Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp rådgiver til forandringsledelse

Forsvaret - Hvidovre

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
30-03-2021
Forsvaret - Hvidovre
Helseholmen 1
2650
Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
330583168
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, IT og web
Stillingsbetegnelse
Digital rådgiver
Rådgiver
Rådgiver
Erfaringer - I højere grad
SAP / DeMars
Sprog
Dansk Læse/ tale

Er du den fødte forandringsleder, og har du indgående erfaring med organisatoriske omstillingsprocesser? Er du udadvendt, struktureret og god til at bygge relationer? Har du bred erfaring med metoder i forandringsledelse og en solid værktøjskasse i rygsækken? Måske kender du allerede til SAP, ITIL eller kunne tænke dig at udvikle dig yderligere inden for området?
Så har vi jobbet til dig!

Om stillingen
Du indgår i et kerneteam der om lidt består af tre kompetente kollegaer, som alle har det fælles mål, at sikre optimal udnyttelse af Forsvarets SAP-løsninger.
Som vores nye kollega, vil du være ansvarlig for aktiviteter vedr. forandringsledelse og rådgivning om omstillingsprocesser i et IT-domineret miljø. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Rådgivning og eksekvering på aktiviteter vedr. forandringsledelse og organisatoriske omstillingsprocesser.
  • Gennemførelse af briefinger og uddannelse af både ledelse og øvrige medarbejdere omkring forandringer og organisationsændringer.
  • Udarbejdelse af sagsoplæg og sagsfremstillinger til afdelingens og Koncern ITs ledelse vedr. ændrede behov, krav og risici ift. organisatoriske tiltag, herunder omstilling til og ibrugtagning af agile metoder, mv.
  • Opretholde et stort kendskab til kontraktkomplekset og forarbejderne vedr. de organisatoriske forandringer, som kontrakter medfører.
  • Medvirke til etablering af nye effektive processer i forhold til møder, informationsflows og tværgående koordinering i afdelingen.

Vores job kræver en  stor grad af gennemslagskraft i opgaveløsningen, men samtidig viljen til at lytte og drøfte udfordringer eller påtage sig opgaver i rammen af teamet., fortæller Jørgen, Transformation Manager og projektleder.

Hvordan ser din dag ud?

Du bliver en del af DeMars afdeling under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) i Hvidovre. I din hverdag kommer du til at arbejde tæt sammen med både kollegaer og et bredt udvalg af interessenter, både interne og eksterne, og ikke mindst vores kunder, som er alt lige fra flyingeniører til udsendte soldater.
Lige nu sidder vi alle sammen derhjemme, men når Danmark åbner op igen, kan du forvente følgende:
Om morgenen vil du opleve fleksible mødetider, hvor dine kollegaer møder ind mellem kl. 6.00 og kl. 9.00. Efter en kop kaffe og en god samtale med en kollega, mødes du med din projektgruppe eller samarbejdspartnere. Projekterne omhandler eksempelvis at sætte rammer for en bedre udnyttelse af vores flerleverandør-koncept, ved gennemførelse af mini-udbud, når vi udvikler på vores eksisterende løsning. Projekter udføres i et tværgående samarbejde med kunden og leverandører, hvor du repræsenterer dit team. Kl. 11.30 spiser du frokost med dine kollegaer (din frokostpause er betalt af Forsvaret). Om eftermiddagen fordyber du dig i rapporter og risikoanalyse. Alt dette gør du i tæt samarbejde dine dygtige kollegaer, som altid står klar til at hjælpe og sparre med dig.

Hvem er vi?

I DeMars afdelingen er det vores primære fokus at sikre en god og stabil SAP-løsning. Løsningen skal opfylde forretningens behov og understøtte den samlede strategiske anvendelse af SAP i Forsvaret. Afdelingen er i gang med en transformation, som skal sikre en mere agil og smidig udvikling og drift. Afdelingen består af stærke og nysgerrige specialister og generalister inden for SAP, IT og forandringsledelse.
Du vil passe til vores team, hvis du udviser engagement, selvstændighed, gå-på-mod og har lyst og mod til udfordre status quo., fortæller din kommende kollega, Mads.

Hvem bliver din leder?

Vi værdsætter, at vores medarbejdere er hele mennesker med et liv uden for kontoret, så her forventer vi ikke, at du arbejder 50 timer om ugen., fortæller din kommende leder, Timo.
I afdelingen får du en leder, som lægger vægt på frihed under ansvar, åbenhed og tillid, men også forventninger til dig som ekspert på dit område. Der er en åben og uformel stemning med høj fokus på faglighed og udvikling.
Timo fortæller bl.a.; Hos os er det vigtigere at vi lærer af vores fejl, fremfor at skabe dårlig stemning. Jeg kender ingen der har lært noget af en skideballe, men jeg kender mange der er blevet klogere af deres fejl. Her er ikke brug for kæft, trit og retning. Det fungerer bedre andre steder.

Hvem er du så?

Vi forestiller os at du har en videregående uddannelse med fokus på organisatoriske forandringer og omstillingsprocesser. Men det er ikke din uddannelsesmæssige baggrund som er afgørende, men dine erfaringer og kompetencer inden for forandringsledelse, herunder organisations- og procesforandring.
Måske kommer du fra en baggrund med SAP, har kendskab til IT-processer, men det er ikke et krav for at søge stillingen. Det vigtigste er, at du er opsøgende, engageret og kan bidrage med dine erfaringer fra tilsvarende opgaver, gerne i en sammenlignelig organisation. Du har et skarpt analytisk mind-set og kan fordybe dig og være vedholdende, når opgaverne kræver det. Derudover har du gennemslagskraft og er en god kommunikator, som kan formidle komplekse problemstillinger på en præcis og let forståelig måde.

SÅDAN SØGER DU

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser via linket nederest på siden. Ansøgningsfristen er 16. april 2021. Vi holder samtaler løbende, så hvis stillingen har fanget din interesse, ser vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.
Dit arbejdssted er Helseholmen 1, Hvidovre.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende kollega, Transition Manager Jørgen Brøndum på telefon 72 81 42 69 eller sektionschef Timo Jensen på +45 72 81 43 31. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Helena Kjær ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon + 45 32 66 52 66.
Vi ser frem til at høre fra dig!


Ansættelsesvilkår

Stillingen er tidsbegrænset til den 31. maj 2023 med mulighed for forlængelse.
Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst. Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for forhandling af tillæg. Til ansættelsen er der knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Som ansat under Forsvarets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

 

Ansøg nu
Forsvaret - Hvidovre
Helseholmen 1
2650
Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
16-04-2021
Kviknummer
330583168
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, IT og web
Stillingsbetegnelse
Digital rådgiver
Rådgiver
Rådgiver
Erfaringer - I højere grad
SAP / DeMars
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed