikkerhed via en kompetent og uafhængig behandling af klager.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og evt. relevante referencer via linket ”Søg stillingen” senest 5. oktober 2022 kl. 12.00. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jacob Vee Tornbjerg på tlf. 3376 0741 eller kontorchef Anne Mette Thisted på tlf. 33762405.

I forbindelse med ansættelsessamtalerne vil der blive anvendt test. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Kontorer er fysisk placeret på Strandboulevarden 89, 2100 København Ø, men der vil for den rigtige profil være mulighed for ansættelse ved en af Skatteankestyrelsens lokation i Odense.

Skatteankestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden

Skatteankestyrelsen København

Skatteankestyrelsen København
Virksomhedsinformation
Skatteankestyrelsen København
Ved Vesterport 6 6
1612
København V
Tlf
33760996
Praktisk information
Oprettet
22-09-2022
Udløber
05-10-2022
Kviknummer
331326448
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Jura
Stillingsbetegnelse
Jurist
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Jura og retsvæsen)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce