Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Seniorprojektledere der vil være med til at understøtte politiet med effektive it-løsninger

Koncern IT

Hvidovre, Storkøbenhavn

Indrykket
15-04-2019
Kontakt
Koncern IT
Landlystvej 34
2650
Hvidovre
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
13-05-2019
Kviknummer
330007342
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Brænder du for at lede komplekse projekter med et væsentligt teknisk indhold, og som har en afgørende betydning for retningen i politiet? Så har du nu muligheden for stå i spidsen for nogle af vores spændende og udfordrende projekter.

Sektionen for Projektledelse er overordnet ansvarlig for forretningsprojekter med væsentlige it-komponenter. Du bliver en del af et fagligt stærkt projektledelsesmiljø, hvor sektionen består af 30 medarbejdere med akademisk baggrund og solid projektledererfaring.

Vi har målrettet fokus på at understøtte politiets opgaveløsning med effektive it-løsninger. Det sker gennem forretningsudvikling og nye arbejdsformer. Som følge af stadigt større krav til effektive arbejdsprocesser er antallet af komplekse projekter med it-indhold stigende, og politiet står over for at skulle gennemføre en betragtelig projektportefølje.

Om jobbet
Projekterne i sektionens portefølje spænder bredt. De er alle ressourcetunge og såvel organisatorisk som integrationsmæssigt komplekse med en varighed af 2-3 år. Eksempler på igangværende projekter er nyt disponeringssystem, Identity Access Management, digitalisering af borgervendte anmeldelsesblanketter og Våbenregistersystem eller helt nye byggeprojekter eksempelvis den ny politiskole i Vejle.

Du har ansvaret for projekter fra start til slut. Din hovedopgaver er at fremme samarbejdet, sikre fremdriften og lede projektgruppen til resultater. Du varetager alle led i den værdiskabende proces fra kvalificering af den forretningsmæssige idé til overdragelse til succesfuld drift gennem en professionel eksekvering af projektet. Herigennem imødekommer du de store forventninger til ledelsen af projekter, som organisationen møder dig med.

Din typiske arbejdsdag består af planlægning og opfølgning på aftaler, interessenthåndtering og risikostyring. Du har en bred kontaktflade på tværs af hele organisationen og skaber et frugtbart samarbejde med dine interessenter så som styregrupper, projektdeltagere og leverandører m.fl. Det gør du, fordi du evner at skabe legitimitet omkring din rolle og har naturlig flair for relationsopbygning.

Vi benytter Statens IT projektmodel, suppleret af en intern projektmodel, som er baseret på PRINCE 2. I de seneste år har vi arbejdet målrettet på at professionalisere projektledelsen og øge projektmodenheden i organisationen.

Vores forventninger til dig
Du har formentlig en relevant akademisk uddannelse (fx cand.polit, cand.it eller bygnings ingeniør) eller omfattende praktisk erfaring og er certificeret projektleder (fx PRINCE 2 Practitioner, PMP eller tilsvarende). Derudover har du minimum 5 års dokumenteret erfaring som IT-projektleder af komplekse it-projekter. Derfor medbringer du en særdeles stærk værktøjskasse med teoretisk, praktisk og menneskelig erfaring med metoderne bag alle elementerne i et projekts fase. Vi lægger stor vægt på, at du har styr på dine projekter og agerer proaktivt.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med forskellige projektmetoder og specielt statens it-projektmodel. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring med projekter i det offentlige som enten projektleder eller konsulent for en offentlig kunde.

Du tilrettelægger processer, der sikrer inddragelse af relevante parter og kommunikerer ubesværet med personer fra alle niveauer og faggrupper. Som person har du politisk tæft og robusthed til at agere i det spændingsfelt, som forandringsledelse og projekter medfører. Dine ledelseskompetencer kommer til udtryk i dagligdagen, hvor du formår at sætte retning, træffe svære beslutninger og håndtere de konflikter, du måtte møde på din vej. Der er troværdighed om dig som person, og du evner at motivere din projektgruppe. Du er vant til at facilitere workshops med inddragelse af relevante interessenter.

Du har god it-forståelse og formår derfor at skabe en givende dialog med specialister, selv om du ikke nødvendigvis besidder den samme faglige indsigt som dem. Du evner og formår at sætte dig hurtigt ind i nye forretningsområder og forstår brugernes behov.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du vil blive indplaceret på niveau som special- eller chefkonsulent.

Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of IT Project Management Mette-Theis Skov Westermann på tlf. 2423 1267. Du finder mere generel information om politiet på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis – vi foretrækker, at du oploader alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler: mandag d. 27. maj og tirsdag d. 28. maj 2019.
Vi forventer at afholde 2. samtaler: torsdag d. 13. juni og fredag d. 14. juni 2019.

 

Koncern IT
Cirka 400 medarbejdere i Koncern IT udvikler og driver it-systemer for politiets omkring 15.000 ansatte, heraf 11.000 polititjenestemænd. Vi styrer it-projekter, udvikler softwareløsninger og sikrer med drift og support, at it-understøttelsen hjælper politiforretningen med at forebygge og forhindre kriminalitet. Koncern IT er organiseret i fire centre: Strategiske Stabe, Service, Udvikling, Drift og Ledelsessekretariat.
Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse, politiet i Grønland og politiet på Færøerne. Rigspolitiet sætter retningen og udarbejder overordnede strategier for hele politiet i tæt samarbejde med politikredsene.
Ledelsesmæssigt har vi fokus på at udvikle alle ansatte, både professionelt og menneskeligt. Vi samarbejder på tværs af organisationen om at løfte kvaliteten og understøtte politiets kerneopgaver. Høje ambitioner og fælles mål om integritet og transparens er kernen i vort arbejde. Vores daglige sparring er en forudsætning for, at vi skaber gode løsninger, der fungerer i dag og er forberedt på i morgen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Koncern IT
Landlystvej 34
2650
Hvidovre
Praktisk information
Oprettet
15-04-2019
Udløber
13-05-2019
Kviknummer
330007342
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
HR, projektledelse og ledelse
Stillingsbetegnelse
Projektleder, administration
Erfaringer - I højere grad
Ikke angivet (Økonomi), Ikke angivet (Kontor og administration), Ikke angivet (Offentlig administration), Ikke angivet (Human Resources), Ikke angivet (Administration)
Sprog
Dansk Læse/ tale
Beliggenhed