Gem annonce

Serviceminded studentermedhjælper til uddannelsesbibliotek

Københavns Professionshøjskole

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
18-09-2023
Kontakt
Københavns Professionshøjskole
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf
41897377
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
06-10-2023
Kviknummer
331578306
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Studerer du på en videregående uddannelse? Er du selvstændig og serviceminded, så har vi et godt job som studentermedhjælper på KP Biblioteket på Campus Nordsjælland i Hillerød.

Gennem jobbet vil du få et godt kendskab til arbejdet i et uddannelsesbibliotek, og du vil møde studerende og undervisere, som har brug for din hjælp. Vi er et mindre bibliotek, hvor der tit er travlt, og vi lægger vægt på at møde vores brugere med et smil.

Om jobbet
Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Brugerbetjening/udlånsvagter
 • Sætte bøger og tidsskrifter på plads
 • Færdiggøre materialer til udlån
 • Driftsopgaver i biblioteket.

Efter oplæring forventer vi, at du arbejder selvstændigt og har udlånsvagter, hvor du indgår i dækningen af vores faste vagtplan. Dine vagter tilpasses efter aftale, så det passer med dit studie.

Om dig
Vi forventer, at du:

 • er studerende på en relevant videregående uddannelse, f.eks. studerer du til bibliotekar / informationsspecialist på INF, eller du studerer på KP, Campus Nordsjælland gerne med minimum 2 år tilbage af din uddannelse
 • er udadvendt og imødekommende
 • er serviceminded og er god til at kommunikere
 • kan arbejde selvstændigt
 • er struktureret
 • kan bevare overblikket, når der er travlt
 • er mødestabil, så vi kan regne med dig i forhold til udlånsvagter.

Din arbejdsplads
Du bliver en del af vores biblioteksteam i Hillerød med to informationsspecialister, en biblioteksmedarbejder og to studentermedhjælpere. Vi er en del af KP Biblioteket, som også har biblioteker på skolens campusområder i København. Biblioteket er en del af Digitalisering, IT og Bibliotek, der er en enhed i Ressourceområdet. 

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start den 1. November 2023. Arbejdstiden er ca. 8 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie. 

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.  

Arbejdspladsen er beliggende på Carlsbergvej 14, 3400, Hillerød. 

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning. 

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte informationsspecialist Eva Christensen Kragh på tlf.: +45 41897959??.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 06-10-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________
 

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. 

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere. 

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Virksomhedsinformation
Københavns Professionshøjskole
Humletorvet 3
1799
København V
Tlf
41897377
Praktisk information
Oprettet
18-09-2023
Udløber
06-10-2023
Kviknummer
331578306
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Human Resources)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed
Gem annonce