Gem annonce

Servicemindet servicedeskmedarbejder med viden og erfaring i brugen af Sundhedsplatformen

It- medico og telefoni

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-03-2020
Kontakt
It- medico og telefoni
Borgervænget 7
2100
København Ø
Tlf
21129023
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
20-04-2020
Kviknummer
330236765
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Systemadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) søger en servicedeskmedarbejder med fokus på service og kommunikation. Enheden har ansvaret for it-support til Region Hovedstadens mere end 44.000 ansatte og er en af Danmarks største ServiceDesk.

  • Har du en baggrund i hospitalsvæsnet i enten Region Hovedstaden eller Region Sjælland og har du solid og dokumenteret anvendelseserfaring med Sundhedsplatformen – gerne indenfor andre faggrupper end din egen?
  • Vil du være med på at understøtte dine kollegaer i brugen af Sundhedsplatformen på hospitalerne?
  • Ønsker du at indgå i et vagtrul, og have skiftende arbejdstider?
  • Motiveres du af at yde en imødekommende telefonbetjening og sagsløsning samt hele tiden, at opbygge nye kompetencer i anvendelsen af Sundhedsplatformen?
Så kom og vær med til at sikre den allerbedste og mest værdiskabende vejledning til dine kollegaer på hospitalerne, gennem understøttelse i deres daglige arbejde i Sundhedsplatformen.

Om jobbet
I CIMT ServiceDesk er vi to teams; Teknisk team og Sundhedsplatform team. Du bliver en del af vores Sundhedsplatform team på 13 personer, som udgør telefon- og sagssupport vedr. anvendelse af Sundhedsplatformen for Region Hovedstadens brugere.

Teamets opgave er at yde den bedste og mest kompetente sagsløsning og telefonsupport for kollegaerne i klinikkerne 37 timer ugentligt, fordelt i en vagtordning med skiftende arbejdstider dag og aften samt weekend og helligdage.

Din fornemmeste opgave vil være at guide, vejlede og tale med kollegaer på hospitalerne, når de kontakter ServiceDesk telefonisk og har brug for et godt råd til at komme videre, eller hjælp og støtte til selv at fremsøge løsningen. Desuden håndteres sager som kommer ind skriftligt eller som er af en mere kompleks karakter.

Teamet har i høj grad indflydelse på, hvordan funktionen bedst muligt kan møde brugernes behov for hjælp og hjælper selv til med at videreudvikle funktionen, så den understøtter det kliniske personales behov optimalt.

Om dig
Du har dokumenteret anvendelseserfaring med Sundhedsplatformen – også gerne indenfor andre faggrupper end din egen. Desuden har du gode evner til at finde løsninger, se sammenhænge og konsekvenser samt sikre, at brugerne føler sig forstået og mødt. Du sætter en ære i at yde professionel service og trives i en tempofyldt og omskiftelig hverdag, hvor tilfredshed hos brugerne er det vigtigste succesparameter.

Herudover forventer vi, at du:

  • er en dygtig formidler og kan kommunikere med mange forskellige mennesker dagligt
  • er stærk i skriftlig kommunikation, da vi har meget skriftlig dokumentation og korrespondance
  • er indstillet på at blive en del af et team, hvor både selvstændighed og samarbejde er en selvfølge
  • har en god situationsfornemmelse og bidrager til den gode energi og trivsel i teamet
  • er effektiv og kan holde et godt overblik i en til tider travl og hektisk hverdag
Vi tilbyder
Vi kan tilbyde dig et udfordrende arbejde i en travl og dynamisk organisation med kontakt til mange forskellige faggrupper. Hos os vil du få dygtige kollegaer og vi er kendetegnet ved et stærkt fællesskab med en åben og tillidsfuld kultur.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Henriette Stilling på 21 12 90 23 eller teamkoordinator Jeanette Nykjær på telefon 23 70 07 82.

Ansættelsesforhold
Dit nye arbejdssted vil være Borgervænget 7, 2100 København Ø. lige ved siden af Ryparken Station og Hans Knudsens Plads med rigtig gode transportmuligheder med både bus og tog.

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med HK for Administrations- og IT-personale m.fl., med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge i skiftende vagter.

Forventet tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest den 20. april 2020 via vores online rekrutteringssystem.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
It- medico og telefoni
Borgervænget 7
2100
København Ø
Tlf
21129023
Praktisk information
Oprettet
26-03-2020
Udløber
20-04-2020
Kviknummer
330236765
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
IT og web
Stillingsbetegnelse
Systemadministrator
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Media), Ikke angivet (Tele), Ikke angivet (IT)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce